Dodaj do ulubionych

lektury do skreślenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:38
Skreślić Conrada i Kafkę z lektur? To tyle, co sięgnąć dna głupoty. Od spodu
nie rozlegnie się już żadne pukanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nauczyciel Re: lektury do skreślenia IP: 80.48.49.* 01.06.07, 18:34
      Skreślone lektury były za trudne dla Giertycha i spółki.
      • Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 01.06.07, 19:17
        Ale zwobodnie można wywalić wiekszość literatury niemieckiej. Zostawić tylko
        Mój Camp jako podstawowy podręcznik młodzieży wszchpolskoniemieckiej o
        obozowaniu. Nich się chłopaki wyżyją.
        • Gość: antyjaś Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:38
          Ten jasio to dopiero debil! Znalazł się znawca literatury! Psychol antyniemiecki!
          • Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 02.06.07, 11:05
            Przepraszam ze pytam, a kogo do tej pory uważałeś za debila. Chciałbym wiedzieć
            kogo wyprzedziłem i jaka jest u ciebie skala wartości.
            • Gość: antyjaś Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:27
              To bardzo proste. Mierzę poziom inteligencji w jasiach. To taka moja prywatna
              miara. 1 jasio, 2 jasie, 3 jasie itd. W skrócie można pisać: 1 j, 2 j, 3 j itd.
              Średnio inteligentnego człowieka wyceniam na jakieś 1000 jasiów (1000 j) czyli
              na 1 kilojasia (1 kj).
              • Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 02.06.07, 11:53
                i lub j to jednostka urojona - poznaję w tobie prawdziwego fachowca.
        • Gość: debile.. Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:05
          skreślili Dostojewskiego...a dodali kilka den literackich gorszych od
          Orzeszkowej :/ D.N.O.!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka