Gość: absolwen IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 10:31 Moja młodsza siostra zastanawia się do którego iść liceum w Opolu. Czy ktos jest w stanie mi doradzić. Czy 3 LO w Opolu rzeczywiście jest najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smarkacz 3 LO - SZKOŁA "KUJONÓW" - PONOĆ IP: *.ircu.x24hr.com 26.01.02, 18:30 Strata czasu. Lepiej wybrać inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skokrys Re: 3 LO - SZKOŁA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 22:57 Skończyłem i nie narzekam. Na początku ciężko zrozumieć, że nie tylko nauką się żyje i trzeba z klasą się bawić, ale tak pod koniec drugiego roku wszystko się układa. Poza tym panowała tam zawsze specyficzna atmosfera, którą trudno opisać komuś nie z "Trójki". A tak poza tym opinie jako o "szkole kujonów" od dawien dawna krążyły, ale zmieńmy to na "szkołę szans", bo zrobić jak się chce można dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absol3LO Re: 3 LO - SZKOŁA IP: 10.0.39.* 04.02.02, 02:03 Szkoła długowłosych śmieci i panienek, które lubią chodzić nieprane i niekąpane i pić tanie wina na przerwach. Nauczyciele - banda zimnych suk i roztargnionych cweli, za wszelką cenę chcących cię uwalić z połowy przedmiotów. Stanowczo odradzam - większą karierę Twoja siostra zrobi idąc do szkoły fryzjerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś