Gość: dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 23:18 A w mojej wiosce jest dobry sołtys, ja bardzo proszę szanowne władze PO, by wzięły właśnie jego! (tylko, cholera, nikogo nie zna!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 00:53 Jak to dobrze, że przyłączono do Opolskiego gminę Rudniki ... W przeciwnym razie nie byłoby aaaaaaaaaani jednego kompetentnego ( w rozumieniu pana Korzeniowskiego) kandydata na to stanowisko ze "starej" części województwa ... ufffffffffff co za ulga. Po prostu kamień spadłmi z serca ! ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yard Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 13:12 Choć jestem w dalszym ciągu zwolennikiem PO (no może nie w regionie), to coraz bardziej dostrzegam fakt pogardzania opolskimi elitami przez p. Korzeniowskiego. Najpierw raciborski królik z kapelusza p. Przewodniczącego, następnie drugi, jeszcze mniejszy szaraczek z jakiechś Rudnik (Rudników?) Czy wy Opolanie nie widzicie, że ktoś (!!!) najwyraźniej gardzi nami?? Czy naprawdę w mieście 120-to tys. nie ma odpowiednich kadr na wakujące stanowisko i ściąga się za przeproszeniem ... wójta na tak ważny dla regionu urząd ??? O co tutaj w tym wszystkim chodzi !??!?! ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierudniczanka Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:30 A może by tak najpierw sprawdzić kim jest wójt Rudnik, przeanalizować jego osiągnięcia a później wypowiadać się na temat wybitnych opolskich kadr. Niejednokrotnie o Rudnikach częściej i lepiej mówi się w mediach niż o stolicy województwa. PS. Każdej gminie życzyłabym takiego wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:01 I tu sie zgodzę: Tomaszek out z urzędu, a ostatni z 3 kandydatów Korzenia (Wilczyński) na jego miejsce. Przepowadzka dosłownie z gabinetu do gabinetu w tym samym budynku, ewentualnei z piętra na piętro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek. Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:32 A cóz Wam przeszkadza Tomaszek ? to że niby źle widzi, i nie wie co robi? miało być fachowo nie partyjnie.Tomaszek jest pierwszym od lat który zajął się województwem naprawdę, i jest wojewodą z konkursu. Zmieniając co partia włodarzy to nic dobrego się nie wydarzy. Ja mam znajomego burmistrza w innym województwie , rozwinął masto jest lubiany może by jego tu przywieśc.?/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoo..wiony Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 15:44 Uwazam, ze zle sie dzieje z PO i jej liderem p. Korzeniowskim; wszystko wskazuje na to ze gore bierze cynizm i brak przyzwoitosci. Co za sposob myslenia ! Jaki to przyklad dla naszej mlodziezy ? Skrajny imbezylizm plus hucpa ! I to maja byc rzady PO !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Teraz Pyziak na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:26 W zasadzie Pyziak jest dobry.Mija prawie 10 lat od sławetnej obrony wojewodztwa i mozna zastanowic się czy ten urząd wojewodzki z roznymi wojewodami na czele czym kolwiek sie wyróżnił.Chłopaki z PO zapowiadają likwidqację tego czegoś zatem to nawet dobrze,że likwidatorem bedzie ktoś no taki swieżo przyłaczony. Nie ma o co walczyć.Zresztą rózne ciamciaramcie przez te 10 lat pokazały,że oprocz gondoli to pomysłu na to opolskie cuś,nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś