Dodaj do ulubionych

Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w obch...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:04
Panie Wojewodo!
WSTYD!
To My mamy bać się zwrócić uwagę przekraczającym normy i zasady!
A co na to Pan Kłosowski? Poseł i v-ce Minister Edukacji! Patrzył i co?
Strach i ból zęba?! A co na to kombatanci?
Hańba!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.07, 21:09
      Pan Wojewoda jest poprostu glupkiem.
      • Gość: m Wstyd !! IP: *.chello.pl 03.05.07, 21:46
        wychodzi na to ze albo się bał, albo mu to nie przeszkadzało ! Co to za
        tłumaczenie "bo oni tylko na to czekali" ?!?!
        • Gość: Opolanin Re: Wstyd !! IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.07, 22:30
          Po prostu wstyd. Za urzędników i posłów, którzy nie rozumieją. Wstyd.
          • Gość: Ąlf_9 Re: Wstyd !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:38
            Wstyd mi za ludzi, którzy nas reprezentują.
            Niestety jest to również Pan Kłosowski, który nie potrafił, jak zwykle zachować
            się jak mężczyzna!
            Facet trzeba mieć to coś, to czego często szukasz!
            Zastanów się nad sobą, czas szybko mija!
          • Gość: Monika Re: Wstyd !! IP: *.atol.com.pl 03.05.07, 22:40
            Brak reakcji oznacza przyzwolenie lub słabość władzy. A po co tam była policja?
            Tak, zgadzam się - po prostu wstyd!
            • oskar44 Re: Wstyd !! 03.05.07, 22:53
              Kolejny faszystowski występ na opolszczyźnie. Kolejny, aczkolwiek różniący się
              od porzednich tym, że mógł się odbyć za zgodą przedstawicieli rządu RP w
              regionie. Opolszczyzna stała się rezerwatem, w którym zakaz propagowania
              poglądów i zachowań faszystowskich nie obowiązuje. Tu mogą zjeżdżać z całej
              Polski wyznawcy narodowego socjalizmu i przy akompaniamencie wojskowej
              orkiestry, celebrować swoją ideologię. Przyglada się temu v-ce minister oświaty
              i wojewoda i nie znajdują powodu aby zaprotestować. Co sie jeszcze musi
              wydarzyć ?... Kryształowa noc ? Gdyby na tę imprezę przyjechały bojówki npd,
              głoszące te same poglądy co onr (oni też są przywiązani do narodowych ideałów),
              to wojewoda też by ich powitał i zaprosił do świętowania ? Osobną kwestią
              jest postawa klechów na Anabergu, którzy tej całej checy jeszcze błogosławią.
              Jako katolik protestuję i proszę naszego Arcybiskupa, aby wreszcie położył kres
              praktykom wykorzystywania nabożeństw i kościołów do celebrowania narodowych
              idei. Chrystus, wbrew temu co się tu dzieje, nie rozróżnia swoich wyznawców
              wedle narodowości. Dziwię sie też rodzicom - Ślązakom z MN, którzy puszczają
              swoje dzieci na takie imprezy, bo zapewne i one się tam znalazły. Szkoła nie
              moze rządać od uczniów udziału w politycznej manifestacji. To jest sprzeczne z
              ustawą oświatową, która zabrania indoktrynacji. Czy ktoś z TSKN-u to
              monitoruje? Jeśli posłowie sobie z tym nie radzą, to trzeba doprowadzić do
              otwrcia na opolszczyźnie biur parlamentarzystów UE, na wzór tych, jakie
              otworzyli posłowie LPR we wschodnich Niemczech. W normalnym kraju, jutro Pan
              Tomaszek nie byłby już wojewodą a Pan Kłosowski ministrem, ale u nas to się nie
              zdarzy. W Polsce patriotyzm zaczyna chodzić w glanach (tak się to chyba nazywa).
              • Gość: chudy Re: Wstyd !! IP: *.atol.com.pl 04.05.07, 00:33
                Kłosowski nie byłby v-ce ministrem?? Sorry szybciej wyłysiee niż te pachoły kaczorów spod znaku pisiorów przejza na oczy. Grunt to posada z nadania. A jak bedzie trzeda to klosiu z opaska na ramieniu pomaszeruje w imie nienarodzonej 4 RP. I zawsze mozna bedzie powiedziec ze sie nie widzialo lub nie slyszalo
      • Gość: Sedzia Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: 62.159.188.* 04.05.07, 11:52
        Wojewoda opolski i Pan Klosowski musza byc natychmiast zwolnieni
    • Gość: Sławku Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w obch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 00:35
      Starczy, że podasz, że Twoja babka nie z Podborzyc, i już bede spokojni spał,
      bu jak se pomyśli, ży moja babka i Twoja babka to kuliżanki, to szlag mnie
      zaliwa.
      Ps. Żyj długu ali w innym państwi, pa Sławku
    • Gość: tez Polakczytam to Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.dsl.bell.ca 04.05.07, 03:59
    • Gość: tez Polak Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.dsl.bell.ca 04.05.07, 04:05
      spoleczenswo jeszcze nie doroslo zeby byc w Unii, z czasem to sie zmieni ale na
      to trzeba pololen. przyklad powinien isc z goory. ale po tych wypowiedziach
      jescze bardziej sie kompromituja no wlasnie taka wladze wybrali wyborcy
      • Gość: opol Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 07:40
      • Gość: opolanka Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 07:48
        Czy prokuratura zajmie się sprawą propagowania faszyzmu i postawi zarzuty
        sprawcom?
    • sceptyk31 Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w obch.. 04.05.07, 07:39
      Przecież to koalicjant, więc wspólnie sobie "świętują".
      • Gość: opol Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 07:46
        Sprawą powinna zając się z urzędu prokuratura, propagowanie faszystowskich
        gestów jest prawnie zabronione, nawet jeżeli robią to ludzie związani z partią
        rządzącą. Rozumiem że PIS pozwala koalicjantom na różnego rodzaju przekręty
        (obsadzanie stanowisk znajomymi, itp) ale propagowanie faszyzmu to
        przestępstwo. Z ustaleniem sprawców nie powinno byc problemu są taśmy z TV3, no
        chyba że okaże się że na taśmach jest tylko 10 sek. jak w przypadku pani Blidy.
    • Gość: Jolka Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 08:17
      To jest hańba żeby przedstawiciele rządu polskiego (wojewoda i wiceminister)
      pozwalali na faszystowskie gesty na uroczystościach państwowych. Gdzie są
      odpowiednie władze - prokuratura która tego typu zachowania powinna ścigac z
      urzędu, no chyba że boją się ruszac swoich.
    • Gość: alek Tomaszek to zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 09:45
      Czego można się spodziewać po takiej nijakiej postaci?
      • Gość: sukub Re: Tomaszek to zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:40
        Skarżyc się na wojewodę lub v-ce ministra w Polsce, nie ma sensu. Po pierwsze żadna interwencja nie znajdzie cienia zainteresowania. Skarżyć wyżej, na organy władzy, że nie wywiązują sie ze swoich obowiązków, a powinny, z tego co pamiętam propagowanie idei faszystowskich, nazistowskich,nawoływanie do nienawiści zaprzeczanie holokaustowi ... jest
        karane zgodnie z prawem w Unii. Dlatego Szanowna Redakcjo- interweniuj ale wyżej.

--------------------------------------------------------

Jeśli posłowie sobie z tym nie radzą, to trzeba doprowadzić do
        otwrcia na opolszczyźnie biur parlamentarzystów UE, na wzór tych, jakie
        otworzyli posłowie LPR we wschodnich Niemczech. W normalnym kraju, jutro Pan
        Tomaszek nie byłby już wojewodą a Pan Kłosowski ministrem, ale u nas to się nie
        zdarzy. W Polsce patriotyzm zaczyna chodzić w glanach (tak się to chyba nazywa).

• Gość: terranova Re: Tomaszek to zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:28
          Zaskarżyc wojewodę,ze pozwolił na coś takiego. TO HAŃBA BY WŁAŚNIE W TYM MIEJSCU WYDARZYŁ SIĘ TAKI SKANDAL, BY DOBRYM IMIENIEM POWSTAŃCÓW KTOŚ SOBIE WYCIERAŁ>>>>>
    • poglodzio Re: Wojewoda opolski: pozwoliłem włączyć się w ob 04.05.07, 15:39
      Pozwolenie na udział w obchodach powinna dostać jedynie MW oraz srodowiska
      kombatanckie
    • almagus Re: Wojewoda opolski:jak prezydent faszyzm daje wł 04.05.07, 18:11
      Wojewoda opolski jest jak prezydent, faszyzm daje władzę.

Dlaczego te szmaciaki o dziadku Tusku nie nakręcili jak wiał z wehrmachtu do
      Wojska Polskiego na zachodzie?
      Dlatego, że są szmaciaki, mamę tak szanują , a cudzego dziadka nie.
      Spieprzaj dziadu Ci powie!

Dla mnie jest jasne dlaczego kościół poparł kartoflaków, buraków i faszolki,
      otóż na kulturę i odnowę zabytków przeznaczone jest 4% subwencji unijnej na
      rozwój Polski.
      Daje to sumę około 2,5 miliarda € z Unii, a dotacja z budżetu to 0,5 mld, nawet
      liczą na 8 mld € .
      Dowód?
      Proszę!
      Dlaczego ksiądz Twardowski został pochowany w Świątyni Opatrzności Bożej,
      zabytkiem to nie jest, ale obiekt kultury się zrobił.
      Szkolą się jak remontować obiekty kultury, ale sakralnej, niech im, ale przegną
      jak z wyborami!
      Piękne to dzieło kultury nienawiści stworzone w TV SSram?
      Dlaczego to nakręcili i zaśpiewali, a on przeszedł obóz karny i pragnął do
      Wojska Polskiego.
      www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
      Tego w Polsce zabrania prawo i sprawiedliwość!
      Matoły są posłuszne w szkole medialnej, pociągnęli i ciągną wątek!
      Ciekawe czy ksiądz to łżeredatkor?
      Po co się uczyć, można chlać w parku, albo manifestować przeciw innym jak
      wszapolska.
      Pijmy piwo Sieg Hail !
      Dla nich to szambo brzmi jak poezja, więc im nie żałuję!
      www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4

Wybrańcy IV kategorii RP!

W poczekalni u kaczora
      urzędników cała sfora,
      licytują się zawzięcie,
      kto ma sraczkę , kto ma wzdęcie?
      Kto nie umie komputera,
      jak dyplomowane zera?
      Kto na stałe ma debilizm,
      komu dobry był komunizm?
      Kto nasłucha się radyja,
      komu droga jest partyja?
      Kto przećwiczył już sieg haila,
      kto już kiedyś widział maila?
      Kto polubił gnojowicę,
      komu napluć na prawicę?
      Kto już podszedł sekretarkę,
      zapakował jej się w szparkę?
      Kto poradzi gdy dwa samce?
      Kto powiesi się na klamce?
      Kto jest prawnik, lecz bez prawa,
      sprawiedliwość mu łaskawa?
      Kto ma talent bełkotania,
      kto przeciwnik jest kwakania?
      Kto tak w mowie ładnie mlaszcze,
      kto wodzowi głośniej klaszcze?
      Kto jest ciotką albo wujem?
      Kto nazywa innych ch..em?
      Kto już prawie wodza klonem,
      kto do księstwa jest baronem?
      Kto jest wodzem zlustrowany,
      komu do kariery bramy?
      My są Polska i Europa
      czy ty dziadu nie chcesz kopa?

Kombinują w swojej główce,
      jak utopić cię w gnojówce!
      • Gość: Piotr Re: Wojewoda opolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:30
        Po naszych tekstach cos drgnęło
        • Gość: Psssssst Re: Wojewoda opolski IP: 82.160.25.* 05.05.07, 14:48
          ...-----,,,,,!!!????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka