Dodaj do ulubionych

Raczkowski wrócił

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 10:24
Prezes Raczkowski ponownie w Odrze Opole. To bez sensu. Drugi raz nie wchodzi
sie do tej samej rzeki. Nic nie zrobi. wywalił trenera Kurowskiego, choc z nim
nigdy chyba nie rozmawiał. Jakie doświadczenie ma Job, by prowadzić
drugoligowca w ciezkim boju o utrzymane. Żadne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaca Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 08:40
      "Kibol", to mam nadzieję tylko ksywa, a nie stan ducha, bo taką z razu kraczącą
      wronę to na rosół.
      Brawo Panie Ryszardzie! Za decyzję, determinację i pierwsze posunięcia. I niech
      nie ogląda się pan za siebie, bo "ostatnich gryzą psy".

• Gość: kibol Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:16
        Gość portalu: Jaca napisał(a):

> "Kibol", to mam nadzieję tylko ksywa, a nie stan ducha, bo taką z razu kraczącą
        >
        > wronę to na rosół.
        > Brawo Panie Ryszardzie! Za decyzję, determinację i pierwsze posunięcia. I niech
        >
        > nie ogląda się pan za siebie, bo "ostatnich gryzą psy".
        >
        > Niestety Odra o ile pamietam jest ostatnia w tabeli. Po drugie gdzie ma
        zaprowadzic Odrę skoro sam przyznaje, że ma 8 zawodników na poziomie ligowym.
        Skąd na piłkę weźmie pieniądze? Sam ich nie wyłoży. Byle nie było tak jak z byłym
        dyrektorem generalnym, który miał przywieźć z Ameryki złote góry, a wiecej
        wyciagnał z klubu niż włozył.
        > Zapewniam cię Jaca, że w niczym nie przypominam kurczaka.
        >
        >
        >

• Gość: Christo Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 00:05
          A ja podzielam zdanie Jacy. Nareszcie na fotelu prezesa zasiadla osoba znajaca
          polska pilke od podszewki. Osoba posiadajaca rozliczne kontakty w pilkarskich
          sferach. Odra potrzebowala charyzmatycznego sternika, ktory zaprowadzi porzadek
          w klubie. Kto jak nie Raku zapewni Odrze pozostanie w drugoligowych szeregach?
          Drogi "kibolu", jesli zatem nadal sadzisz, ze bez sensu jest powrot R.
          Raczkowskiego to znaczy, ze za malo sie znasz na pilce - moze nawet mniej niz
          Job na trenowaniu.
          • Gość: NC Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 17:12
            Ja tez podzielam zdanie Jacy, naszego felietonisty

Zapraszam na www.odra.opole.com
          • Gość: kibol Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:22
            Gość portalu: Christo napisał(a):

> A ja podzielam zdanie Jacy. Nareszcie na fotelu prezesa zasiadla osoba znajaca
            > polska pilke od podszewki. Osoba posiadajaca rozliczne kontakty w pilkarskich
            > sferach. Odra potrzebowala charyzmatycznego sternika, ktory zaprowadzi porzadek
            >
            > w klubie. Kto jak nie Raku zapewni Odrze pozostanie w drugoligowych szeregach?
            > Drogi "kibolu", jesli zatem nadal sadzisz, ze bez sensu jest powrot R.
            > Raczkowskiego to znaczy, ze za malo sie znasz na pilce - moze nawet mniej niz
            > Job na trenowaniu.

Drodzy kibice: Jaco, Nc. Uprawiacie straszną wazylinę wobec Raka. Chłop jeszcze
            nic nie zrobił, a wy ju ztak go chwalicie. Moze poczekamy na jakieś pierwsze
            wyniki.
          • Gość: kibic Re: Raczkowski wrócił IP: 172.20.161.* 09.01.02, 12:57
            Job wbrew temu co się tu imputuje zna się na trenowaniu bardziej niż Wam
            wszystkim się wydaje. Jesli tylko zawodnicy skupią się na oczekiwaniach trenera
            a nie na utyskiwaniu na zarobki to istnieje szansa nawet na I ligę...
            Apropos, czy choć jeden z was pamięta kiedy to Odra będąc beniaminkiem I ligi
            siedem spotkań pod rząd nie poniosła porażki? No, kto odpowie?
            Czy ktoś pamięta wynik 7:1 dla Odry w meczu z Pogonią Szczecin?
            Zmiana idzie w dobrym kierunku, byleby pan Prezes dbał o "firmę".
            Z pozdrowieniami. Kibic
            • Gość: Lulka Re: Raczkowski wrócił IP: *.com.pl 11.01.02, 16:19
              No nie wiem. Czy facet którego firma zbankrutowała może ratować Odrę? Mam duże
              wątpliwości.
              • Gość: kibol Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 17:48
                Gość portalu: Lulka napisał(a):

> No nie wiem. Czy facet którego firma zbankrutowała może ratować Odrę? Mam duże
                > wątpliwości.

No nareszcie jedna osoba która mysli a nie daje ponosić się emocjom. Brawo Lulka.
                • Gość: kibol Re: Raczkowski wrócił IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:22
                  I co? Wielkie zapowiedzi, wielki sponsor i wyszło małe conieco. Tak naprawde to
                  od miesiąca nic nie drgnęło. Odra nadal nie może nawet kupowac zawodników. Ale
                  euforia trwa. tak dalej panowie.
                • Gość: zibi Re: Raczkowski wrócił IP: *.com.pl 06.02.02, 11:50
                  Naprawdę dziesiejsza wypowiedz p.Raczkowskiego jest dla mnie obrzydliwa!
                  Wychodzi na to że winni są Machaj i Kurowski. A kto podpiswyał z nimi
                  kontrakty? Kto swoim podpisem gwarantował im "płacę za pracę". To jest
                  obrzydliwe u tych "działaczy"! Naobiecywać, zadłużyć, później przychodzi nowy i
                  mówi "Nie damy", "czego ci byli zawodnicy i trenerzy chcą?". Następnie ściąga
                  nowych zawodników, podpisuje kontrakty i polska od nowa. Zobaczcie kochani
                  kibice w grudniu tego roku - długi, afery, odejścia... Przykre to ale
                  prawdziwe.. Aha i "winna" jest jeszcze ITAKA - nie chciała pieszczochów zawieźć
                  na Cypr. Długi takie że smród w całym kraju a nasi gdzie? Na Cypr... Boże
                  mój!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka