Dodaj do ulubionych

Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:02
No cóż.... lepiej żyć w dobrobycie niż w ubóstwie gdzieś w pod kieleckiej
wsi.
I co z tego że Niemiec? Liczy się dostatnie i spokojne życie a nie jakiś tam
Władek co przynosi do domu 1700 zł.
Jak by nie było, moja babcie była na robotach przymusowych wiec i może w
moich żyłach płynie niemiecka krew . Kto to wie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lechu Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:14
      1700 zł? to chyba cie po.. pogardzasz takimi co pracuja za 1700 zl. Pracuja
      tez za niższa stawke. A Krysia co potrafi, jaki ma zawód, ha?
    • Gość: Anka Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:10
      Ja także wychodzę za Niemca i nie żałuję ,gdyż aby nie będę musiała się martwić
      o to czy mi starczy do pierwszego.
      W styczniu wyjeżdżamy do kanady ,gdyż tam mój miły został oddelegowany do pracy
      we nowo powstałej firmie.
      Jeszcze został mi tydzień wolności :)
    • Gość: opolanka Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:25
      Ja zdecydowanie wolałabym wladka i te jego 1700 zł.Krysiu ciekawe ile twój
      władek przynosi do domu, ha?
      • Gość: Ja Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:33
        PA PA i nie wracajcie
        Takich materialistek nam nie trzeba

Będziecie prać niemieckie brudne skarpety i nic do powiedzenia nie będziecie
        miały, tylko robota i robota albo spadac do polski
        • Gość: Kaska Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.06, 19:58
          A moj Niemiec przynosi do domu 3800 Euroniow.
          Zycie jak w bajce.
          • Gość: polak Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.kolornet.pl 19.09.06, 21:21
            i tak wszysko wydajesz na szmalec i salceson i nie masz czasu wyjść do kawiarni
            bo musisz swojemu szwabowi prać brudne gacie
            • Gość: karina Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:13

haha.. a żony Polaków nie muszą prać brudnych gaci ,skarpet majtej ?
              Gotować obiadów ? Ładnie to umiecie gadać przed weselem a po ślubie .. szara
              rzeczywistość. Wole już to robić za godziwe utrzymanie , no nie powiem miłośc
              też jest ważna ,lecz mając do wyboru .. wybrałam Niemca i wcale tego nie żałuję
              • Gość: polak Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.kolornet.pl 20.09.06, 21:03
                Boś głupia
    • Gość: Władek z Kielc Re: Polskie Krysie chetniej dają Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:20
      Takie amory z tym kto więcej placi to najstarszy zawód świata.
      Jak chcesz 8000 na miesiąc to idz do agentury towarzyskiej.
      Predyspoxycje masz.Tylko cz urodę?
      Jeszcze wierszyk:
      Obie ladne,obie Krysie
      Obie k.urwy,zdaje mi się
      • Gość: karina Re: Polskie Krysie chetniej dają Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:20
        Twoim zdaniem ta która chce jakoś przyzwoicie żyć to zaraz musi być ku ..wa?
        Bo chce mieć męża za którego pobory bez strachu o jutro wychowa swoje dzieci i
        jeszcze jej starczy na dobre kosmetyki.
        Bo chce w niedzielę zamiast pichcić kolejny marny obiad , spokojnie iść z
        rodziną do restauracji zamówić danie na jakie ma ochotę a na koniec bez
        strachu zapłacić rachunek bez lęku - czy mi jeszcze coś zostanie do pierwszego.
        Czy o to macie właśnie do nich pretensje ?
        A propo .... a kto robi z nas ku .wy ? Przecież to Wy faceci ciągle zdradzacie
        swoje żony natomiast Panie które to nazywacie pogardliwie kur.. mi umieją to
        tylko wykorzystać. Jeżeli faceci nie chodziliby do burdeli to też ich by nie
        było,więc odwalcie się od nas !
        • Gość: Wladek z Kielc Re: Polskie Kariny chetniej dają Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:46
          Jak chcesz tyle szmalu to sama zarób.
          Dla was największy afrodyzjakiem jest gruby portfel.Może być dziadek,Niemiec,
          kawal chama byle portfel najgrubszy.Wtaedy wszystko można znieść.
    • Gość: POLAK Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 04:21
      No przepraszam bardzo. Jestem Polakiem i zarabiam mieszkając w Opolu dużo więcej
      niż Ci niedouczeni Niemcy.Też stać mnie na jedzenie po restauracjach, wychowanie
      dzieci i zapewnienie wysokich standardów rodzinie i wiecie co? Jestem
      najszczęśliwszym człowiekiem na świecie żyjąc w kraju tak pięknych Kobiet że
      znalazłem tę jedyną! I proszę Was Kobiety ...zanim puścicie się z jakimś rudym i
      pustym niemcem który całe życie cegły nosił( chodzi o tych z pochodzeniem) i
      polecicie na to piękne kupione na raty i spłacane przez całe życie
      audi...rozejżyjcie się dookoła i pomyślcie...czy to ta ostateczność?!!!
      • caesar_pl Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. 21.09.06, 06:15
        Jaki w Polsce jest wysoki poziom zycia?Moze beda twe dzieci chodzic w maskach??Ilez tam aut z katalizatorami?Toz to w Polsce od jesieni do wiosny panuje smog lecacy z kominow domow!!Popatrz jak wyglada snieg,w Niemczech bielutki a w POlsce?W Polsce nie ma nawet czystej wody,cala woda gruntowa jest skazona.Powietrze skazone.Co to za opieka lekarska??Za zastrzyk przeciw grypie trzeba placic,za lekarstwa bulic gruba forse i to nie wiadomo,czy lekarz przepisal bo dostal za to forse czy naprawde sa to optymalne lekarstwa.W Niemczech mozesz isc do lekarza,do jakiego cgcesz.Nie jestes pewny za jednego,idziesz do drugiego.I to za darmo (raz na kwartal placi sie 10 euro).Znam jednego w Polsce,co ma raka nerki i czeka na usuniecie.I pracuje dalej!!!Musi,bo za co bedzie zyl?Boi sie,ze przez to czekanie bedzie mial przerzuty,ale nie ma wyjscia!!!To jest karygodne i nie znane w cywilizowanym Swiecie.A ten tu mowi ze ma w Polsce dobrobyt..!Nie zapomnij postawic sobie wysokiego plotu z napieciem przed domem,jak zes taki bogaty,bo cie twoi rodacy opedzluja....
        • Gość: SmurfMadrala Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:43
          A dlaczego niemieckie jedzenie jest jak z fabrycznej wtryskarki,czy jest
          robione z plastmasy?Bo tak smakuje to "eko" "jedzenie".
          • Gość: dar Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:05
            SmurfMadrala widzę żeś stołował(a) się w jakiejs darmowej jadłodajni , gdyż
            znasz sie na specjałach kuchni niemieckiej ! Brawo ! Ciekawe
            spostrzeżenie ..tylko żeby coś umieć ocenić trzeba się na tym znać .
            Tak samo jak Polacy kupują wina ,dla nich dobre wina to są słodkie i tanie
            wina, wytrawne = nie dobre :))Z winami musującymi dumnie nazywanymi przez
            Polaków Szampanami tak samo , dobre to słodkie no i tanie musi być.

Ostatnio można spotkać tradycyjne Jabole w nowej szacie graficznej- oj mają
            powodzenie oj mają..:)
            • Gość: Polak Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:09
              Jak to robi siędla kasy, to chyba nazywa się to prostytucja? I to świadoma
              prostytucja, bo przyznajecie się do tego na forum bez bicia.
              • Gość: karina Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:55
                Polak - tu nie chodzi tylko o kasę My po prostu chcemy żyć jak ludzie bez
                obawy że zawita do nas komornik ,bez obawy o jutro.
                Niestety widzę że wychodzisz ze stanowiska typowego samca ,który wpada w
                samouwielbienie u którego każdy inny osobnik może być potencjalny konkurentem
                którego trzeba zniszczyć i zdegradować.
                • Gość: Tubylec Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:43
                  Walcie się wszystkie. Ale z nimi?
                  • Gość: max Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: 66.192.30.* 22.09.06, 21:30
                    Ja co 2 misiace mam swiezy towarek z Polski (zawsze blondynka).
                    Polki sa niezle w te klocki.
                    • Gość: PAcanpacanek Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.06, 02:35
                      uwazam ze to niegodne Pacanka z Pacanowa!
                      Przecierz jak pacankowi zloisz dupe, to uczyniles cos dobrego!
                    • oppelner_os Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. 23.09.06, 10:37
                      Ta to prawda.
            • Gość: SmurfMadrala Re:replika dla dara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:01
              Nie znam jaboli,poza tym z takim koneserem nie móglbym dyskutować.
              Akurat tej wiedzy calkowicie mi brak.
              Natomiast kuchnia niemiecka jest tak w swiecie doceniana jak bulgarskie zegarki.

• Gość: kucharka Re:replika dla dara IP: 85.195.119.* 21.09.06, 17:16
                gdzie tam sie rownac niemieckiej kuchni z takim rarytasem jak "polskie flaki"
                ktore zdobyly zaszczytny tytul najobrzydliwszej potrawy na swiecie

• Gość: SmurfMadrala Re:replika dla dara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:42
                  gdzie tam sie rownac niemieckiej kuchni z takim rarytasem jak "polskie flaki"
                  > ktore zdobyly zaszczytny tytul najobrzydliwszej potrawy na swiecie
                  >

Nie slyszalem o tym i proszę podpowiedzieć gdzie szukać takiego newsa.
                  Poza tym flaki jedzone są także we Wloszech.O innych krajach nie wiem.
                • Gość: SmurfMądrala Re:replika dla "kucharki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:57
                  Jak Niemiec bogaty to można puścic sie nawet kiedy je
                  Kaldaunengerichte oder Kaldaunen-Suppe
                  po polsku potrawy z flaków lub zupa flakowa.

Okazuje sie że jedzą także najgorszą zupe na świecie
                • Gość: dopacankasmierdzac Re:replika dla dara IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 22:37
                  flaki to polska potrawa!!
                  Pansen,zerkleinerte Euter, ( rozkrojone krowie cycki) to najlepsza potrawa dla
                  Pozdrawiam polskiego pacanka ,mieszkajacego od 30 lat w NRF!,ktory podjudza !!
                  Podzega , do nienawisci, bo jest nieudacznikiem!!
                  Zeby do porzadnej restauracji obojetnej jakiej ,czy wloskiej,
                  czy niemieckiej, czy polskiej,czy thajlandzko-chinskiej, czy obojetnie jakiej,
                  nie moze isc, bo nie ma pieniedzy! Najtanszy Doener turecki kosztuje 3,8 Euro,
                  no!!
                  Nie mam powodu i nie wypominam nikomu, ktory malo zarabia , albo wogole jakos
                  zyc musi!!!,
                  ale pacanka( obecnego na tym Forum) gonie bo gownierz zatruwa atmosfere!!
                  Nie lubie Pacankow, ktorzy z
                  • Gość: Pacanek Re:Do dopacankasmierdzac IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.06, 19:36

He , co ty tutaj produkujesz ????
                    A gdzie to ty sie z tym Pacankiem bawisz w ganianego ???
                    Cytat:
                    "ale pacanka( obecnego na tym Forum) gonie"

Pozdrowienia od Pacanka
                • Gość: :) kucharka o czym ty mówisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:58
                  Jadłąś angielskeigo beefa - mielonkę? A ichpieczone nerki jagnięce? A pudding z
                  polewą z łopju wołowego?
                  BNie zabieraj głosu jak nie wiesz o czym mówisz.
                  A flaki to chba jadąłs tylko gotowe z firmy Dudar - obrzydliwe!
    • Gość: kalop Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:55
      a Czeszki Polakom, no i co z tego
      w końcu są paniami swych kuciapek
    • Gość: POLAK Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 01:00
      Może hmmm...bęzie lepiej haha w Polsce ale i tak wolę polską kuchnię, polskie
      Kobiety i na kazdym rogu nie czai się Turek czy Murzyn podrywający moją zonę w
      stylu ksss ksss haha Pozdrawiam WSZYSTKICH
      • Gość: Abel Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:47
        Jeżeli podrywają twoją żonę inni faceci to bądz zadowolony ,gdyż świadczy to o
        atrakcyjności twojej żony. W razie kiedy kobieta cię zdradzi to już wyłącznie
        twoja wina ,gdyż nie potrafiłeś jej zapewnić bytu i zaspokoic jej potrzeb - nie
        tylko seksualnych.
        • Gość: cc Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: 217.197.79.* 22.09.06, 07:51
          baby są głupie
          • Gość: Abel Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:24
            To faceci są naiwni ,gdyż ciągle myślą że kobieta jak już jest po ślubie to
            należy wyłącznie do niego.
            Faceci w międzyczasie chodzą na boki tyle na ile pozwala okazja. A z kim to
            robią ?
            Z cudzymi żonami ,gdyż tylko to ich ekscytuje. No i koło się zamyka :)
    • Gość: gosc z niemiec Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.net81.citysat.com.pl 24.09.06, 00:35
      Pociesz sie , za to polki w neimczech sa znane z tego ze chetnie oddaja sie
      turasom i brudnym murzynom. Dzis prawie przy kazdym turku w jego BMW lub
      mercedesie siedzi jakas polka . To jest dopiero fujjjjjjj
      • Gość: polak Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.kolornet.pl 24.09.06, 10:39
        Chcesz przez to powiedzieć, że niemki są prawiczkami? Są tak wstrętne, że nawey
        wy niemcy , pozbawieni gustu estetycznego , nie zwracacie na nich uwagi.
        • Gość: abel Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:26
          Jeżeli Niemcy są pozbawieni gustu estetycznego to proszę wytłumacz mi dlaczego
          ich miasta i wioski wyglądają tak pięknie i estetycznie ? może to też zasługa
          Polaków ?
    • Gość: pawel Re: Polskie kobiety chetniej oddają się Niemcom. IP: 217.197.79.* 24.09.06, 10:45
      to by tlumaczylo moje powodzenie wsrod niemieckich mezatek, gdy bylem tam w robocie... ciagnie je wyraznie do Polski, ktorej substytutem dla nich bylem:) A moze to, nie stanowiaca tajemnicy niezdolnosc niemcow do zaspokojenia swoich kobiet? :))
      • Gość: Johann To fascynujace!:) IP: *.ipt.aol.com 24.09.06, 20:52
        Co niedomyty i nieobyty Polak mial do zaoferowania niemieckim kobieta?:)))
        • Gość: dar Re: To fascynujace!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:22
          Swój wrodzony prymitywizm .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka