Gość: marcin IP: 213.199.252.* 29.07.03, 20:46 po takim meczu jaki odbyl sie dziś stwierdzam że trzeba tej oderce pomóc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzak Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 29.07.03, 21:01 Dobrze ale jak...ja rozumiem Twój żal...ale co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: 213.199.252.* 29.07.03, 21:18 sam nie mam pojęcia, dlaczego Elektrownia, Selt, i jeszcze pare innych firm nie moze troche pomóc??? przeciez to promocja nazwy firmy !!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:52 alez chlopcu dajcie spokoj takim szmatom??? nie szkoda kasy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: 213.199.252.* 30.07.03, 22:04 widac ze nie byles na meczu we wtorek !!!!! spadaj na drzewo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ees Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:44 dopóki w odrze będzie stado darmozjadów ,to nie warto. darmozjad to na przykład "działacz" , spotkałem takiego działacza, powiedział że on całe życie nic innego nie robi tylko działa społecznie w odrze, ale jednocześnie kupił sobie dom, samochód synowi mieszkanie i też samochód, tylko synowi samochód się nie podoba i będzie musiał kupić inny. to ja się pytam skąd miał pieniądze na to wszystko, jeżeli nic innego w życiu nie robił tylko był społecznym działaczem w odrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia NIE WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!! IP: 213.17.145.* 31.07.03, 08:56 a dupa, co, po jednym meczu twierdzicie ze juz jest ok, ze odra sie wybila? a kupa.cieniarze i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: 213.199.252.* 31.07.03, 09:58 ewusia tu nie chodzi o jeden mecz......tu chodzi o ambicje i zaangazowanie tych pilkarzy, ze oni chca cos zmienic w Opolu.......wiadomo ze poziom gry Odry nie jest za wysoki, ale ambicja jest najwieksza w Polsce !!!! ..... przeciez na mecze przychodzilo juz niedawno po 10 tys ludzi.....to jest wielka reklama i dla miasta oraz dla potencjalnej firmy ktorej nazwa bylaby codziennie w gazetach......w sobotę bedzie bardzo duzo ludzi ( o ile pogoda bedzie ) i wtedy mam nadzieje opolskie firmy pojda po rozum do glowy ze WARTO POMÓC ODRZE OPOLE, bo i sobie pomagamy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: 195.205.69.* 31.07.03, 12:36 chcialbym aby finanse Odry byly jawne. Wtedy sam chetnie wplace pieniadze na inicjatywe "Odra - moj klub" Tylko niech zagwarantuja, ze udokumentuja wszystkie wplywy i wydatki, z wyszczegolnieniem ile kto i za co zarobil!!! (chodzi mi oczywiscie o dzialaczy!) Obiecuje ze jak cos takiego sie ukaze, to dorzuce sie do Odry. Mysle ze nie jestem sam w takich osadach. Trafia mnie cos po prostu, jak pilkarzom chce sie bardziej od "darmowych" dzialaczy wolontariuszy. pozdrawiam wszystkich chcacych dobrze dla Odry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 19:19 Właśnie ta akcja służy, aby wszystko było jawne! Działacze nie zobaczą nawet grosza. Piłkarze obiecują wywiązać się i ujawnić na co kasa poszła i ja im wierzę, zresztą tu nie chodzi tylko o pieniądze. Przyszedł czas zmian i starzy działacze muszą odejść, jeśli akcja się powiedzie to będą musieli ustąpić miejsca młodym ludziom którzy mają pomysły i chcą coś dla Odry zrobić. Oni się nauczyli, że to sponsor do nich przychodzi a sami siedzą z założonymi nogami... Trzeba ich wypieprzyć na zbity pysk!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WARTO POMÓC ODRZE OPOLE !!!1 IP: 213.199.252.* 01.08.03, 09:55 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKS "0" pieniędzy publicznych dla "Odry"!!! IP: 62.148.87.* 02.08.03, 17:53 Karbowiak kombinuje jak koń pod góre i wszyscy tego Pana rolują. Sponsora nie zdobędzie, bo po co komu taki beznadziejny zespół. Chyba, że podnie "propozycja nie do odrzucenia". Ja pamiętam co obiecywał tow. Zębaczyński przed wyborami. I przypomnę wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś