Gość: bozia Re: upał IP: *.chello.pl 17.07.07, 06:17 Jakie znacie sposoby na takie upały???szczegolnie jak macie coś ciekawego.pozdrowionka Piszcie.badzcie mili-usmiechajcie się do siebie.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: upał na Silesii 17.07.07, 07:20 Bozia, Twoja propozycja jest bardzo dobra. Bądźmy mili i uśmiechajmy się do siebie na codzień. A jeden ze sposobów na upały, to Silesia. Woda jest tam boska: czysta i cieplutka. Można się tam pławić przez cały dzień - pod warunkiem, że ma się urlop. Niektórzy przecudny koloryt tej wody utożsamiają z przedsionkiem Raju. Tak przynajmniej wykrzykiwała dziewczyna, którą chłopak delikatnie pieścił w płytkiej wodzie. Jeśli ktoś chwilowo nie ma urlopiku, to może przyjechać na Silesię nawet wieczorkiem i pływać do zmierzchu. Woda nadal jest boska i daje maximum relaksu. Pozdrawiam znękanych żarem słonecznym Opolan, a szczególnie Bozię z Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
trickiboy Re: upał na Silesii 17.07.07, 09:59 zgadza sie, silesia jest jedynym ratunkiem... cale szczecie ze tak niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: upał IP: *.chello.pl 17.07.07, 17:23 Jak Wy macie fajnie.!!!!A mi zostaje zimny prysznic i cola zamiast relaksu. Jednak lato jest ok nawet po przejechaniu 15 km na rowerze.Pozdrowionka.bozia Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole upojny seks pod gwiazdami ************************ 17.07.07, 17:37 O tak, niewątpliwie Boziu - lato jest the best! Można na ten przykład wyjechać za miasto rowerkami i uprawiać "sex na kocyku" pod gwiazdami i z wymarzoną dziewczyną ( takę jak Ty:-) ? Wersji bez kocyka kategorycznie nie polecam, gdyż białe spodnie po takim seksie mają niespieralne, zielone plamy na kolanach, że o łokciach nie wspomnę...;-) Dziewczyna po takim seansie czuje się, jakby spadła z Venus, a nie z "konara" swojego partnera. Taki seans można zastąpić 15 kilometrową przejażdżką na rowerku, (ale to nie to samo :) Uściski dla Bozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: upał IP: *.chello.pl 17.07.07, 18:59 Ja na tym rowerku w pracy -więc przyjemność zerowa chociaż wyspa ok.Sex z kocykiem czy bez zawsze stanowi przyjemność.Pal licho białe spodnie.< w pewnym wieku nie to jest ważne.>A tak na poważnie to nie zapominajcie o mineralnej niegazowanej.<polecam Żywca z cytryną>Jak zwykle pozdrowionka i uściski dla znajomych z netu.Miłego wieczoru a Opole jest piękne wieczorem tylko zaciche jak dla mnie.Widać wszyscy na saksach.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: upał IP: *.chello.pl 21.07.07, 20:28 Koniec z upałem i można powiedzieć,że przetwaliśmy.Czekamy na kolejne objawy lata.A wniosek jeden woda w każdej postaci,i uśmiechu duże ilości.Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: upał IP: 217.197.79.* 21.07.07, 21:53 citizen. Kup Vanish. Na łokcie. Wrazie, gdyby znowu był upał. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: upał 22.07.07, 10:09 Siemka Zośka, ogromna dziękówa za troskę i poradę z tym preparatem "V" - Na łokcie... Właśnie go kupiłem, ale jest jeszcze jeden problem: KOMARY. Kąsają bardzo po gołych, męskich pośladkach... i to nie "przed", ani "po", ale w trakcie! Co za łobuzy! Może trzeba zmienić pozycję...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: upał IP: 217.197.79.* 22.07.07, 15:24 Czy Ty naprawdę w takiej sytuacji zwracasz uwagę na komary Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: upał 22.07.07, 15:38 Wiesz Zośka, ja w takiej sytuacji wcale nie zwracam uwagi na te komary, ale one zwracają uwagę na dwa blade, męskie pośladki, miarowo poruszające się pomiędzy rozchylonymi udami partnerki o imieniu ........... /tu wpisać właściwe imię/. Te komary to świntuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: upał IP: *.chello.pl 22.07.07, 15:40 Citizenie szanowny!!!Faceci są gruboskórni<wytzymasz>hahaha.A na plamy proszek E.Powodzenia.Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś