Gość: Dasza4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:33 CZy ktoś może mi pomóc i powiedzieć czy w Opolu jest jakiś autoryzowany serwis Forda oprócz BCH Chwaliński??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: 213.17.147.* 21.05.07, 13:58 marne szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ford Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:39 A wczym problem ,że nie chcesz do BCH ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ford Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 16:42 nie wiem, czy autoryzowany, ale kiedyś robił tak fordy - wiocha za opolem na trasie na częstochowę. po lewej stronie drogi, oznakowany logo forda warsztat. mówią o nim dobrze. jest jeszcze jaworski w luboszycach za kępą - też dobrze robi, ale elektryki nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:14 dziękuje.nie chce do BCH Chwaliński bo maja długie terminy a ja muszę z autkiem już. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.atol.com.pl 22.05.07, 09:46 A dlaczego nie powiesz wprost?No dobrze to ja powiem.Jest tam nieprzyzwoicie DROGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:43 Drogo ? Jak mam bryczkę za 130 to jakoś na konika tez nazbieram :) A tak poważnie .. ludzie dlaczego kupujecie drogie auta jak was pózniej na mechanika nie stać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:18 wyjaśnienie: stać mnie na mechanika , ale jeżeli pali mi się kontrolka awaria silnika a serwis mówi że ma wolny termin w next tygodniu, to szukam innego serwisu. tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw pol-motors Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:24 Polecam Pol-motors we wrocławiu na ul.Kamiennej 145 jezdze tam od 8 lat i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:36 dzieki serdeczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:45 Zawsze można zmienić auto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:58 ford ... wort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUAHA Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.07, 12:40 NIE KAZDA MO...DA PASUJE DO FORDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: 217.153.44.* 24.05.07, 13:49 dobry samochód Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentopolski Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! 21.02.22, 22:17 FORDA , NIE POLECAM. Wrażenie !, tak wrażenie jest tam w cenie. Koszt obsługi diagnostycznej W NAJLEPSZEJ STAWCE, CHĘĆ WYKONANIA CZEGOŚ CO JEST PRACOCHŁONNE ! , zarzucone argumentami ..... WSZYSTKO SŁONO KOSZTUJE..... LEPIEJ IŚĆ DO DOBREGO MECHANIKA SAMOCHODOWEGO - INNEGO !. KOSZT WYCENY PO PRZEGLĄDZIE W FORD CHWALIŃSKI , LEPIEJ WYDAĆ U MECHANIKA INNEGO , DOŁOŻYĆ PARĘ ZŁOTY , BO Z NAPRAWĄ RAZEM BĘDZIE WYKONANE i ZAPEWNE NA TYM SAMYM POZIOMIE ...... Odpowiedz Link Zgłoś