Gość: Seb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:38 niebanalna osobowość tego miasta , cześć Jego pamięci [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafik Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.zwm.punkt.pl 26.09.06, 18:17 A skad masz ta wiadomosc? Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk 26.09.06, 18:46 kiedy i w jakich okolicznosciach zmarl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: 212.2.99.* 26.09.06, 18:54 kontrowersyjna, ale barwna postać... szkoda. kolejny kolor znika z tęczy Opola.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.chello.pl 26.09.06, 19:26 To potwierdzona wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.pl 26.09.06, 19:48 NIestety to prawda. Śmiertelny zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.chello.pl 26.09.06, 20:09 Co by nie mowic - to wielka strata. To byl taki pozytywnie "zakrecony" gosc. Troche kontrowersyjny, ale szczery i dobry czlowiek... Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Pabisiak Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: 212.2.99.* 26.09.06, 22:16 Andrzeju. Pozostaniesz na zawsze w naszej życzliwej poamięci. Byłeś jedną z najbarwnieszych postaci Opola. Wystarczyło Cię spotkać, aby odzyskać dobry humor. Bez Ciebie to miasto będzie o smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam.. Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: 217.197.79.* 26.09.06, 23:24 a ja go nie lubiłem. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
glupocieprecz Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk 26.09.06, 23:40 Sluchaj no baranie zwany behemotem. Wiem ze jestem starym popapranym nieudacznym nauczycielem co kiedys wyznales. Bogu dziekowac ze nie trafil czlowiek pod twoja opieke nauczycielska bos malkontent okropny. Doluj sie sam w tym zatechlym smierdzacym mieszkanku na zwm poki jeszcze tych blokow nie rozbieraja. Jezeli masz jeszcze pozostalosci po jajach to stan sam do wyborow i pokaz ze jestes cos wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:30 zegnaj rycerzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkolny kolega Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 03:11 Będzie trochę bardziej pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanka, Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:23 Z krajobrazu Opola zniknęła niezwykle barwna postać. Był jedynym, który nie bał się mówić prawdy o Kowalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olartikoczea Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk IP: *.pl 27.09.06, 19:48 Narwany trochę był, ale dobry był zniego człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
alazka Re: Zmarł radny Edward Andrzej Kowalczyk 27.09.06, 22:31 Andrzeju pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci. Kiedy nalezał do UW , zawsze starałem mu ukazać niestosownośc wyboru i należenia do tej zdradzieckiej i zgubnej dla nas Polaków ,już wówczas przegranej - ickowej opcji. Potem trochę zmądrzał, gdy na własnej skórze odczuł skutki ich polityki. Zmienił barwy ale do końca nie mógł się rozstać z popłuczynami po UW - tj z PO. Ostatnio gdy się spotykaliśmy - byliśmy dla siebie zaskakująco przyjaźni i życzliwi. Wierzyłem w niego, że jeszce długo będzie w radzie miasta bardzo pożytecznym i mocnym ogniwem obecnych przemian. A tu masz - ta smutna wiadomość. Kochałeś to miasto, idawałeś mu z siebie tyle ile mogłeś .Tyle serca i miłosci na ile było Cię stać. To wielu imponowało. Dlatego Andrzeju , wierzę że pozostaniesz na zawsze w naszej - Opolan - wdzięcznej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś