Gość: Stuś IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:20 może to uratuje spółdzielnie bo do ich sklepów aż strach wchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el che Re: Młode wilki w Społem IP: *.gigasoft.pl 17.04.03, 08:46 Hmmm znowu się zaczyna krewni i znajomi królika atakują. Ciekawe co na to radny Kowalski (stop korupcji! :-) No w końcu "czerwoną pajęczynę trzeba czymś zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Młode wilki w Społem IP: 217.153.107.* 17.04.03, 09:53 Nie mam nic przeciwko 'młodym wilkom' jako takim, ale chciałem zapytać, jakie to kwalifikacje posiadają panowie wymienieni w artykule do sprawowania kierowniczych stanowisk w dużej firmie? Tomka Kunstlera znałem w podstawówce i nie zapowiadał się on na menedżera. Ale cóż, to było 15 lat temu, ludzie się zmieniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: video-foto Kunstler do dzis nie zaplacic za video na swoim wesel IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.76.* 17.04.03, 12:08 u.....a trwa juz lata,upominanie sie o naleznosc, !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kunstler do dzis nie zaplacic za video na sw IP: *.chello.pl 17.04.03, 18:26 "społem.... bo się przepracowołem" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: Kunstler do dzis nie zaplacic za video na sw IP: 213.25.85.* 17.04.03, 19:34 Gość portalu: abc napisał(a): > "społem.... bo się przepracowołem" !!! ......."chyba przepiołem" A tak na marginesie - nie ma jak rodzina króliczka!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Kunstler tez jest dluznikiem A.Szl,,,,,,,,,,,,,go i IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.76.* 18.04.03, 19:49 innych.tak juz to bywa specjalista "" wychodzeniu na swoje:: w sposob wlasciwy dresiarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 00:04 No ten gościu wstydu nie ma !!! Teraz razem z koleżkami kraść chce w Społem ??? Rośnie nam nowe pokolenie poganów, dolatów i szramuków. Upierdolić go i to szybko, bo Społem tego nie wytrzyma. On potrafi spiepszyć wszystko czego się dotknie. Jego dewiza to "najpierw kasa potem spierd.....". Niech nikt nie da się nabrać na jego mowę trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trik Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 08:40 wreszcie jacys mlodzi fachwcy zaczna zarzadzac duzą opolska firmą.Pracowałem w Społem i tam zawsze kradli i sprzedawali.Ludzie chcą rozwoju.a te opinie na forum muszą pisać ludzie naprawdę zazdrośśni.Trzymajcie się Panowie i wygrajcie dla Opola Społem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 08:53 Gość portalu: trik napisał(a): > wreszcie jacys mlodzi fachwcy zaczna zarzadzac duzą opolska firmą.Pracowałem w > Społem i tam zawsze kradli i sprzedawali.Ludzie chcą rozwoju.a te opinie na > forum muszą pisać ludzie naprawdę zazdrośśni.Trzymajcie się Panowie i > wygrajcie dla Opola Społem Wyprowadzę Cię z błędu. Te opinie piszą lidzie, którzy dobrze znają Kunstlera bo mieli z jego przekrętami i oszustwami do czynienia. Ty też już niedługo doświadczysz tego dobrodziejstwa jeśli będziesz z nim sie zadawał. Całe szczeście, że nie wkręcił sie do ratusza, choć uważam, że to nie koniec jego działalności w tym kierunku. Bo przecież tam się dobiero kręci lody (jak na nasze regionalne warunki oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:30 Co młodzi kolesie powinni dostać szansę!Społem jest jak tonący okręt,któremu już trudno zaszkodzić, a można tylko pomóc... Teksty o tym czy kradną można pisć po kilku miesiącach ich pracy.Na razie to tylko kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś