Dodaj do ulubionych

Policja już szuka kierowcy tira

IP: *.leed.adsl.virgin.net 01.05.07, 21:47
Jak zwykle, Policja ma czas. Wstyd. Rozne sa Policje na swiecie, ale takiej jak Polska nie ma nigdzie.
Moje auto tir przytarl 6 tygodni temu i po mino spisania numerow do dzisiaj Policja nie daje
odpowiedzi. Czy nie ma na nich jakiegos bata, zeby sie wzieli do roboty? Mandaty, to wlepiac umieja
bardzo szybko. Hej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Policja już szuka kierowcy tira IP: *.atol.com.pl 02.05.07, 12:44
      a jakiej ty człowieku oczekujesz odpowiedzi od Policji ? Dostaniesz wezwanie do
      Sądu Grodzkiego na rozprawę i tam będziesz wylewał swoje żale. Zanim zaczniesz
      wypisywać głupoty to troszeczkę poczytaj - literatura dostępna "za free" w
      internecie - to naprawdę nie boli !
      • Gość: Delfina Re: Policja już szuka kierowcy tira IP: *.zaodrze.punkt.pl 02.05.07, 13:53
        Oni tylko potrafią spisać sprawozdanie i tyle a przestępcy trzeba szukać samemu
        a nawet jak się znajdzie i poda im na tacy to i tak schrzanią sprawę. Miałam
        kiedyś przeboje z taką oszustką-naciągaczką, skroiła na kasę wiele osób, któraś
        z nich wiedziała gdzie ta kobieta się ukrywa i powiadomił policję a ci wzięli ją
        do aresztu i... wypuścili!! A potem powysyłali wszystkim poszkodowanym
        powiadomienia, że nie można ustalić miejsca pobytu podejrzanej. Jasne, że nie
        można, siedzi sobie pewnie na Antylach i gwiżdże na wszystko. To tylko jedna
        taka sprawa. Innym razem wezwali mnie w grudniu na świadka jakiegoś pobicia na
        moim osiedlu i pytali, czy słyszałam jakieś krzyki w nocy 15 sierpnia. W
        grudniu!! Nic dziwnego, że w tym kraju lepiej żyje się przestępcom niż zwykłym
        ludziom
        • Gość: ostrozny Re: Policja już szuka kierowcy tira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:52
          A świadek jest zawsze bity w zadek
      • Gość: Janosik Re: Policja już szuka kierowcy tira IP: 212.219.94.* 02.05.07, 14:47
        "Gosciu", glupoty, to ty wypisujesz. Jakie wezwanie, do jakiego sadu? Policja
        ma ustalic dane sprawcy, jego ubezpieczyciela i powiadomic o tym mnie. Dalej
        sprawe prowadzi moj ubezpieczyciel.
        "Za free", to sam sobie poczytaj, to przeciez nie boli!
    • antepavelic1 Rower-zawalidroga 03.05.07, 10:46
      Pewnie się ciągnęła smugą 30 na godzinę. Jak ja tego nie cierpię.
      Znowu nagonka na tiry?
      A wrogom tirów powiadam:
      Niech zamiast jeździć osobowymi po mieście jeżdżą tramwajem, bo to oni są
      sprawcami najgorszych wypadków, bez samochodu osobowego można żyć.
      A to takie pitolenia "tiry na tory" to mnie po prostu wqrwia. Po pierwsze sieć
      torów nie jest tak gęsta jak sieć wszystkich dróg, po drugie to torami niech
      sobie jeżdżą byznesmeni zamiast własnym wózkiem.
      Co byście żarli gdyby nie samochody dostawcze?
      • Gość: julek do tirowca IP: 217.197.79.* 03.05.07, 12:51
        Otóz Tirowcu nie mamy nic przeciwko tirom tylko przygłupom którzy nimi kieruja.
        Nie mów że żremy dzięki wam.Nie będzie was będą inni.Protestujemy przeciwko
        palantom którzy siedząc w potężnej maszynie czuja się królami szos.Ile razy na
        autostradzie blokowali oba pasy bo musieli pogadac,ile razy wjeżdżali na mój
        pas jadąc na trzeciego.bezkarni,nieudolni,aroganccy.I choć są wyjątki to nie o
        nich rozmawiamy.Przeszkadzają Ci inni uzytkownicy dróg?To rób kurs pilota
        • Gość: Chorwat Osobowe na tory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 15:14
          Jak się nie podoba!
          Wybudować sieć superszybkich pociagów - i zamiast jechać osobówką - będziecie za
          2 godziny nad morzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka