Gość: normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:22 oby tylko Profesor Nicieja wyraził zgodę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
top9 Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rektora UO 20.03.08, 15:25 JM Rektorze proszę o nie wycofywanie kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.eranet.pl 23.03.08, 15:41 Alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
opol-anin Nicieja ! 20.03.08, 18:02 z ciszy pod tym artykułem wynika obraz następujący: już dzielono ochotnie schedę po JM, aż tu nagle okazuje się to przysłowiowym "dzieleniem skóry na niedźwiedziu". A na poważnie Profesor SSN ma jeszcze coś do zrobienia (i sporo sił ku temu)więc myślę, że dokończy swą pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniemaczony Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:49 zła wiadomość ( ale mam nadzieję, że to plotka): radio.opole.pl/index.php?kat=wiadomosci_wiecej&id=24238 "Wiadomo jednak, że do komisji wyborczej w najbliższym czasie trafi oficjalna rezygnacja z reelekcji profesora Niciei. Jak potwierdziła nam rzecznik Uniwersytetu Opolskiego, Danuta Berlińska, rektor podtrzymuje swoją wcześniejszą decyzję." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 19:35 Tak, oby Profesor się zgodził! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Naczelnemu regionalnemu, jego drużynie 20.03.08, 20:21 i członkom stowarzyszenia umarłych kotletów chodzi teraz wielki gul. Póki co zmasowany atak na SSN został odparty. Nie wiem czy skutecznie, ale szampanaście panowie otworzyli za wcześnie. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesian Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rektora U IP: *.chello.pl 20.03.08, 21:56 A ja się cieszę z kandydatury prof. Czaji. Kobieta jest konkretna. Mam nadzieję, że wstrząśnie Instytutem Matematyki aby przyśpieszyli dążenia w ściągnięciu samodzielnych i uzyskania praw doktoryzowania. Wiem, że to trudne ale Fizyka już to zrobiła. Trzeba zacząć. Inaczej nie będziemy pełnopranym Uniwersytetem zgodnie z nowymi przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Fizyka "już to zrobiła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:33 Fizyka "już to zrobiła"?? To "już" jest doskonałe! Już po zaledwie czterdziestu latach istnienia!!! To faktycznie już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steinhaus Re: Fizyka "już to zrobiła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:29 matematycy do roboty, nie lenic sie osly ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytrlnikGW Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rektora U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:03 stwierdzam tendencyjność artykułów a opolskiej GW dotyczących wyborów rektorskich na UO ( i to niby ma być demokracja i bezstronność mediów): 1.wczoraj artykuł powyższy był na stronie GW tylko do czasu jak sondaż zaczął być pozytywny dla Nicieji po czym zniknął aby to sie nie utrwaliło 2. nawet niewątpliwy autorytet jakim jest Prof. Simonides jest karcony przez sforę opolskiej GW bo śmiała bronić Nicieję 3. wyczuwalny strach "dziennikarzy" opolskiej GW, typu: oby tylko Nicieja nie zechciał kandydować 4. brak danych w artykułach obiektywnych np. ile to glosów zdobyła czaja i ile glośów było na innych kandydatów 5. brak informacji, że Czaja definitywnie wykluczała swoją kandydaturę na rektora w momencie prawyborów co pozwoliło "bezpiecznie" i "tajnie" elektorom "dokopać" Nicieji, który przecież i tak dla nich jest jedynym kandydatem (maja teraz problem) 6. od dłuższego czasu ekipa Naczelnego opolskiej GW usiłuje zniwelować osiągnięcia UO i Nicieję 7. artykuł naczelnego opolskiej GW pod tytułem: Źle żeśmy Nicieji nie wybrali i obecne artykuły to jest właśnie hipokryzja i żałosna farsa! ... Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto 21.03.08, 11:43 Cóz moge poradzic? Zmień gazetę. Może "Trybuna"? Albo "Nasz Dziennik"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BT Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 18:00 Co za czasy, gazeta rządzi uniwersytetem (czytaj: judzi, manipuluje, podżega, kombinuje, jak dopiec nielubianym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.eranet.pl 21.03.08, 16:53 Czaja-jak najbardziej!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektor Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 17:56 Niecieja-jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Zdrowych, Pogodnych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 18:14 życzę JM Rektorowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:11 Wątek znika, ludzie milczą, czyżby już po wyborach rektora na UO? Kto wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucha-ucha-ha-ha Re: Nicieja i Czaja zgłoszeni do wyborów na rekto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 14:19 czyżby już po wyborach rektora na UO? Kto wygrał? - otóż dowiemy sie z przedwyborczego spotkania w najblizszy poniedzialek, zapraszamy sala blekitna plac kopernika godz 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś