Gość: Anna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:27 Ale warszawka się popisała... liczyc nie umie. Trzeba było przyznać dodatkową nagrodę. Mnie się podobała Kasia Ceretwicka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Skandal na koncercie Premier IP: *.rokita.clubnet.pl 14.06.08, 00:31 Dobrze, że nie płacę abonamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 14.06.08, 00:47 Dla takiej chaly zniszczono gniazda chronionych ptakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja jakich ptaków gniazda zniszczono??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:51 Nic nie słyszałam o tej sytuacji. co tam się stało z ptakami???????????????????????????????? proszę napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masuma Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 00:55 Obejrzyj. 2. akapit i film Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? 14.06.08, 08:30 Czy to możliwe, żeby TVP upadła jeszcze niżej? Szkoda dziewuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk TVP to telewizja pisiorków i wszystko jasne 14.06.08, 09:13 Nieudaczniki spod znaku PiS nie są w stanie niczego porządnie zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: TVP to telewizja pisiorków i wszystko jasne 14.06.08, 10:38 tvp pokazala skad to okreslenie "publiczna" w nazwie. Oznacza burdel po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Za akceptacją ło.TR-wam i Pospieszalskiego 14.06.08, 12:02 Tę telewizję należy wreszcie wyczyścić z tych nazikatoli! Festiwalowo i PoPiSOwo! Dziś w Opolu obok Niemodlina czwarta eRPe festiwal zaczyna, pod hasłem odzyskamy Niemodlin, jak chce opatrzność, będzie Pomodlin! My dopuścimy też kabarety, tylko o PiSie będą pamflety. Niech nie śpiewają nam „cztery Ziobry”, to nas powali litr jadu kobry. Nowej formuły szukamy jak chleba, nam polityków występów trzeba. Z kabaretami klęska totalna, zaśpiewa Polska przyparafialna. Żądamy śpiewu Pawła Kukiza, u drzwi ojrydzyk do nas się zbliża. Hymn „jak rządzić to tylko we dwóch” wyostrzy słuch, pobudzi wasz duch. Czwarta eRPe już przeszła twoje drzwi, bije serce, szczęśliwi, że dziwi. Zaśpiewa w chórku ze skarbu Iza, dla ciebie ojcze większa akcyza, wio Maybachu, „a jak się postarasz”, to masz pałac i piętrowy garaż. Ruszy z inicjatywą wojewoda, Pomodlinowi obwodnicę doda. Odśpiewa z wodzem żeby Wolscze, pod twą obronę idziemy ojcze. PiS iiber alles, ponad wszystko, trzymamy z knurem oraz z faszystą, tak, że usłyszą na górze Annie, „nie dla mnie kąpiesz się” w Wasserwannie. Z Radyja dwupłciowa Buchela z Maryją doda rondo Ravela. Tyle kasy w waszym mieście, „nie widziałem tego jeszcze”. „Daj, daj, daj, nie odmawiaj, daj”, ja obiecam tobie zbawienie i raj, ale odmawiać modlitwę możesz, ja sieję, sieję, zbieram, ty orzesz. To takie oratorium redemtorium, pro sacrum, pecunia i memorium! Kuśki, „nie widziałeś tego jeszcze”, popatrz, z PiSiORem ja się mieszczę! Ty Leppiej nie bądź taki ideowy, nie „sam zapładniaj swoje krowy”! Pasie Anetka, za seks gąski pasie, Łyżwa i Leppiej gra jej na bobasie. „Przeleć mnie, przeleć” w końcu ptaszydło, „szabadaba” użyłam Fa mydło. Romuś, „bo mój chłopak” geja kopie, wczoraj z glana ze dwóch chłopie. „Wesoły autobus przez ulice mknie,” a takie dziury, że czołg się sypnie! Oglądam odzysk tak PiSem przytruty, dla równowagi zjadłem własne buty! Z Kobrą zaśpiewa wesoły Romek, mam ja z kratkami dla ciebie domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Urbański, masz niegramotną rodzinę czy co?Ale syf IP: *.eranet.pl 15.06.08, 12:31 widac też w innych powazniejszych może rzeczach. Słyszeliście wokalistę Feel? Bo ja nie, tylko rzężenie mikrofonów i sekcję rytmiczną. Wszystkie qrwa pocioty, kmioty, koteckie i inne przydupasy a nie fachowcy mają dzisiaj robotę w tym burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Czy była potem plansza "Ten program powstał dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:40 abonamentowi płaconemu przez abonentów TVP?" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? 14.06.08, 13:46 Nie " od Bułecki" tylko "od Bułeckiego", to już nie literówka:( Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? 14.06.08, 13:49 Ojej!, tym razem to ja się pomyliłam:(. OK jest przecież to góralska Bułeczka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus przeciez to buleczka zdolna do wszystkiego IP: *.adsl.alicedsl.de 14.06.08, 18:01 w imie wlasnych urojonych praw i ambicji. ps.moze to nie jest ich wina,bo "spokrewnione" to jest z soba jak dlon z palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masuma Re: jakich ptaków gniazda zniszczono???FILM IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 00:55 miasta.gazeta.pl/opole/1,55261,5307485,Opolski_festiwal_jest_dla_TVP.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASSSSSSSSSSS Re: jakich ptaków gniazda zniszczono???FILM IP: 195.43.48.* 14.06.08, 11:26 Jestem w UK i dla jerzykow i upokorzonej Kasi zrezygnuje z ogladania TVP1. Przykro mi, ze jeszcze Polacy musza placic tez zasrany abonament aby takie grube pipy z komisji konkursowej oglaszaly blednie werdykry. Na kolana i przepraszac dziewczyne, pozniej podac sie do dobrowolnego zwolnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus moze organizatorzy nie widzieli tego IP: *.adsl.alicedsl.de 14.06.08, 17:39 barbarzynstwa.przeciez byly to tylko ptaki,a w perspektywie olbrzymia kasiora.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew95 Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? IP: *.chello.pl 14.06.08, 04:07 Scianę budynku z kilkudziesięcioma gniazdami jerzyków/ptaki objęte ścisłą ochroną/ przysłonięto bannerem odcinając matki od piskląt. Ptaki szalały nie mogąc dostać się do gniazd a organizatorzy z TVP i lokalne tuzy samorządowe przeciągali ten dramat blokując decyzje o zdjęciu tej ptasiej pułapki. Nie wiem czy ptaki to przeżyły, bo żadnych więcej artykułów nie widziałem. Pewnie wszystkie padły. Ja bym padł, gdybym słyszał swoje dziecko konające z głodu za ścianą, której nie mógłbym przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Re: jakich ptaków gniazda zniszczono??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:06 > Ja bym padł, gdybym słyszał swoje dziecko konające z głodu za ścianą, której nie mógłbym przebić. A do jakiego gatunku ptactwa nalezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:59 Młynarski pewnie mógłby powiedzieć parę ordynarnych słów o tej szmirze. Ale za kulturalny jest. Tez jestem za tym zeby to TVN przejął.A co! W TVP nie ma już dobrych specjalistów.zostały same nieudaczniki więc lepiej już nie będzie:( p.s podobała mi się ta Nina z Leszna. Zajebista była na tle tych dziwaków. Ktoś podziela mój pogląd?..bo istnieje prawdopodobieństwo że po wczorajszym meczu jeszcze nie doszłam do siebie:) byla dobra czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Ten koncert debiutów to było jakieś panopticum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:05 Dla mnie oni wszyscy mogli by przestać śpiewać (o ile to był śpiew) po tym debiucie (brak głosu u większości śpiewających, nie muówiąc już o interpretacjach niezgodnych z treściami w utworze) a to co zrobiono z piosenkami W. Młynarskiego, to podpada pod prokuratora za sianie złego smaku. Te wycia, spłaszczone "melodie", zapowiadający o sposobie mówienia żałobnika (może i pan Nowak śpiewa ale na konferansjera się nie nadaje), czytający z kartki nawet najprostsze rzeczy (chyba nawet nazwisko Wojciecha Młynarskiego przeczytał z kartki). Nie wiem kto układał ten program ale natychmiast powinien zmienić zawód, bo ma zanik słuchu, zanik smaku i zanik samokrytycyzmu. Te aranżacje to była jakaś kpina, rzępolenie, dręczenie kota, zniszczenie melodii związanej od lat z danym tekstem, frazowanie do d.. przeważnie niezgodne z treścią piosenki, "melodie" tak wydziwione, że jedną "piosenkę" rozpoznałem jak wykonawczyni użyła słów "jeszcze w zielone gramy" :(((, akustyka do d... (w każdym razie to "coś" dochodzące z głośnika telewizora, "brzmiało" jak efekt totalnego braku słuchu tak u śpiewających jak i realizatora dźwięku). Przypuszczam, że Pan Młynarski dostał duże odszkodowanie za straty moralne przed programem, bo ja na jego miejscu, już po pierwszej takiej "interpretacji" gnojącej piosenkę ogólnie znaną jako melodyjna, bym trzasnął obrotowymi drzwiami z półobrotu i wyszedł z tamtąd i zerwał wszelkie kontakty tak z aranżerem jak i telewizją. Nie wiem co się z ludźmi dzieje ale to nowe "odkrywcze" opracowania nie bójmy się powiedzieć perełek-standardów to kpina: z autora tekstu, kompozytora oryginalnej mmelodii i ze słuchaczy, i jak tak ma wyglądać nasza przyszłość muzyczna to ja chyba sobie wkleję w uszy "Stopery" na Kropelkę albo od razu zrobię je z Poxiliny. A jezeli to jest misja TV, to się nie dziwię, że ludzie nie chcą płacić na taką szmirę jaką zaprezentowano w koncercie debiutów. :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczowstrzymywacz Re: Ten koncert debiutów to było jakieś panopticu IP: 89.231.198.* 14.06.08, 15:46 Zgadzam się. Razi mnie też totalna nieudolność organizatorów wszelkich "imprez" w naszym kraju. Zrzyna się perfidnie i nieudolnie na przykład Oscary, tylko, że brakuje tam(u nas) ludzi którzy mają dorobek filmowy i coś reprezentują sobą poprzez rzeczywiste dokonania w filmie. Natomiast u nas przyznają sobie nagrody za 6 kategorii serialiki, których jakość dźwięku i obrazu to jest dramat, a o "aktorstwie lepiej nic nie mówić bo wielu się wydaje że aktorstwem jest wyrecytowanie kwestii z przesadną gestykulacją. Cerekwickiej "śpiewanie" to dla mnie męczarnia, wszystkie jej piosenki są takie same ale nie zmienia to faktu, że stała się ofiarą burdelu jaki funkcjonuje w mediach, które napędzają kicz i tandetę. Dlaczego w naszym kraju nie ustala się poprzeczki do której trzeba doskoczyć mając odpowiednie kwalifikacje, umiejętności i oryginalność na poziomie takich ludzi jak Mariah Carey, George Michael, Michael Jackson ci ludzie mają osobowość i umiejętności (pomijam ich problemy). U nas natomiast widzę, że poprzeczkę się odpowiednio obniża by beztalencia mogły uchodzić za wokalistów czy muzyków. Brakuje mi jakości i czegoś więcej niż kalkulacji typu "damy Dodę to wzrośnie oglądalność" gardzę takim podejściem. Brakuje mi również oryginalność, mam dość powielania i naśladownictwa, które często wypada jeszcze gorzej niż powinno i jest wciskane na siłę widzom, którzy mają już dość tej papki i przeciętniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 TVN - swietne festiwale ??? 14.06.08, 03:30 Moze, tylko ze TVN lubi wepchnac jakas Mandaryne do Sopotu - nie ma sie czym chwalic Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: TVN - swietne festiwale ??? 14.06.08, 10:37 A czego ty się spodziewasz? Polacy to w 99% bezmyślna hołota. Rubik to szczyt polskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFH Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 09:47 tak!! jerzyki nie mogły wejść do gniazd! z tego co mi wiadomo ptaki będące pod ochroną zwł w okresie lęgowym- są CHRONIONE. a działanie na ich szkodę, niszczenie gniazd lęgowych to przestępstwo. towarzystwo opieki nad zwierzętami powinno wygrać w każdym sądzie i tego gó..anego :ministra; zrzucić ze stołka i odepchnąć od koryta w trybie natychmiastowym. W POLSCE NALEŻY PRZESTRZEGAć PRAWA!! A PRZEPISY DOT ZWIERZąT POWINY ZOSTAć ZAOSTRZONE I PRZESTRZEGANE W KOńCU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: Skandal na koncercie Premier 14.06.08, 13:53 To na tym ma polegać emisja misji Polskiej Telewizji Publicznej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: Skandal na koncercie Premier IP: 85.222.86.* 14.06.08, 14:00 "To na tym ma polegać emisja misji Polskiej Telewizji Publicznej???" jak to "na czym"? na tym,ze się puszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośść Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:08 A ja płacę abonament i zastanawiam się komu "żartowniś" chciał dokopać podrzucając na scsenę fałszywe informacje? 1. Zakopowerowi z Karpielem -Bułecką? 2. Kasi Cerekwickiej? 3. Prezydentowi Opola? 4. Maryli Rodowicz? 5. WOJTKOWI Młynarskiemu? Dziś nie mówi się o tym jak pięknie śpiewali, czy jakim cieszą się niesłabnącym uznaniem publiczności, czy dlaczego tak zniszczono piękne melodyjne piosenki Wojtka Młynarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Skandal na koncercie Premier 14.06.08, 23:15 A co to jest ta cerekwicka i zakopower? Czy kto mi wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kottblum Hanna Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:32 Słów mi zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Skandal na koncercie Premier IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.08, 00:33 Ludzie,no powiedzcie dlaczego wy wszystko musicie spier... .To sie nie miesci w glowie, ze obojetnie za co sie nie wezmiecie to spieprzycie! Oddajcie EUORO 2012 innemu krajowi, prosze!Poplatacie wyniki, kolory koszulek ,sedziow.. Odpowiedz Link Zgłoś
daflippi Re: Skandal na koncercie Premier 14.06.08, 11:05 tvp i tak pewnie nie kupi prawa do transmisji, bo po co? mecz to nie misja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan-be Skandal na koncercie Premier IP: *.torun.mm.pl 14.06.08, 00:35 Najbardziej mi żal w tym wszystkim Kasi Cerekwickiej. TVP powinna naprawić swój BEZSPRZECZNY błąd, wypłacając jej odszkodowanie z kasy winnych tej kompromitacji. Swoją drogą wyobraźmy sobie Eurowizję organizowaną przez TVP i taką pomyłkę na oczach całej Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek na tym polega show :D powinni czesciej robic takie IP: *.jmdi.pl 14.06.08, 00:43 akcje by gwiazdki czuły ze zyją :D nie ma to jak zmiana nastroju o 1800 stopni w 5 minut... Odpowiedz Link Zgłoś
malyskurczybyk Re: na tym polega show :D powinni czesciej robic 14.06.08, 01:09 Jak się obrócisz o 1800 stopni to dalej patrzysz w tym samym kierunku. No, chyba że chodzi ci o stopnie Celsjusza. Wtedy rzeczywiście zrobi się goręcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marter obroty IP: 193.40.244.* 14.06.08, 08:49 > Jak się obrócisz o 1800 stopni ...to przede wszystkim cholernie Ci się kręci w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: 360 w tę samą IP: *.chello.pl 14.06.08, 17:07 1800 stopni to 5.360 = 5 obrotow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczowstrzymywacz Re: Skandal na koncercie Premier IP: 89.231.198.* 14.06.08, 20:32 Albo Oscary :) Wyszły by jako DISCO POLO OSCARS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uglybob To bylo wyrezyserowane.. IP: *.ssnet.pl 14.06.08, 00:37 ..gdyby nie to wydarzenie to nawet bym nie wiedzial ze cos sie wogole dzieje w Opolu.. wole, jak i pewnie wiekszosc widzow, ogladac Euro2008. A tak sobie TVP zrobila reklame - jednak kiepska i odpychajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h.z. oj gazeto gazeto IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 14.06.08, 00:39 "Być może czas już najwyższy wrócić do pomysłu zmiany stacji telewizyjnej organizującej festiwal w Opolu. Świetne festiwale produkuje TVN" ech, gazeto Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: oj gazeto gazeto 14.06.08, 00:49 No właśnie, trochę ordynarna agitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-pr bezczelna propaganda za tvn IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.08, 00:59 nie róbciee takiej chamskiej propagandy, bo przestanę was czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ynez Re: bezczelna propaganda za tvn IP: *.nice.hnet.pl 14.06.08, 01:54 a co, nieprawda?? TVn produkuje świetnie, profesjonalnie, na swiatowym poziomie. TVP utknęła na przełomie lat 70 i 80 XX wieku. Zarówno wizualnie, jak i mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cagiva Re: bezczelna propaganda za tvn IP: *.centertel.pl 14.06.08, 09:26 a co, nieprawda?? byc moze i prawda, ale w kanonie rzetelnego dziennikarstwa lezy oddzielanie informacji (Cerekwickiej odebrano nagrode, blamaż TVP) od komentarza "byc moze festiwal powinien produkowac TVN". informacja prasowa to nie jest felieton o czym wie studeny I roku dziennikarstwa! w Polsce, zeby byc hydraulikiem trzeba miec stosowne uprawnienia, ale nie wymaga sie niczego od ludzi ksztaltujacych opinie publiczna. A skoro nie ma uprawnien, ktore moznaby stracic w wyniku jawnej nierzetelnosci to kwitnie prostytucja dziennikarska, ktora najlepiej widac w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pii Re: bezczelna propaganda za tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 10:30 HA dobrze że tego nie oglądałam mieszkam na wyspie więc mogę słuchać z balkonu...pozatym są inne ciekawsze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: bezczelna propaganda za tvn IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.08, 11:27 moja ulubiona gazeta... znowu przekracza granice w swej stronniczośći! jak mam was bronić, przed ludźmi zarzucającymi brak obiektywizmu, kiedy sama czuję, że po prostu wasz subiektywizm staje się niestrawny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oj gazeto gazeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:25 ja już właściwie przestałam was czytać!!! jesteście nieobiektywni tak samo jak TVN. i tak samo nadęci. TVP jest źle zarządzana, ale to w końcu nasza telewizja publiczna. a TVN to ostry gracz z masą tvn-owskich ciemnych interesów. Dlaczego PO odpuszcza telewizji publicznej? Bo ma w TVN-ie tubę propagandową, taka jest prawda. to wszystko jest jeden wielki syf. i mimo takich wpadek jak ta dzisiejsza, ja mam wciąż sentyment do TVP. W końcu pomylił się jakiś człowiek, który na pewno za to beknie i też mi go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Bo TVP realizuje "misję" - za nasze pieniądze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:39 Ponton, oddaj moją forsę z abonamentu! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Bo TVP realizuje "misję" - za nasze pieniądze 14.06.08, 09:33 Gazeta też realizuje "misję" i też za nasze pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
malyskurczybyk Re: Bo TVP realizuje "misję" - za nasze pieniądze 14.06.08, 13:43 Znaczy za czyje? Za pieniądze tych, co chcą Gazetę kupować, a nie za wymuszony haracz pod nazwą abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Skandal na koncercie Premier IP: *.chello.pl 14.06.08, 00:40 - My z Andrzejem Sikorowskim powtórzyliśmy tylko werdykt a kto wam do tej pisowizji kazał iść w polityce żenada, w telewizji żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Skandal na koncercie Premier IP: *.range81-155.btcentralplus.com 14.06.08, 00:41 Piotr Klatt?Czy tu chodzi o tego starodawnego wokalisté z zespolu pseudo-alternatywnego Róze Europy?Jesli tak ,to przeciez wszystko tlumaczy.Róze Europy to byl swego czasu szczyt zenady,stád koles ma doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oświęcimer Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:43 > Piotr Klatt?Czy tu chodzi o tego starodawnego wokalisté z zespolu > pseudo-alternatywnego Róze Europy?Jesli tak ,to przeciez wszystko > tlumaczy.Róze Europy to byl swego czasu szczyt zenady,stád koles ma doswiadczen > ie. Ale gdyby coś takiego wysmażył w TVNie to byś mu wlazł do tyłka po obcasy. Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Skandal na koncercie Premier IP: 195.90.102.* 14.06.08, 12:30 <<<Róze Europy to byl swego czasu szczyt zenady,stád koles ma doswiadczenie>>> spadaj s..nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bcx Skandal na koncercie Premier IP: *.chello.pl 14.06.08, 00:41 Jak twórcy i wykonawcy szmiry lejącej się z głośników (mieniący się artystami) mają czelność oczekiwać profesjonalizmu z czyjejkolwiek strony ? Gdyby to co serwują słuchaczom można było określić mianem "piosenki", to mogliby zacząć stawiać wymagania organizatorom. A tak - to ani to "festiwal", ani to "piosenki". Tylko Opole zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Skandal na koncercie Premier 14.06.08, 00:46 Doprawdy żenada! Konkurs wyglądał na ustawiony, Kasia już się żaliła, bidulka, że myślała, że nic już nie dostanie – ach, spodziewała się jednak – i dostała! Ale nie swoje!!! Kto się wyłamał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:47 Za co Leszcze dostały nagrodę publiczności? To jakieś disco-polo było. Chyba za prowadzenie programu "jak to leciało" Kto podliczał te głosy publiczności? Jednym słowem to Opole to DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hinka Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.08, 01:06 trzeba naprawdę nie mieć słuchu, żeby nie usyszeć różnicy między disco polo a czymś wartościowym, świetnym wokalem i doskonałymi instrumentalistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:33 idź do sądu stary jak ci nie pasuje. to akurat była najfajniejsza piosenka i odwal się. disco polo to jednak inny gatunek, znawco! robi się je bez użycia jakichkolwiek instrumentów. a leszcze to super muzycy i jeśli jesteś głuchy i nie słyszysz to nie wypowiadaj się publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 11:33 Leszcze się odezwały?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrzeczny Precz z TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:49 Rozprzedać za grosze (bo to nic nie warta propagandowa amatorszczyzna politycznych "specjalistów") albo chociażby pozwolić rozkraść ten jeden z ostatnich komunistycznych bastionów myślenia jakim jest publiczna telewizja lcd-telewizory-blog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel TVP Zwiększyć opłatę abonamentową IP: *.eranet.pl 14.06.08, 00:53 Proponuję zwiększyć od zaraz opłatę abonamentową. Pewnie wilkopański zarząd i organizacja TVP mają za mało kasy na porządne spełnianie misji publicznej. Ciekawe jaki premie i honory przyznają sobie za "kolejny sukces" swoich rządów. PS. Należy im się bardziej porządne trzepanie posad i to od zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzzyk Skandal na koncercie Premier IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.08, 00:56 dzikus- aleś dzikus... Leszcze to zespół jazzowo- kabaretowy... Pewnie nie wiesz co to jazz, a dzięki ich poczuciu humoru i tłumaczeniu trudnej muzy na prostszy język- tacy jak ty zaczynają kumać ich zespół. inaczej graliby koncerty w klubach dla 50 smakoszy wyrafinowania... a tak- wygrywają opole. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Leszcze są super !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:37 wygrała porządna rozrywkowa muzyka. festiwalowa, taka jaka powinna być. porównywanie leszczy do disco polo świadczy o bardzo niskiej kulturze muzycznej tego, co to robi. Publiczność wie co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git-ara Re: Leszcze są super !!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.08, 11:46 no właśnie... trzeba trochę słuchu żeby usłyszeć klasę tych muzyków! A piosenka swietna... na poziomie i do ludzi jednocześnie. no i w końcu jakis fajny tekst! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie muzyk Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 07:51 dobre, Leszcze, jazz i wyrafinowana muzyka, ponoc Stanko nawet chcial z nimi zagrac ale poziomu instrumentalnego by nie trzymal. moze pan, panie muzyk, sprobujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 01:04 łynarski pewnie mógłby powiedzieć parę ordynarnych słów o tej szmirze. Ale za kulturalny jest. Tez jestem za tym zeby to TVN przejął.A co! W TVP nie ma już dobrych specjalistów.zostały same nieudaczniki więc lepiej już nie będzie:( p.s podobała mi się ta Nina z Leszna. Zajebista była na tle tych dziwaków. Ktoś podziela mój pogląd?..bo istnieje prawdopodobieństwo że po wczorajszym meczu jeszcze nie doszłam do siebie:) byla dobra czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Amatorszczyzna+wokalistka w trampkach 14.06.08, 01:11 i komu ma zaimponowac takie licho. Niektore piosenki fajne, bo odswiezane sprzed 50 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: Amatorszczyzna+wokalistka w trampkach IP: *.eranet.pl 14.06.08, 01:26 Debiuty były milion razy lepsze od premier. W debiutach wokaliści przynajmniej mieli głos i śpiewali czysto. A dziewczyna która zaśpiewała piosenkę z filmu Dziecko Rosemary, była niesamowita, aż miałem ciarki na plecach! A co do samych Premier to idealnie podsumowała to Prońkowa, może nawet trochę zawyżyła swoją ocenę, ja widziałem tam same piosenki na 1 i 2 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Rany,wy chyba słuchu nie macie nie mówiąc o smaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:23 To co zrobiono z piosenkami Młynarskiego, to jakiś ponury żart w złym guście (łącznie z tym rzępoleniem co Nowak odstawił). Te wykonania to dowód potwierdzający stwierdzenia, że większość ludzi nie rozumie co czyta, a już w szczególności nie potrafi zinterpretować tekstu znanych od lat i doskonale wykonywanych piosenek Młynarskiego. Dobrze, że jeszcze śpiewający nie zaczęli jeszcze tekstów zmieniać w taką chałę jak aranżer (takiego "poziomu" to się nie spodziewałem po tych osobach o znanych nazwiskach) zmienił muzykę a wykonawca interpretację :(((((( ZMARNOWANE PIENIĄDZE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: Rany,wy chyba słuchu nie macie nie mówiąc o s IP: *.eranet.pl 14.06.08, 12:51 A mnie się podobały te piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Amatorszczyzna+wokalistka w trampkach IP: 212.180.145.* 14.06.08, 10:27 Ta dziewczyna to Ewa Prus. Nie zdziwiłbym się gdyby TVP pomyliła się także w liczeniu głosów w koncercie Debiutów i okazało się, że właśnie jej należała się pierwsza nagroda. Pewnie tak było tylko TVP nie chciała się już kompromitować i poszło jak poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Fakt, z tych wszytkich debiutów to ona była najlep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:20 -sza, bo ten gość co dostał nagrodę (za zmarnowanie piosenki "Nie ma jak u mamy") to głosu po prostu nie ma, może co najwyżej w chórkach żeńskich występować a i to nie jako głos prowadzący. Pomijając już, że nie potrafił oddać klimatu piosenki :(((( (jak z resztą wszyscy pozostali). Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 gazeta promuje TVN, raczka raczke myje 14.06.08, 01:18 tak komercyjnej i nastawionej na kase stacji jak TVN to nie ma wsrod polskich stacji. a gazeta jeszcze to pochwala. buhaha. Dobrze, ze EURO nadaje Polsat. W koncu chciwi dostali po lapach. Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje 14.06.08, 01:22 a ty Polak jestes?czy wyslannik belzebuba z torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious2003 Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: *.gprs.plus.pl 14.06.08, 01:32 kochaniutka, jestem widzem. ogladam to co chce. lubie Canal+ i HBO bez reklam. a ty chyba jestes pracownikiem TVNu i liczysz ile prowizji ci ucieklo od otumanionego luda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczor Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: *.chello.pl 14.06.08, 01:29 jak oglądałem dzisiejsze Opole to pierwszą moja myślą było - jak fantastyczne szoł potrafi zrobić TVN, a nie mam żadnych powiązań z tą stacją czy tak trudno sobie wyobrazić, że ktoś ma takie właśnie zdanie i wyraża je w GW, a nie od razu "ręka rękę myje"... żal ściska 4 litery jak się takie posty czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious2003 Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: *.gprs.plus.pl 14.06.08, 01:37 a ty tylko widzisz TVN ? myslisz, ze TVN z programami na licencji zachodniej, ktore sie sprawdzily i przyniosly kase. TVN nic nie wnosi do TV. A takich otumanionych jak ty jest pelno. Tacy, ktorzy mysla, ze jak ktos nie lubi TVNu to juz jest zwolennikiem ojca Tadeusza buhahha. W TVN lubie ogladac TYLKO W11 i Detektywow i nic wiecej ! Reszta to szajs do robienia kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:45 A ja nie oglądam WSI-24 bo tam tylko licencyjne igrzyska dla ciemnego luda który ma niemyśleć a klaskać jak klaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balog Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: 195.245.213.* 14.06.08, 02:08 Ciekawe czy Polsat kupił prawa do transmisji po to żeby stracić? Nie znam takiego kapitalisty, który coś kupuje by stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menf popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 03:44 tvn to niezłe cwaniaki, a problem tvp polega na tym, że za dużo ludzi tam rządzi. ale tvn i gazeta wyborcza to niezły "obiektywny" duecik. Żal dupę ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg aaa, to byl artykul o TVN? IP: *.crowley.pl 14.06.08, 07:14 pomylili sie i napisali TVP, glupki jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.W. Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 08:35 Mnie to nie przeszkadza, że robi kasę-Ale można coś pooglądać, a w TVP nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheeh TVN swietnie produkuje np final You Can Dance IP: *.city-connect.pl 14.06.08, 09:07 a juz GWna produkowane przez sama gazete to szczyt wszystkiego, te nagrody Nike dawane w kółko tym samym politycznie poprawnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: TVN swietnie produkuje np final You Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 15:28 W TVN-nie na dwugodzinny program jest półgodziny reklam. Już od dawna nie oglądam tej szajsowej telewizji (zresztą publicznej również). Odpowiedz Link Zgłoś
eqonix Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje 14.06.08, 09:57 Chciałem zaznaczyć, że gazeta jest medium prywatnym i może sobie promować kogo tylko chce!!! Podobnie TVN który zresztą wygrywa na rynku stacji TV pod wszelkimi względami łącznie z uprawianiem tzw misji. A jak ci się promo w gazecie nie podoba to żyjemy w wolnym kraju więc zmiataj poczytać Gościa Niedzielnego lub inne poprawne prawicowo portale wtedy otrzymasz inne informacje i inne stacje będą promowane jako jedyne poprawne np. Trwam i RM a może Puls i może właśnie to Trwam z RM powinni zorganizować festiwal w Opolu w przyszłym roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje (Egon) 14.06.08, 20:04 Egon. Nie czytasz i nic nie rozumiesz. Ale tacy sa ludzie ktorzy maja klapki na glowie. Jak bys czytal to bys wiedzial, ze ogladam Canal+, HBO, Euro2008 w Polsat i W11 i Detektywi w TVN. W TVN zadnych filmow nie ogladam, bo tam raczej chodzi o ogladanie reklam a nie filmow. Nie wiem co to Gosc Niedzielny. Trwam nie ogladam chyba, ze jest ten smieszny filozof (mozna sie posmiac). Ciebie widocznie nie stac na platne kanaly i jak leszcz i frajer ogladasz reklamy w TVN, ktore zajmuja 30% czasu trwania filmu. Buhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: gazeta promuje TVN, raczka raczke myje (Egon) IP: *.tygodnik.com.pl 16.06.08, 11:05 30% NA REKLAMY? Pryszczaty, poczytaj ustawy...zapluwanie się na forum to nie jest wiedza.. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Głupio piszesz. 14.06.08, 13:52 TVN produkuje festiwal sopocki a TVP dołuje opolski. Co do tego ma komercja. Specjaliści od abonamentu dla TVP argumentują, że robią misję np. festiwale (inni robią je po prostu lepiej), dobranocki - podobno inni nie robią (bzdura - są kanały tylko dla dzieci np mini mini czy cartoon network), programy przyrodnicze (lepsze są na discovery, na planet), kanał Kultura (najczęściej nieczynny podczas gdy gdzie indziej mogę obejrzeć równie wartościowe rzeczy). Nie ma co pyskować, że TVN jest komercyjne. To inna kategoria pojęć niż dobre. Chcę dobrą telewizję. Nie interesuje mnie czy owa dobra stacja jest komercyjna czy nie. Natomiast drażni mnie przymusowy podatek (abonament) na te pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKU Skandal na koncercie Premier IP: *.olesno.info.pl 14.06.08, 01:23 Czemu piszecie, że została upokorzona? Bez przesady, niestety głupia pomyłka, coś co trudno zrozumieć ale upokorzenie brzmi tu nie na miejscu. Kasia jest spoko babką, niech jej sie uda za rok :) A ten kto za to odpowiada to.. oby stołek stracił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animka Skandal na koncercie Premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 01:33 ale porażka żal tylko Kasi ehhh szkoda gadać. a Premiery były ołłł tragiczne moim zdaniem nie nadające się do brania udziału w takich konkurach!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necrohronos Re: Skandal na koncercie Premier IP: *.chello.pl 14.06.08, 01:35 Anna. Jaki zwiazek z koncertem w Opolu ma miasto stołeczne Warszawa? Czy ludzie zajmujący się liczeniem głosów to byli wyłącznie mieszkańcy wsi i małych miasteczek którzy w poszukiwaniu pracy przenieśli sie do stolicy? Czy może leczysz kompleksy i tak jak wielu innych internautów piszesz w komentarzach na temat warszawki, PiS, PO i Webb'a? Nawet jesli byłoby to o problemach krajów III świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: Skandal na koncercie Premier IP: 85.222.86.* 14.06.08, 14:07 "Jaki zwiazek z koncertem w Opolu ma miasto stołeczne Warszawa? " no, proszę Cię... Warszawa - jako stołeczna - wszystko zabiera prowincji, więc i za wszystko odpowiada... a gdzie jest centrala publicznej? na krupówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 qrwa, ale zenada 14.06.08, 01:38 w sumie nie dziwie sie ze debatuja nad zniesieniem abonamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Ja nie wierzę w nic. Ludziom nie! IP: *.toya.net.pl 14.06.08, 02:14 Brakuje kilku chwil, a prosto się powieszę. Odpowiedz Link Zgłoś