Dodaj do ulubionych

Tragedia na torach

IP: *.atol.com.pl 04.03.03, 15:42
Znalem Kinge z widzenia i nic nie wskazywalo na to, aby mogla
miec az tak powazne problemy... Zawsze byla usmiechnieta i
pogodna! Nie miesci mi sie w glowie jak mozna posunac sie do
czegos takiego... Skladam szczere wspolczocia rodzinie Kingi... :
((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: anonimka Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 17:25
      Ja też parę razy w szkole widziałam Kingę. Nie znałyśmy się, po prostu
      wiedziałam, jak się nazywa ta dziewczyna z pierwszej. Choć nie zamieniłyśmy ani
      słowa, bardzo mi szkoda. Nie mam pojęcia, dlaczego to się stało. Kondolencje
      dla rodziny.
      • Gość: Mona Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 16:09
        Żal mi że więcej nie zobaczę jej uśmiechu...
    • Gość: załamana Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 17:56
      Chodziłam z Kingą do klasy, była zawsze wyluzowana, z
      wszystkiego się śmiała i wszyccy ją lubili. Nic nie wskazywało
      na to, ze popelni samobójstwo.......Myslę, że tego nie zrobiła,
      stało się to albo pod wpływem narkotyków, albo przez tego
      chłopaka, musiał jej coś nagadać...ale jednak Kindze zawsze
      imponowała śmierć jej kolegi - popełnił samobójstwo rzucając
      się pod rozpędzony pociąg, 3 dni przed jej śmiercią była na
      dyskotece na której wspomniała, że rzuci się pod pociąg.....nikt
      nie skumał..myśleliśmy że to zart.....a jednak.... KINGA cala
      klasa za tobą tęskni..ta szkoła już nie jest taka sama bez
      Ciebie..wróc do nas........Dlaczego.....
      • Gość: Bojczas Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl / 10.0.0.* 05.03.03, 19:57
        Nie rozumiem po co wy w ogole się wpisujecie skoro i tak nie podpisujecie się i
        piszecie jakies teksty typu ANONIM, ANONIMKA, CHCE BYC ANONIMOWY!!!!! jak
        chcecie cos powiedziec na ten temat, to mówcie na temat i podpisujcie się bo
        inaczej nie ma sensu!!! Ja w tedy nie wiem komu ja odpowiadam chociasz po
        tekstach niektórych z was, mogę wywnioskować kim jestescie... np. K****l zawsze
        pisze mendo itp. a zmartwiona to pewnie byla s****a!!! Podpiszcie się chociaż,
        bo i tak nikt was za to nie zbije... a co do tekstów typu : "Każdy twój krok
        moze byc twoim ostatnim" są całkowicie nie namiejscu, szczególnie jesli chcecie
        żeby policja złapała tego chłopaka i go przesłuchała albo żeby sam się zgłosił
        bez strachu, że jak tylko wyjdzie z klatki, czy z domu to mu ktoś (razem z
        kumplami) za***** (tzn. ze go ktos pobije). Jeśli chcecie się dowiedzieć całej
        prawdy o motywach tego samobójstwa to na pewno nie pomożecie w tym sobie ani
        policji jeżeli będziecie straszyć tego kolesia co był z Kingą... moim zdaniem
        powinnismy czekac... w koncu nie wytrzyma mu sumienie i nie będziemy musieli
        się pytać na wzajem czemu to zrobila (a co za tym idzie roznosić plotek!!!)
        Jeśli ten chlopaczek czyta to forum (a mam nadzieje ze nie czyta) to na pewno
        dzięki wam nie pójdzie tak szybko na policje!!! ON SIĘ TERAZ BOI!!! Musimy
        zrozumiec ze jesli go zastraszymy zbyt mocno to bardzo możliwe (oby się tak nie
        stalo), że w przypływie emocji i poprzez jego sumienie może się zabić i wtedy
        nie dowiemy się jak to bylo na prawde... Jeśli czytasz to kolego Kingi to
        proszę nie bój się!!! my chcemy tylko poznać prawde a jak pójdziesz na policję
        to na pewno dadzą ci ochronę lub coś w tym stylu... Proszę zglos sie na
        policję!!! Co do śmierci Kingi to wqrzają mnie plotki!!!!!!!!!!!! prosze nie
        plotkujcie jesli nie wieci na pewno, a nie wiecie bo tylk oten chlopak wie
        wszystko... tylko jemu (miejmy nadzieje) kinga powiedziala dlaczego !!!!!!
        Osobiscie uważam że to wszystko przez szkołę gdyż zasięgnąłęm telefonicznej
        opini anonimowego specjalisty psychologa i powiedzial mi ze ponad 80%
        samobójstw nieletnich jest spowodowanych przez szkole, uczenie sie,
        nauczycieli... czasami przez patologie w rodzinie ale w tym przypadku to
        wykluczone!!!!! Mam nadzieję że jest jej tam lepiej i że dowiemy się prawdy i
        moim zdaniem grożenie temu chlopakowi nic nie da bo i tak w ten sposób nie
        przywrócimy życia Kindze... A co do artykułu (tego wlasciwego) to bardzo
        irytują mnie niektóre brednie... na przyklad ze nie uciekala z zajęc i nie
        wagarowala.... z kont to wiecie????????????????? (mufie teraz do tych co pisali
        artykul)!!!!!!!!! ja wiem co innego !!!!!!!! Ona wcale nie byla pilna ani nie
        brala udzialu w pisaniu i redagowaniu gazetki szkolnej!!!!!! ona z przedmiotów
        scislych slabo sobie radzila (sory Kinga ze Cię zjeżdżam) ale te brednie mnie
        tak wqrzają!!!!!!! to chyba wszystko
        PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA MOJE BŁĘDY ALE PISAŁEM TO SZYBKO BO MAM MAŁO CZASU!!!
        • Gość: Ewa Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl 05.03.03, 20:15
          Bojczasie, widac, ze miales malo czasu...nawet na przeczytanie
          artykulu a nie tylko na napisanie swojej opinii na forum...na
          temat redagowania gazetki i przedmiotach scislych mowila
          dyrektor psp nr.1 a nie gim. nr.9 .... oczywiscie co innego
          jesli chodziles z niom do klasy i sie orientujesz nom ale chyba
          nie, prawda??
          • Gość: Bojczas Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl / 10.0.0.* 05.03.03, 20:41
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Bojczasie, widac, ze miales malo czasu...nawet na przeczytanie
            > artykulu a nie tylko na napisanie swojej opinii na forum...na
            > temat redagowania gazetki i przedmiotach scislych mowila
            > dyrektor psp nr.1 a nie gim. nr.9 .... oczywiscie co innego
            > jesli chodziles z niom do klasy i sie orientujesz nom ale chyba
            > nie, prawda??

Dzienki za komentarz... szkoda ze nie odnosnie artykułu tylko odnosnie mojej
            opinii!!!!! widac ze wiesz co to jest forum! dzienki ze mnie zjechalas za moje
            zdanie ale chodzilo mi o to ze ona w gimnazjum srednio na jeża sobie radzila z
            tymi scislymi przedmiotami... a co do twojego komentarza... to prosilem zeby
            pisac na temat :) ale to twoja decyzja... szkoda ze jej nie znalas bo moze
            napisalabys przynajmniej cos mondrego!!!

• Gość: Ja-[Respect]Johnny Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 21:16
              K.... nie wnerwiajcie mnie juz bo to co wy gadacie to jest....po prostu glupie.
              Macku-Bojczasie po pierwsze ewa mowi o jej szkole podstawowej, a nie o
              gomnazjum, i o to co myślicie o Ś.P. Kindze zachowajcie dla siebie !!!!!
              Jasne ??? Prosze was nikt nie zna z was okolicznosci tego wypadku wiec SHUT UP !
              Ten tamten tekst z ostatnim krokiem to ...ja napisalem i sory ale nie wiem co
              ty macku bys zrobil gdybys sie dowiedzial o czyms takim, mysle ze nie
              zareagowalbys na to tak ze bys sie smial tak jak masnyk-debilka !!!! A to co ja
              napisalem o tym kroku to to wlasnie bylo pod wplywem emocji, BO KU.... nie
              nalezalo sie jej takie cos, nie wiem co nią pokierowalo, i nie pieprzcie ze
              wiecie bo g prawda bo nic nie wiecie !!!!!!!!!!!!! Skąd wiecie czy to nie byl
              wypadek maszynista mowil że ona odchodzila od torow,a nasza pedagog ze szkoly
              mowila ze jest taki "prad powitrza" ze moze albo wciagac albo odpychac wiec
              tutaj nie ma co rokowac przyczyny tego wypadku !!! Rozumiecie to, jak nie to
              nic nie mowcie, bo wiekszosc z nas nie znala jej dobrze wiec cisza !!!
              Narka [Repect:)]Johnny
            • Gość: Ewa Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl 05.03.03, 21:42
              ...i napisałam...ps wyluzuj troche
        • Gość: Bojczas Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl / 10.0.0.* 05.03.03, 21:15
          Sprostowanie do mojego (dłuższego) komentarza:

Ktoś mi uświadomił że przesadziłem z oceną jej postępów w nauce a przede
          wszystkim w przednmiotach ścisłych wienc prostuje moją wypowiedz i teraz
          twierdzę że ona radziłą sobie wystarczająco ale czasami miała jakies małe
          problemy! I przepraszam ze napisałem ze nie byla pilna!!! ona byla pilna!!!
          Czasami zdażylo jej się nie uważać a ja akurat to zauwazałem i dlatego to
          napisalem... pozatym przyplyw emocji... sory Kinga!!!
    • Gość: Che pozostać anonimowy Re: Tragedia na torach IP: proxy / 10.10.10.* 04.03.03, 18:11
      "... który w ostatnim momencie zdążył uciec spod kół lokomotywy.
      " - Nieprawda
      • Gość: anonim Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 19:05
        No to mi powiedz co tam siem stało mądralo
        • Gość: Chce pozostać anon Re: Tragedia na torach IP: proxy / 10.10.10.* 04.03.03, 19:29
          Dlaczego od razu mądralo ?? Ja tylko stwierdzam fakt - a
          wydaje mi się, że wiem co mówię.
          • Gość: anonim Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 20:06
            a kim ty wogule jesteś że możesz stwierdzać takie fakty
            jeśli byłeś tam to powiedz mi czemu jej z tamtąd nie wziąłeś i powiedz mi co
            tam siem wogle stało chyba że jesteś tchórzem. Powiedz to oficjalnie. Ja bendę
            czekał na odpowiedź. Zrób to jeszcze dzisiaj.
            panie mądralo
            • Gość: Chce pozostać anon Re: Tragedia na torach IP: proxy / 10.10.10.* 04.03.03, 20:12
              OK. Odpowiem. Moje GG 4865206
      • Gość: Kolega Kingi Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 19:12
        Moze nie uciekłeś ??? To co zrobiles ??? Jak jej śmierć jest
        twoją winą to słono za to zapłacisz... "uważaj na każdy swój
        krok, bo moze byc twoim ostatnim"...
        • Gość: anonim Re: Tragedia na torach IP: 80.51.254.* 04.03.03, 19:27
          do kolesia ktory byl z Kinga
          jesli to ty ja sprowokowales do tego to jestes menda, ale jesli
          jeszcze spiepszyles to juz po prostu powinien ci ktos pozadnie
          wpieprzyc. Moze zrozumiesz co zrobiles. Niestety to i tak moze
          nie pomoc skoro jestes takim jelopem.
    • Gość: AnOnImKa :(( Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl 04.03.03, 19:30
      chodzila do najlepszej szkoly w Opolu...miala wspanialom
      klase...świetnych przyjaciol...niesamowity charakter...a jednak
      wolala odejsc...nie wiem czy świadomie czy nie...wiem, ze na to
      nie zasłużyła...
    • Gość: wredny pasażer Re: Tragedia na torach IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.03.03, 21:26
      droga kingo spoczywaj w spokoju. Mimo ,żę cie nie znałem i
      normalnie
      nie mam szacunku do samobójców.
      tego dnia jechałem do poznania i na wieść że pociąg dalej nie
      pojedzie bo jakaś kobieta zginęła strasznie się wkurzyłem i
      wogóle nie pomyślałem o tragedi jaka zaszła. myślałem tylko o
      swoich sprawach których nie załatwie. przepraszam
    • Gość: kolega Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 23:41
      KINGO DLACZEGO??????????????????????
      ŻEGNAJ
      KONDOLENCJE DLA RODZINY.
      • Gość: investigator Re: Tragedia na torach IP: *.atol.com.pl 05.03.03, 01:04
        Uwazam, ze jesli policja jest blisko ustalenia personaliow
        chlopaka, ktory byl z Kinga to przesluchanie moze nadac sledztwu
        nowy bieg. Przesluchanie chlopaka moze byc trudne jesli jest on
        jedynym naocznym swiadkiem i jesli mial jakis wplyw na to co sie
        stalo. Mysle, ze w takiej sytuacji powinno sie go poddac testowi
        na prawdomownosc i obserwacji psychologicznej!!! Chlopcze! Jesli
        to teraz czytasz to badz pewnym, ze najlepszym wyjsciem w tej
        sytuacji jest samowolne zgloszenie sie do najblizszego
        komisariatu i pamietaj o tym, ze klamstwo ma krotkie nogi. Jesli
        miales jakikolwiek wplyw na jej smierc to badz pewien, ze
        zostanie to opisane na lamach prasy/internetu a co za tym idzie,
        juz nigdy nie bedziesz mogl czuc sie bezpiecznie na ulicy...
    • Gość: anonim Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 08:37
      Do tego co był z tam z Kingą.
      Może byśmy siem spotkali i porozmawiali na ten temat??. Jak coś
      to odpisz. Mój numer GG 4439844 albo napisz tutaj. Prosze ciem o
      spotkanie.
      • Gość: anonimmm Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 16:17
        Ludzie! Ten chłopak miał najprawdopodobniej 13 lat. Pewnie,
        zdesperowany siedzi teraz w domu. Stchórzył. Błądzić jest rzeczą
        ludzką. Wątpię, aby zabił Kingę. Nie proście więc go o kontakt,
        bo to nie ma sensu. To jest dziecinne. On i tak się z Wami nie
        skontaktuje. Po co? Dzisiaj w autobusie słyszałem rozmowę dwóch
        10-latek. Fragment: "Boże, boże, ja jej nie znałam, to była
        koleżanka koleżanki mojej siostry. Ale wiesz, mam wyrzuty
        sumienia, mogłam jej coś powiedzieć, pocieszyć...". Wszyscy się
        podniecają i wtykają nos w nieswoje sprawy. To jest prywatna
        tragedia rodziny Kingi. Do AnOnImKi:(( - naprawdę, to, czy
        chodziła do najlepszej szkoły w Opolu ma w tej chwili
        najmniejsze znaczenie. Ja nie chodzę do najlepszej szkoły w
        Opolu i jestem gorszy prawda? Nie lubię takich ludzi jak Ty. A
        Kingi już nie ma.
        • Gość: AnOnImKa:(( Re: Tragedia na torach IP: *.net.pl 05.03.03, 19:53
          Nie powiedzialam tego, iż jestes gorszy lub, ze ktokolwiek jest gorszy!!! to,
          ze nie zrozumiales przeslania, to jush nie moja wina... w moim przypadku
          oznaczalo to wylącznie, iż byla ona osobą inteligentną... a to ze nie lubisz
          takich osoob to jush twoj prblem...sorry, pozdrawiam
          • Gość: Ja-[Respect]Johnny Re: Tragedia na torach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 21:25
            PROSZE NIE MOWCIE JUZ NIC NA TYM FORUM BO NICCCCCCCCCCCCCC NIE WIECIE. WIEC SIE
            ZAMKNIJCIE. BEDZIECIE TO KOMENTOWAC JAK BEDZIE JUZ WIDOMO !!! NIE NAWIDZE
            TAKIEGO CZEGOS,ZE KTOS ZERUJE NA CZYJEJS TRAGEDII. W TEJ CHWILI MAM NA MYSLI
            TYCH DZIENNIKARZY, KTORZY TO PISALI !!!!!!!!!!! SKAD WIECIE ZE ONA POPELNILA
            SAMOBOJSTWO, SKORO JESZCZE NAWET POLICJA TEGO NIE WIE, ZASTANOWCIE SIE CO MUSI
            PRZEZYWAC RODZINA KINGI
            ZASTANOWCIE SIE DO CHOLERY !!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka