Dodaj do ulubionych

Młode wilki w Społem

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:20
może to uratuje spółdzielnie bo do ich sklepów aż strach
wchodzić...
Obserwuj wątek
    • Gość: el che Re: Młode wilki w Społem IP: *.gigasoft.pl 17.04.03, 08:46
      Hmmm znowu się zaczyna krewni i znajomi królika atakują. Ciekawe
      co na to radny Kowalski (stop korupcji! :-) No w końcu "czerwoną
      pajęczynę trzeba czymś zastąpić.
      • Gość: emigrant Re: Młode wilki w Społem IP: 217.153.107.* 17.04.03, 09:53
        Nie mam nic przeciwko 'młodym wilkom' jako takim, ale chciałem
        zapytać, jakie to kwalifikacje posiadają panowie wymienieni w
        artykule do sprawowania kierowniczych stanowisk w dużej firmie?
        Tomka Kunstlera znałem w podstawówce i nie zapowiadał się on na
        menedżera. Ale cóż, to było 15 lat temu, ludzie się zmieniają...
    • Gość: video-foto Kunstler do dzis nie zaplacic za video na swoim wesel IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.76.* 17.04.03, 12:08
      u.....a trwa juz lata,upominanie sie o naleznosc, !!!
      • Gość: abc Re: Kunstler do dzis nie zaplacic za video na sw IP: *.chello.pl 17.04.03, 18:26
        "społem.... bo się przepracowołem" !!!
        • Gość: Go Re: Kunstler do dzis nie zaplacic za video na sw IP: 213.25.85.* 17.04.03, 19:34
          Gość portalu: abc napisał(a):

> "społem.... bo się przepracowołem" !!!

......."chyba przepiołem"

A tak na marginesie - nie ma jak rodzina króliczka!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: xxx Kunstler tez jest dluznikiem A.Szl,,,,,,,,,,,,,go i IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.76.* 18.04.03, 19:49
            innych.tak juz to bywa specjalista "" wychodzeniu na swoje:: w
            sposob wlasciwy dresiarzom
            • Gość: ak Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 00:04
              No ten gościu wstydu nie ma !!! Teraz razem z koleżkami kraść chce w Społem ???
              Rośnie nam nowe pokolenie poganów, dolatów i szramuków. Upierdolić go i to
              szybko, bo Społem tego nie wytrzyma. On potrafi spiepszyć wszystko czego się
              dotknie. Jego dewiza to "najpierw kasa potem spierd.....". Niech nikt nie da
              się nabrać na jego mowę trawę.
              • Gość: trik Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 08:40
                wreszcie jacys mlodzi fachwcy zaczna zarzadzac duzą opolska firmą.Pracowałem w
                Społem i tam zawsze kradli i sprzedawali.Ludzie chcą rozwoju.a te opinie na
                forum muszą pisać ludzie naprawdę zazdrośśni.Trzymajcie się Panowie i
                wygrajcie dla Opola Społem
                • Gość: ak Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 08:53
                  Gość portalu: trik napisał(a):

> wreszcie jacys mlodzi fachwcy zaczna zarzadzac duzą opolska firmą.Pracowałem
                  w
                  > Społem i tam zawsze kradli i sprzedawali.Ludzie chcą rozwoju.a te opinie na
                  > forum muszą pisać ludzie naprawdę zazdrośśni.Trzymajcie się Panowie i
                  > wygrajcie dla Opola Społem

Wyprowadzę Cię z błędu. Te opinie piszą lidzie, którzy dobrze znają Kunstlera
                  bo mieli z jego przekrętami i oszustwami do czynienia. Ty też już niedługo
                  doświadczysz tego dobrodziejstwa jeśli będziesz z nim sie zadawał. Całe
                  szczeście, że nie wkręcił sie do ratusza, choć uważam, że to nie koniec jego
                  działalności w tym kierunku. Bo przecież tam się dobiero kręci lody (jak na
                  nasze regionalne warunki oczywiście).
                  • Gość: jedi Re: znowu ten Kunstler ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:30
                    Co młodzi kolesie powinni dostać szansę!Społem jest jak tonący okręt,któremu
                    już trudno zaszkodzić, a można tylko pomóc... Teksty o tym czy kradną można
                    pisć po kilku miesiącach ich pracy.Na razie to tylko kilka dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka