Dodaj do ulubionych

FORD POMOCY!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:33
CZy ktoś może mi pomóc i powiedzieć czy w Opolu jest jakiś autoryzowany
serwis Forda oprócz BCH Chwaliński???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: 213.17.147.* 21.05.07, 13:58
      marne szanse
      • Gość: tez ford Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:39
        A wczym problem ,że nie chcesz do BCH ??
        • Gość: ford Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 16:42
          nie wiem, czy autoryzowany, ale kiedyś robił tak fordy - wiocha za opolem na
          trasie na częstochowę. po lewej stronie drogi, oznakowany logo forda warsztat.
          mówią o nim dobrze. jest jeszcze jaworski w luboszycach za kępą - też dobrze
          robi, ale elektryki nie rusza.
          • Gość: Dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:14
            dziękuje.nie chce do BCH Chwaliński bo maja długie terminy a ja muszę z autkiem
            już. pozdrawiam.
            • Gość: x Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.atol.com.pl 22.05.07, 09:46
              A dlaczego nie powiesz wprost?No dobrze to ja powiem.Jest tam nieprzyzwoicie
              DROGO
              • Gość: dodo Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:43
                Drogo ? Jak mam bryczkę za 130 to jakoś na konika tez nazbieram :)

A tak poważnie .. ludzie dlaczego kupujecie drogie auta jak was pózniej na
                mechanika nie stać ?
                • Gość: dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:18
                  wyjaśnienie: stać mnie na mechanika , ale jeżeli pali mi się kontrolka awaria
                  silnika a serwis mówi że ma wolny termin w next tygodniu, to szukam innego
                  serwisu. tylko tyle.
                  • Gość: wroclaw pol-motors Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:24
                    Polecam Pol-motors we wrocławiu na ul.Kamiennej 145 jezdze tam od 8 lat i jest
                    ok.
                    • Gość: Dasza4 Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:36
                      dzieki serdeczne!!!!
                      • Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:45
                        Zawsze można zmienić auto
    • Gość: kierowca Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:58
      ford ... wort
      • Gość: BUAHA Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.07, 12:40
        NIE KAZDA MO...DA PASUJE DO FORDA
    • Gość: gość Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! IP: 217.153.44.* 24.05.07, 13:49
      dobry samochód
    • pacjentopolski Re: FORD POMOCY!!!!!!!!!! 21.02.22, 22:17
      FORDA , NIE POLECAM. Wrażenie !, tak wrażenie jest tam w cenie. Koszt obsługi diagnostycznej W NAJLEPSZEJ STAWCE, CHĘĆ WYKONANIA CZEGOŚ CO JEST PRACOCHŁONNE ! , zarzucone argumentami ..... WSZYSTKO SŁONO KOSZTUJE.....
      LEPIEJ IŚĆ DO DOBREGO MECHANIKA SAMOCHODOWEGO - INNEGO !.
      KOSZT WYCENY PO PRZEGLĄDZIE W FORD CHWALIŃSKI , LEPIEJ WYDAĆ U MECHANIKA INNEGO , DOŁOŻYĆ PARĘ ZŁOTY , BO Z NAPRAWĄ RAZEM BĘDZIE WYKONANE i ZAPEWNE NA TYM SAMYM POZIOMIE ......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka