Dodaj do ulubionych

Poseł LPR chce ścigać za dowcip

IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 22:38
"Poseł twierdzi, że informacje o tym znalazł na internetowych stronach gejowskich, które przypadkowo otworzyły się jego asystentowi."

Wytłumaczcie mi dlaczego Asystent posła LPR grzebie na stronach gejowskich???

Panie Bartoszu proszę się przyznać bardziej Pana ciągnie do Teletubiśka czy do Żwirka, który sypia z Muchomorkiem???
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.atol.com.pl 31.05.07, 23:34
      Mam jeszce jeden dowcip??
      Marka kawy?? tchibo
      • tetlian Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 06:27
        Najpierw Opole z kabaretonem. Teraz to. Już w ogóle nie wolno śmiać się z władzy :/
        • konread Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 08:08
          tetlian napisał:

> Najpierw Opole z kabaretonem. Teraz to. Już w ogóle nie wolno śmiać się z władz
          > y :/

Ależ śmiać się można, tylko musi to być śmiech konstruktywny, niczym krytyka za
          PRLu:)
          • Gość: zenek Machnac ramionami IP: *.240-136-217.adsl-static.isp.belgacom.be 01.06.07, 08:38
            Machnac ramionami raczej trudno, latwiej reka, a potem dla spokoju mozna
            wzruszyc ramionami

Pozdrowienia dla Muchomorka
          • util Poseł Kawa to już się nigdy nie nauczy?! 01.06.07, 08:46
            Zbłaźnił się raz - cała Polska się śmiała i jeszcze mu mało?!
            Parcie na kompromitacje u tych bubków z LPR jest niewyobrażalne :)
            Błazen na błaźnie. A poparcie już tylko śladowe...

Panie Kawa - ciesz się pan kadencją, bo to pana ostatnia. Loser.
      • sumienie.lk Strony gejowskie nie otwierają się przypadkowo... 01.06.07, 07:07
        Asystent posła Kawy na pewno bywał ich częstym gościem, a może i sam poseł Kawa
        także je regularnie odwiedzał. Pozostaje pytanie w jakim celu. W tej sprawie
        proponuję, aby prokuratura postawiła tezę, że - zarówno poseł Kawa jak i jego
        asystent - mogą być gejami i należy w tej sprawie przesłuchać wszystkich gejów
        w Rzeczpospolitej. Jak znam życie na pewno znajdzie się świadek potwierdzający
        skłonności obu chłopczyków.
        • Gość: edgar A może to P.(oseł) z asystentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 07:42
          pluskali się w basenie ?
        • Gość: ZGREDZIO Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow IP: *.acn.waw.pl 01.06.07, 07:43
          E tam. Mi do tej pory przypadkowo otworzyło sie chyba ze 100 mieszkań i dwa
          razy tyle samochodów. Tylko sądy mamy gupie, bo mi nie uwierzyły. Poza tym
          przypadek przestał działac i cela otworzyc mi sie nie chce, więc piszę skąd
          piszę...
          • cudak_bozy Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow 01.06.07, 07:47
            :)))))))))
            • Gość: ukropp biedny mis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 07:49
              troszke zal... taki wrazliwy...
              • niepoprawny1 Gdyby to był Michnik z Gomułką i Bierutem afera... 01.06.07, 07:59
                byłaby murowana. Dziwię się, że jak coś takiego przedarza się w LPR,to sprawa
                jest błaha i niewarta uwagi. Na ochronę wizerunku są artykuły. "GW" znowu z
                ofiary chce zrobić idiotę ku ucieszę tępej swołoczy.
                Michnik nie w takich sprawach targał ludzi po sądach.
                A sprawa na pewno nie jest błaha.
                Autor tego tekstu powinien odpowiadać za nierzetelność.
                • 2lkad1 Re: Gdyby to był Michnik z Gomułką i Bierutem afe 01.06.07, 08:10
                  niepoprawny1 napisał:

> byłaby murowana. Dziwię się, że jak coś takiego przedarza się w LPR,to sprawa
                  > jest błaha i niewarta uwagi. Na ochronę wizerunku są artykuły. "GW" znowu z
                  > ofiary chce zrobić idiotę ku ucieszę tępej swołoczy.
                  > Michnik nie w takich sprawach targał ludzi po sądach.
                  > A sprawa na pewno nie jest błaha.
                  > Autor tego tekstu powinien odpowiadać za nierzetelność.

Faktycznie, niepoprawny. Koledzy z pissowni cię zaraz rozliczą z tego tekstu.
                  Po pierwsze - w formie "mimowolnego donosu" piszesz, że " coś takiego przedarza
                  się w LPR". To znaczy, że to jest jednak wałkowane na Parteitagach - to się u
                  nich przydarza. Wiemy o tym wszyscy.
                  Wiemy też, że homoseksualiści są ofiarami i muszą się ukrywać, szczególnie w
                  PiS oraz przystawkach. Ale żeby zaraz nazywać Posła Kawę idiotą?
                  Przesadziłeś - niepoprawny1. A jest was takich więcej?
        • 2lkad1 Re: nie przypadkowo temu posłu ścierpła skóra 01.06.07, 08:00
          Proszę nie poprawiać, to wzorowane na "Misiu" Barei.
          Zdrowe, ludowe przysłowie mówi: "na złodzieju czapka gore."
          Pan Kawa odpowie zapewne, że chodzi bez nakrycia głowy. Ale przyzna pan, że
          skóra panu ścierpła na widok pluskającego plakaciku.
          Głowa do góry! Tak trzymać! Nikomu nie przyjdzie (Uchowaj B-że) do głowy, że
          pan NAPRAWDĘ jest gejem! Skądże!
          To są głupie żarty, a pocieszę pana, że kolega partyjny Wierzejski ma gorzej z
          tym zdjęciem z Leszna, gdzie obejmuje młodziutkiego gołego skina. Nawet nie
          mógł zaprzeczyć, tak jak pan.
          I czym tu się martwić?

• Gość: 2kotunia1 Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:05
          Po co przesłuchiwać wszystkich. wystarczy tylko dwóch, trzech pierwszych z
          brzegu a na pewno potwierdzą wszystkie fakty. Znane i nieznane. Wystarczy, że
          łotrostwo,ziobrostwo sie za nich weźmie i po krzyku!
        • Gość: Adam Baranowski Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow IP: *.lublin.enterpol.pl 01.06.07, 08:29
          Niech poseł wynajmie sobie detektywa i wtedy może sobie szukać czego chce, ale
          nie rozumiem dlaczego państwowe policja za nasze pieniądze ma tropić fobie
          posła. Przecież w tym plakacie nie ma nic obrażliwego.
          • Gość: ratio Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow IP: 81.219.116.* 01.06.07, 09:10
            Bo to są fobie iluś tam procent polskiego społeczeństwa, które oddało głos na
            LPR i takich a nie innych "godnych reprezentantów"
        • Gość: pisiek Re: Strony gejowskie nie otwierają się przypadkow IP: *.aster.pl 01.06.07, 08:55
          kiedyś wpisałem w gogla frazę "zabawki drewniane", bo szukałem konkretnej
          zabawki dla dziecka - klocków z literkami. po kliknięciu jednego za adresów, i
          to bynajmniej nie jakiegoś www.zabawkidrewnianegayfriendly.com, otwierająca się
          strona powitała mnie anglojęzycznym zapytaniem czy mam 18 lat, jeśli tak to
          enter. może asystent nie zna angielskiego (to nie jest wszak europoseł), a może
          akurat była to strona dla graczy rynkowych ponizej 18 roku życia?
      • mark.parker Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 08:22
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Mam jeszce jeden dowcip??
        > Marka kawy?? tchibo

a może tchipa?
    • Gość: gościówa z Lambdy Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:46
      Gdzie to to się
      ulęgło??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ??????
      • Gość: dodo dobre imie ugrupowania? dobre sobie ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:52
        "Skąd aż tak ostra reakcja? - Bo obrazili nie tylko mnie, ale przede wszystkim
        ten plakat uderza w dobre imię mego ugrupowania, moich wyborców - odrzekł."

dobre ;)
        • Gość: dodo a to po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:55
          "Poseł Kawa ma też nadzieję, że policja dojdzie, kto zamieszczał w internecie
          informacje o schadzkach gejów na basenie. "

czy zamieszczanie takich informacji jest nielegalne? a co jezeli posel sie
          dowie, kto te informacje zamiescil? coz zamierza z ta osoba "poczac"? ;)

jak tak dalej pojdzie, to trzeba bedzie zaczac masowo produkowac stosy, na
          gejow (no i lesbijki oczywiscie), komunistow, masonow (lol), i ch... wie kogo
          jeszcze. toz to moze byc prawdziwy zloty interes :)
          • Gość: Czesław Chłopaki razem z posłem Kawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 00:09
            Wiedziałem Dodo, że i Ty zabierzesz w końcu tutaj głos.
            Nieważne co napiszesz.
            Ważne, że TUTAJ i TERAZ podkreślasz swoją (NASZĄ) obecność !!!

Trzymajmy się razem, Dodo.
            Takich jak my jest więcej :-))))
            • Gość: dodo Re: Chłopaki razem z posłem Kawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 00:18
              obecnosc "was" podkreslasz caly czas ty, uwazaj, bo posel cie sie dobierze do
              dupy... no, chyba ze na to jest twoj cel.
              • tukot poczynania lpr w IV rzyćpospolitej nadają 01.06.07, 07:48
                nowy wymiar powiedzeniu: "dobierzemy ci się do d..."
    • Gość: X Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 217.197.79.* 01.06.07, 00:55
      Boże chroń Polskę przed takimi Posłami!
    • Gość: Jarek Za komuny myślałem, kiedyś przyjda normalne czasy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 06:23
      Ale sie myliłem. Teraz to dopiero paranoja i schizofrenia. !!!
    • Gość: rokmalpy po prostu jajo :))))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.06.07, 06:31
    • Gość: pawcio Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 212.204.96.* 01.06.07, 06:34
      hahaha poseł i chłopaki ! no to LPR w końcu wychodzi z szafy !!
      • whelp Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 06:49
        Chyba nik nigdy więcej nie zrobił dla promocji homoseksualizmu niż LPR :)
    • Gość: Tinky Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.chello.pl 01.06.07, 06:51
      Smutne nie jest to co robi poseł Kawa. Smutne - a nawet tragiczne jest to -że w
      Opolu i nie tylko są ludzie, którzy zrobili go posłem. W końcu krasnoludki na
      niego nie głosowały a teraz gó..arzowi sie w główce poprzewracało.
    • Gość: pływak Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 80.51.229.* 01.06.07, 07:00
      >Bo obrazili nie tylko mnie, ale przede wszystkim ten plakat uderza w dobre imię
      >mego ugrupowania, moich wyborców

Wydaje sie że swoją głupotą poseł znacznie lepiej obraża swoich wyborcow niż to
      robi plakat
    • venus99 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:04
      kolejny dowód na nieprzemijającą głupotę członków lpr.
    • alex-alexander Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:05
      Pije herbate bo kawa mi nie smakuje. Czy bede za te gusta scigany z cala
      surowoscia prawa polskiego? Czy Ziobro wydal juz odpowiednie decyzje?
    • galan12 kocham Cię Bobasku-Twój najdroższy psychiatra !!! 01.06.07, 07:10
      kocham Cię Bobasku-Twój najdroższy psychiatra !!!
    • galan12 taki los nam zgotowali solidaruchy z moherami !!!! 01.06.07, 07:11
      taki los nam zgotowali solidaruchy z moherami !!!!
    • kawal-drania Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:20
      Żałosne. Facet nawet nie wie, że aż do w kampanii wyborczej będzie się kojarzył
      jako basenowy szukający gejów... A po klęsce w wyborach wszyscy o nim zapomną.
    • Gość: Tinky Winky Przypadkowo?????????????????????? ????????? IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 07:22
      They should examine all assholes in their party!!! Słowo "assholes" jest w tym
      przypadku pięknie dwuznaczne :PPPPP
      • mgz Re: Przypadkowo?????????????????????? ????????? 01.06.07, 07:34
        you mean - EVERYBODY there?
    • poglodzio Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:25
      prawidłowa reakcja na niewyszukane i obrażające ludzi żarty
    • presentation1 .....Lewactwo obraza.................. 01.06.07, 07:37
      i uwaza to za normalnozc.Przeciez obraza sie przeciwnika politycznego wiec wolno.Rozne nazwy przeciwnika od faszystow po diabel wie jeszcze kogo przechodzi.Natomiast gdy przeciwnik odpowie ,krzyk na cala Europe o braku tolerancji,rasizmie itd....A lewicowe formacje sa akurat w naszej czesci swiata totalitarne i zbrodnicze co pokazuje historia.
      • fixmeamartini Re: .....Lewactwo obraza.................. 01.06.07, 08:52
        No tak, za to prawicowe to mają historię prześliczną w historii najnowszej
        buehehehhehehehehe!
    • kvakva Błąd statystyczny. 01.06.07, 07:39
      Tzw. "dobre imię" ma bezpośredni wpływ na poparcie społeczne. A to w przypadku
      LPR jest wprost proporcjonalne do poziomu intelektualnego jej członków.
      • presentation1 Re: Błąd statystyczny. 01.06.07, 07:46
        Tak samo SLD.
        • mini_sterek1 Re: Błąd statystyczny. 01.06.07, 07:51
          PiS bije ich na głowę
        • Gość: el_bigos Re: Błąd statystyczny. IP: 213.17.140.* 01.06.07, 08:14
          co ma piernik do wiatraka?
          • presentation1 Re: Błąd statystyczny. 01.06.07, 08:17
            Spytaj sie wiatraka.
            • Gość: el_bigos Re: Błąd statystyczny. IP: 213.17.140.* 01.06.07, 09:14
              ciebie się pytam
    • Gość: lolo Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.vc.shawcable.net 01.06.07, 07:46
      "Poseł twierdzi, że informacje o tym znalazł na internetowych stronach
      gejowskich, które przypadkowo otworzyły się jego
      asystentowi."

Tyle razy dziennnie wchodze na internet i ani razy przypadkowo mi sie taka
      strona nie otworzyla. To cos podejrzana sprwa panie posle. Chyba ma pan jakiegos
      virusa w komputerze (swoim lub asystenta)
      • lesew Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:58
        A czy przypadkiem sam asystent nie może być "zawirusowany"?
    • raveness1 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:52
      Nie dosc, ze przypadkowo otworzyla sie strona gejowska, to jeszcze
      (przypadkowo?) zostaly zrobione kopie....
      Hehe, cos tu za duzo tych zbiegow okolicznosci!
      • Gość: bazyl Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 150.254.125.* 01.06.07, 08:16
        Dokładnie to mają ksero tych stron. Ciekawe jak je zrobili, kładli monitor na
        kserokopiarke? Musiało to być dosyć niewygodne.
        • Gość: sartoris Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.autocom.pl 01.06.07, 08:51
          a moze tak sprawdzic statystyki u dostawcy intetnetu pana posla, jak czesto
          odwiedzany byl dany adres (oczywiscie przypadkowo :) ). Mozna rowniez poprosic,
          ow przypadkowy portal o udostepnienie statystyk odwiedzin z adresu kancelarii
          pana posla:) Poszukiwania autora "misiowych czwartkow" mogly by dostarczyc jakis
          ciekawych informacji:)
    • 2lkad1 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:53
      Zdrowe, ludowe przysłowie mówi: "na złodzieju czapka gore."
      Pan Kawa odpowie zapewne, że chodzi bez nakrycia głowy. Ale przyzna pan, że
      skóra panu scierpła na widok pluskającego plakaciku.
      Głowa do góry! Tak trzymać! Nikomu nie przyjdzie (Uchowaj B-że) do głowy, że
      pan NAPRAWDĘ jest gejem! Skądże!
      To są głupie żarty, a pocieszę pana, że kolega partyjny Wierzejski ma gorzej z
      tym zdjęciem z Leszna, gdzie obejmuje młodziutkiego gołego skina. Nawet nie
      mógł zaprzeczyć, tak jak pan.
      I czym tu się martwić?
      • Gość: totofoto? Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.06.07, 08:05
        serwisy.gazeta.pl/kraj/51,62905,3765713.html?i=1
        "W objeciach polnagiego herosa".

Z miny widac, ze mu to przyjemnosc sprawialo, wiec grzechu nie bylo.
    • ksks3 Nie prokurator, nie policja, tylko psychiatra 01.06.07, 07:57
      może rozwiązać taki przypadek. Choroba jest chyba mocno zaawansowana.
    • sandwich1 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 07:58
      "To nie problem dla posła LPR. - My mamy ksero tych stron. Więc dowody są -
      podkreśla."

Też chciałem zrobić ksero jakiejś strony, ale jak zaniosłem monitor na drugi
      koniec pokoju to wszystko zniknęło :-(

Niech mi ktoś pomoże
      • Gość: Bajkopisarz Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:18
        Uwaga Teletubiśie nadchodzą. Do okopów!!! A na poważnie Pana Kawę i jego
        znajomych z LPR-u zapraszam do Poradni Zdrowia Psychicznego. Tylko w tym
        stadium choroby nie wiem, czy da się jeszcze coś zrobić. Prawdopodobnie
        potrzebne będzie zamknięcie w osrodku zamknietym. BRANICE czekają.
    • Gość: 2kotunia1 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:02
      Przypadkowo to trafiły się trzy rzeczy:
      1.kawa został posłem
      2.został spłodzony
      3.kaczorostwo rządzi Polską
      Ps.
      Kolejność dowolna, bo nie wiadomo która rzecz straszniejsza od innych
    • Gość: el_bigos "...przypadkowo otworzyły się jego asystentowi..." IP: 213.17.140.* 01.06.07, 08:09
      kto mu uwierzy w te brednie???? ten pajac ma społeczeństwo za idiotów???
      • Gość: el_bigos i jeszcze jedno: IP: 213.17.140.* 01.06.07, 08:12
        "Poseł Kawa ma też nadzieję, że policja dojdzie, kto zamieszczał w internecie
        informacje o schadzkach gejów na basenie. Jak to zrobi, skoro strony w
        internecie zniknęły? To nie problem dla posła LPR. - My mamy ksero tych stron.
        Więc dowody są - podkreśla.
        " - o jakich dowodach ten idiota mówi??? od kiedy to gejom nie wolno sie
        spotykać na basenie???
        • Gość: Lehoo Re: i jeszcze jedno: IP: *.globalconnect.pl 01.06.07, 08:54
          A jak się wchodzi z kserokopiarką do internetu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka