Gość: zdziwiony IP: *.chello.pl 13.03.07, 05:57 Kayah - ambasadoem Opola ? a to juz nie mamy rodowitych opolan - Górniak czy Bajor?? Cóż to Kayaj uczyniłą dla Opola??? śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lapunia Kayah Ambasadorem Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:57 Ależ bufonada.Najśmieszniejsza jest opinia imć Kowalskiego ..sukces murowanny.A w czym? w jakiej konkurencji,chciałoby się zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Kayah Ambasadorem Opola 13.03.07, 15:50 co, oprócz występów na festywalu, ma ona wspólnego z tym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja schodzimy na psy - lansuje sie dziadostwo 13.03.07, 10:41 prawdziwa muzyka rozrywkowa gdzieś chowa sie po kątach bo nie ma siły przebicia. Nie ma kim "uświetnić" festiwalu? musi to być Kayach? - z całym szacunkiem ale wielką artystką to ona nie jest... no i cóż ma wspólnego z Opolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: schodzimy na psy - lansuje sie dziadostwo IP: *.atol.com.pl 13.03.07, 11:14 Jak dobrze poszukac,to znajdzie się jakis związek z Opolem.Na przykład matka jednego ze znanych opolskich muzyków,miała kiedyś firmę szczotkarską,a Kayah ,jak wiadomo nazywa się (lub nazywała) Szczot. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Kayah Ambasadorem Opola 13.03.07, 11:37 a mnie sie Kayah wybitnie nie podoba i uwazam ze nie zasluguje na tytul... ot, co! :D Odpowiedz Link Zgłoś
morka11 do Kowalskiego... 13.03.07, 12:10 ciekawi mnie jakie przyjął pan kryterium przy doborze kandydatów na ambasadora Opola?Kayah, cokowiek miła osoba, nie stanowi chyba o promocji Opola?Czy to może żart jakiś?Pan wygłaszasz kwestię, że na festiwalu występuje, a gdzie ma występowac skoro śpiewa, a wiadomo śpiewac każdy może; ze dla młodszych i dla starszych, nawet nie mam siły komentowac podobnych absurdów.Czy moze Pan uzasadnić jasno i rzeczowo, dlaczego Kayah ma zostać ambasadorem Opola, jak będzie je promować? przecież to proste pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.onlink.net 14.03.07, 16:49 lubie piosenki Kayah ale ona sama w tych pstrych kieckach z duzym dekoldem wyglada jak stara cyganicha z obwislymi cyckami. Czy ta kobiete nie stac na wizazyste? To, ze potrafi fajnie spiewac ,ze sama pisze teksty to nie znaczy, ze jest alfa i omega i wszystko potrafi robic. Jej wyglad jest naprawde zalosny. Te opadajace na twarz kudly, te szlafrokowe sukienki sa naprawde obledne a przeciez to calkiem ladna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
calber Ambasador to przede wszystkim obowiązki. 13.03.07, 12:17 Co Kayah będzie robiła jako ambasador dla Opola? I czy nie mogą tego zrobić urzędujący politycy oraz normalna urzędnicza tłuszcza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Dody Re: Ambasador to przede wszystkim obowiązki. IP: *.atol.com.pl 13.03.07, 13:04 Aż tak zle?Jeżeli zależy komuś na dobrych stosunkach,to niech zrobią np.Holon miastem partnerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Kayah Ambasadorem Opola IP: *.plock.mm.pl 13.03.07, 13:11 Czy7 Kayah jest rodzoną siostrą Grzegorza Markowskiego.Oni są tacy podobni jak brat i siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.atol.com.pl 13.03.07, 13:39 uważaam to za bradzo dobry pomysł...w końcu może Opole zacznie być jakoś widocznie...a Kayah jest popularną gwiazdą, która ma naprawdę pozytywną enegię:) hmmmm...a co do naszych opolskich gwiazd....jakoś sobie nie przypomniam aby która kolwiek gwiazda mówiła publicznie o swoim mieście...może były jakieś wyjątki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosyć Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:02 rzygać mi sie chce, za przeproszeniem, na tych wiecznie niezadowolonych forumowiczow. jak sie ma g..... w glowie, to naprawde nie trzeba sie z tym publicznie obnosic. troche skromnosci i samokrytycyzmu! mozna Kayah (Kai...?) nie lubic, ale pomysl naprawde swietny i niebanalny. Odpowiedz Link Zgłoś
morka11 dosyciu< a dlaczegóż to taki niebanalny??? 13.03.07, 14:20 to może, skoro taki niebanalny,powiesz dlaczego?mam g...w głowie i potrzebuje niezbędnej wiedzy, żeby zapełnić moja nędzną głowę argumentami za tym, dlaczegóz to takie oryginalny pomysł, zeby ta oto pieśniarka została ambasadorem Opola? pomożesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale dupek Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.chello.pl 13.03.07, 15:01 do --> dosyć czyż to nie sam Kowalski ze swoim poronionym pomysłem wyraża tu słowa oburzenia.? A po drugie to lepiej mieć to w głowie o czym piszesz niż PUSTOSTAN. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Kayah Ambasadorem Opola IP: *.citysat.com.pl 13.03.07, 19:06 TYeż mi stolica polskiej piosenki. Gdyby to była stolica, mielibyśmy tu polskie centrale światowych koncernów fonograficznych, gwiazdy na ulicach i wielkie studia nagraniowe. Faktycznie jesteśmy letnim kurortem, do którego zjeżdżają raz do roku gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.chello.pl 13.03.07, 22:01 żal mi was, wieczni malkontenci. coz, to typowa cecha nieudacznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkontentka Re: Kayah Ambasadorem Opola IP: *.atol.com.pl 14.03.07, 03:53 Oto wyżyny inwencji naszych radnych - przywileje dla gwiazdy: korzystanie z herbu miasta, udział we wszelkich imprezach organizowanych przez miasto, korzystanie bezpłatnie z miejskiej komunikacji. Czy gwiazda marzyła, żeby móc uzywac herbu Opola? W jakich okolicznościach? Wątpię, zeby to był element scenografii. Z trudem mogę sobie wyobrazić, że Kayah w sukni w herby Opola jeździ zdzelowanymi manami po mieście. Ciekawe, czy ambasador ma pewny udział w festiwalu piosenki? Czy radni załatwili to z Tivi? Czy udział w imprezach organizowanych przez miasto oznacza honorarium jak na gwiazdę przystało? Jeśli tak, to czy honorarium będzie z naszych podatków? Czy może ambasador ma być szczęsliwy, że może wystąpić bezpłatnie na deskach amfiteatru, który wymaga remontu? To ostatnie oznacza, że radni w swoim zadufaniu sądzą, że marzeniem każdej gwiazdy jest przyjazd do Opola, zeby wziąć udział w imprezie organizowanej przez miasto. Czy radny pomysłodawca porozmawiał z jakimiś piosenkarzami, co byłoby atrakcyjne: może biogram na stronie miasta z piosenką (trzeba by zapłacić tantiemy), plakaty w MOK, szkołach i innych instytucjach miejskich, wprowadzenie utworów na lekcjach muzyki, organizacja promocji nowej płyty w Opolu i koncertu z tej okazji. Zakup pewnej ilości płyt z okładką, na której jest herb Opola do celów promocyjnych miasta. Mogłabym dalej wyliczać, co jeszcze można by zaproponowac piosenkarce tej miary, ale już jest późno. Może inni dopiszą. Najbardziej żałosny jest bezpłatny przejazd autobusem, pewnie gdyby jeździł do ZOO, to dołączono by bilet, żeby ambasador mógł sobie popatrzeć bezpłatnie na goryle. Odpowiedz Link Zgłoś
tusku Re: Kayah Ambasadorem Opola 15.03.07, 07:06 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > Kayah - ambasadoem Opola ? a to juz nie mamy rodowitych opolan - Górniak czy Ba > jor?? > Cóż to Kayaj uczyniłą dla Opola??? śmieszne Tylko nie Górniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś