Gość: ijot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:38 Skreślić Conrada i Kafkę z lektur? To tyle, co sięgnąć dna głupoty. Od spodu nie rozlegnie się już żadne pukanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nauczyciel Re: lektury do skreślenia IP: 80.48.49.* 01.06.07, 18:34 Skreślone lektury były za trudne dla Giertycha i spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 01.06.07, 19:17 Ale zwobodnie można wywalić wiekszość literatury niemieckiej. Zostawić tylko Mój Camp jako podstawowy podręcznik młodzieży wszchpolskoniemieckiej o obozowaniu. Nich się chłopaki wyżyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjaś Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:38 Ten jasio to dopiero debil! Znalazł się znawca literatury! Psychol antyniemiecki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 02.06.07, 11:05 Przepraszam ze pytam, a kogo do tej pory uważałeś za debila. Chciałbym wiedzieć kogo wyprzedziłem i jaka jest u ciebie skala wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjaś Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:27 To bardzo proste. Mierzę poziom inteligencji w jasiach. To taka moja prywatna miara. 1 jasio, 2 jasie, 3 jasie itd. W skrócie można pisać: 1 j, 2 j, 3 j itd. Średnio inteligentnego człowieka wyceniam na jakieś 1000 jasiów (1000 j) czyli na 1 kilojasia (1 kj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: lektury do skreślenia IP: *.chello.pl 02.06.07, 11:53 i lub j to jednostka urojona - poznaję w tobie prawdziwego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debile.. Re: lektury do skreślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:05 skreślili Dostojewskiego...a dodali kilka den literackich gorszych od Orzeszkowej :/ D.N.O.!!! Odpowiedz Link Zgłoś