IP: *.ds.po.opole.pl 08.07.08, 17:00
Witam,
poszukuje jakiegos dobrego dietetyka w Opolu.
Czy moglibyscie kogos polecic?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Dietetyk IP: 213.17.144.* 27.07.08, 21:11
      hy i znalazles jakiegos dietetyka??ja tez szukam:)jak masz kogos daj znac pozdrawiam
      • Gość: :) Re: Dietetyk IP: 77.252.18.* 27.07.08, 21:31
        czego oczekujecie - diety cud czy porady.
        • Gość: ania Re: Dietetyk IP: 213.17.144.* 30.07.08, 16:33
          Witam ja wlsnaie dzis dostalam nr telefonu do Pani dietetyk,ktora
          jest w Opolu kilka razy w miesiacu poniewaz jest z Wawy..kolezanka
          mi polecila,ale sama rowniez sie zainteresowalam gdy zobaczylam jej
          efekty,ktore sa niesamowite...podam swoj nr gg 625727 gdyby ktos
          chcial na gg podam nr telefonu,dodam rowniez ze przed zapisaniem
          trzeba porobic badania i z tymi wynikami tam isc wiec mysle ze skoro
          ustalaja odpowiednie diety do kazdego organizmu na podstawie badan
          powinno byc ok-pozdrawiam
          • Gość: : ) Re: Dietetyk IP: *.punkt.pl 30.07.08, 22:07
            to nie efekty dietetyka tylko osoby która korzystała z diety. Dietetyk ustala
            dietę a pacjentka się do niej dostosowuje.
            Kilka porad to
            - jedz 5 razy dziennie małe porcje jak koliber
            - nie jedz pieczywa a schudniesz w miesiącu co najmniej 3 kg
            - nie jadaj potraw smażonych ( każdych )
            - nie używaj w swoim jadłospisie mąki pszennej, cukru i ogranicz sól
            - nie jadaj potraw z szybkich jadłodajni typu pizza i mac donald s
            - jadaj warzywa nisko węglowodanowe bez ograniczeń - uważaj na warzywa wysoko
            węglowodanowe i produkty wysoko glikemiczne
            - nie pij wody gazowanej i napojów gazowanych słodzonych :)
            - pij herbaty zielone i wodę mineralną niegazowaną z dodatkiem cytryny
            - nie używaj w swoim jadłospisie smalcu i margaryn ( twardych i miękkich ) Jedz
            masło w niewilikich ilościach

Jutro ciąg dalszy :) Dobranoc. Dietetyczka

• Gość: ewa Re: Dietetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 12:38
              Poszukujemy dietetyczki na konsultacje do Domu Kultury 15 km od
              Opola ( porady dla Pań uczęszczających na aerobik). Kontak
              gok_top@o2.pl
            • ewaewa104 Re: Dietetyk 21.08.08, 12:40
              Poszukujemy dietetyczki na konsultacje do Domu Kultury 15 km od
              Opola ( porady dla Pań uczęszczających na aerobik). Kontak
              gok_top@o2.pl
              • Gość: dietetyk Re: Dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:51
                Witam!
                Jestem dietetykiem, technologiem żywienia i technologiem żywności.
                Skończone studia podyplomowe dietetyczne na SGGW w Warszawie.
                Mogę doradzić jak odżywiać się (jako dietetyk), co jeść (jako
                technolog), co kupować i jak wybierać produkty w slepie.
                Pozdrawiam
                G.Z.
              • Gość: dietetyk Re: Dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:52
                Adres kontaktowy:
                po37@wp.pl
                G.Z.
                • Gość: Ajwen - dietetyk Re: Dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:58
                  Witam wszystkich odchudzających się :))

To wszystko co napisał Gość: : ) 30.07.08, 22:07 to prawda, ale
                  warto to jakośc usystematyzować i poukładać tworząc plan dnia -
                  dlatego warto właśnie udać się do dietetyka.

Od kilku lat doradzam jak schudnąć, oprócz tego że jestem doradcą
                  żywieniowym jestem również z zawodu instruktorem fitness i
                  kulturystyki. Sama dbamo prawidłowe żywienie bo to pozwala cieszyć
                  mi się życiem i czerpać z niego co najlepsze.

Jeśli jesteście zainteresowani zapraszam na moją stronę internetową
                  www.ajwen.pl piszcie: biuro@ajwen.pl lub dzwońcie: 0 502 214
                  828 - Iwona Wierzbicka-Makuła
                  • Gość: :) Re: Dietetyk IP: *.punkt.pl 30.10.08, 19:30
                    Iwona To były porady te najprostsze ale bardzo skuteczne. Ja swoje rady i porady
                    oferuję od 20 lat ludziom bezinteresownie a Ty za poradę żądasz ile 80 zł -
                    dobrze doczytałam? To się nazywa iść do przodu. Planu dnia się nie robi -
                    ustawia się dietę indywidualną dla danego organizmu. Pozdrawiam dietetyk.
                    • Gość: Ajwen-Dietetyk Re: Dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 17:40
                      Również udzielam rad bezinteresownie :) a za 80zł - oferuję wszelkie
                      pomiary wstępne, pomiar tkanki tłuszczowej na profesjonalnej wadze z
                      bioimpediencią, test sprawności na bieżni z pomiarem tętna, poradę -
                      pogadankę wstępną, wywiad - ankieta, na kolejnym spotkaniu klient/ka
                      otrzymuje indywidualnie dopasowaną dietę - z uwzględnieniem aspektów
                      zdrowotnych i ewentualnym uwzględnieniem aktywności fizycznej, do
                      tego jeżeli ktoś chce zestawiam to w plan dnia - godziny posiłków,
                      praca, ćwiczenia :) w czenie 80zł - mieści się również ułożenie
                      planu treningowego. W sumie dwie wizyty, dieta, plan treningowy oraz
                      kontrolne pomiary po dwóch tygodniach. Pozdrawiam Iwona Wierzbicka-
                      Makuła :))
                      • Gość: :) Re: Dietetyk IP: *.punkt.pl 31.10.08, 18:20
                        Pani Iwono przy diecie odchudzającej w pierwszych dwóch tygodniach intensywny
                        ruch jest niewskazany. :) :) Wszelkie pomiary na profesjonalnej wadze :)
                        :)ankiety komu to potrzebne? Pani czy pacjentowi dla lepszego samopoczucia?
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: Ola Re: Dietetyk IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 19:24
                          Gość portalu: :) napisał(a):

> Pani Iwono przy diecie odchudzającej w pierwszych dwóch tygodniach intensywny
                          > ruch jest niewskazany. :) :) Wszelkie pomiary na profesjonalnej wadze :)
                          > :)ankiety komu to potrzebne? Pani czy pacjentowi dla lepszego samopoczucia?
                          > Pozdrawiam.

Dziewczyno, a gdzie ty się uczyłaś, że piszesz takie głupoty?
                          Jeśli pacjent nie ma otyłości olbrzymiej to ruch jest jak najbardziej wskazany.
                          Ankieta ma na celu poznanie zwyczajów żywieniowych pacjenta i wielu innych
                          informacji niezbednych do prawidłowego rozpisania diety.
                          Nie mądrzyj się skoro nie masz odpowiedniego wykształcenia.
                          Pozdrawiam
    • bogu1960 Re: Dietetyk 15.03.16, 18:46
      Mi pomogła pani Aleksandra z Arkadii. Największą rekomendacją jest to że 3 miesiące temu waga pokazywała 80, a teraz pokazuje 66kg
    • Gość: Gość Re: Dietetyk IP: 212.2.101.* 26.05.16, 08:10
      Polecam Panią Jolantę Gębczak. Mi bardzo pomogła.
      Czuję się dużo lepiej, schudłam i nie mam w końcu problemów zdrowotnych.
      Polecam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka