IP: *.chello.pl 28.07.08, 21:31
Od razu pragnę zastrzec, że moje pytanie nie będzie merytoryczne, dlatego
proszę się nie irytować. Mianowicie, interesuje mnie czy Kamil Minkner posiada
wybrankę swojego serca, tj. żonę/narzeczoną/dziewczynę? Będę wdzięczna za
rzeczową odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: chello Re: K.Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:35
      Do la fraise;
      Wiesz świeża, Kamil Minkner jest człowiekiem niezwykle zajętym. Całkiem niedawno
      obronił swoja pracę doktorska na Uniwersytecie Warszawskim. Zdolny z niego gość.
      Ulubienic studentek i studentów, którzy cenią go za niezwykłą sprawność
      intelektualną, wiedzę, zaangażowanie i dar dydaktyczny.
      Nie ma jeszcze żony. Niektórzy kojarzą go z Ewą Skrabacz, która pracuje na
      Uniwersytecie Opolskim. Jeśli ktoś zna tę panią, to wie, że szkoda Kamilka dla
      niej. Mówią, że niezgorsza z niej modliszka.
      Tak więc la fraise, masz szansę :)
      • Gość: mokre gacie Re: K.Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 04:27
        mlodzi plotkarze, a fe, a fe !
        Po nazwisku i tak klamliwie. Kto was kultury uczyl?
        Nie robcie ścieku z forum, bo tu nie bedzie warto pisac !
      • Gość: byly student Re: K.Minkner IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 23:08
        kamil minkner jest czlowiekiem tak zakochanym w sobie, ze nie zwraca
        na nikogo innego juz uwagi. na dodatek czuje sie bardzo niespelniony
        i niedoceniany przez caly swiat dlatego o swoim pierwszym zawodowym
        sukcesie postanwil pochwalic sie na forum. a nuz ktos wreszcie
        doceni jego watpliwy intelekt.
        z takimi typami niestety zyje sie najciezej, dlatego lepiej sie ich
        wystrzegac. wielkie ego, mizerne umiejetnosci i wieczne uczucie
        niedocenienia ...
        • Gość: la fraise Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 29.07.08, 23:52
          Czyżbyś miał z nim zajęcia, były studencie, i były one dla Ciebie taką traumą,
          że tak źle go wspominasz?
        • Gość: dr Re: K.Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:27
          z tego co wiem obrona planowana jest na koniec roku, a wiec
          spokojnie z przedwczesnymi och ach
        • Gość: koleś Re: K.Minkner IP: 217.197.68.* 30.07.08, 15:07
          To jest prawda co piszesz, a poza tym doktorat to już nie taki
          sukaces - co roku takich doktorow wychodzi setki jesli nie tysiace w
          Polsce. A zauroczone sa w nim na ogol 10 i wiecej lat mlodsze osoby,
          ktore na ogol po blizszej znajomosci zmnienaja zupelnie swoją opinie
          o nim.
        • Gość: Ala Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 31.07.08, 09:23
          milkner to pajac, który ma glowę chyba tylko po to aby nie lała się do niego
          woda...i jeszcze megalomana, który sam o sobie pisze....jezeli komuś się podoba
          to chyba tylko chłopkom:)
        • Gość: Ala Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 31.07.08, 09:28
          milkner to pajac, który ma głowę chyba tylko po to aby nie lała się do niego
          woda...i jeszcze megaloman, który sam o sobie pisze, ze dupy za nim
          latają....jezeli komuś się podoba to chyba tylko chłopkom:)
          • Gość: Elena Re: K.Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:34
            A Ty Ala, jesteś głupią pindą, która pewnie została olana przez Kamila i teraz
            się mścisz na forum, aby dopiec mu do żywego.
            Kamil jest wspaniałym człowiekiem, znakomitym wykładowcą, atrakcyjnym, dbającym
            o higienę mężczyzną i jestem osobiście przekonana, że w swym bezgranicznym
            miłosierdziu wybacza Ci te pomówienia.
            Bądź zdrowa :)
    • Gość: Jadzia Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 30.07.08, 21:21
      To tylko tyle na temat tego super faceta???
      • Gość: la fraise Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 30.07.08, 23:05
        Ja chciałam wiedzieć tylko tyle, ile zawarłam w pytaniu. Wszystko inne co tu
        napisano było zbędne.
        • Gość: lizus Re: K.Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:36
          Nie znam Pana Kamila, ale jakby co, to na dzień dzisiejszy jestem wolny :)
          • Gość: ktoś Re: K.Minkner IP: *.chello.pl 01.08.08, 18:05
            A ja znam i tym bardziej jestem wolny, a nawet chętny.
            • Gość: ewa Re: Kamil Minkner nie jest geyem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:36
              Ktoś i lizuś chcieliby zasugerować, że Kamil jest gejem. Otóż nie jest gejem i
              nigdy nim nie był i nie zamierza być.
              Wręcz przeciwnie. Jest baaardzo męski.

Może nie ma złotego łańcucha i pakerskiej klaty, bo nie chodzi (na razie) na
              siłkę, ale intelektualnie kładzie na łopatki każdego ABS-a*.

* ABS - Absolutny Brak Szyi - napakowany sterydami anabolicznymi facet
              • Gość: la fraise Re: Kamil Minkner nie jest geyem! IP: *.chello.pl 01.08.08, 23:36
                No ja akurat ich słowa inaczej odebrałam, bo im wcale nie o to chodziło. Ale
                skoro z tym wyskoczyłaś, to coś w tym musi być...Uderz w stół a nożyce się odezwą...
                • Gość: konsumcjonista Re: Kamil Minkner nie jest geyem! IP: 77.252.18.* 01.08.08, 23:46
                  Porażka. Ludzie już nie macie o czym pisać. Zajmijcie się, bo ja wiem, otwarciem
                  Karolinki i oddaniem się szponom konsumpcji, która wypaczy wasze postrzeganie
                  świata sprowadzając je do koloru butów jakie macie sobie koniecznie kupić, bo
                  tak wam kazał Pan z reklamy. Allah akbar.
    • Gość: MIK Re: K.Minkner IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 02.08.08, 08:56
      A kto do cholery w ogóle jest K.Minkner ?
      • Gość: cannabis Re: Kamil Minkner - POlitolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:14
        No co Ty MIK? Kamila Minknera nie znasz? Ale zwała! I obciach. To Tyś je ciul,
        że tak powiem po naszemu, po śląsku :)

Tu w Opolu znają go wszyscy, którzy choć odrobinę zetknęli sie z polityką. To
        spoko gostek! Jest młodym, zdolnym, przebojowym politologiem. Pochodzi z
        Częstochowy, więc to naturalne, ze ma lewicowe poglądy. To się jednak zmieni
        niebawem.

Niektórzy twierdzą, że ma nadmiernie rozdęte EGO. Owszem ma, ale ma to po swym
        ojcu (duchowym) guru profie Stanisławie Niciei.

Jest wykładowcą na Uniwersytecie Opolskim w Instytucie POlitologii.
        Pani Ewa Skrabacz, zwana przez studentów "Zdrapką" jest w nim bezgranicznie
        zakochana. Niestety chyba bez wzajemności.
        On postanowił oddać się tej innej. Na imię jej Nauka.
        Niedługo będziemy się doń zwracali Panie Doktorze. Będzie się bronił bodaj we
        wrześniu na UW (Uniwersytet Warszawski).
        • Gość: MIK Re: Kamil Minkner - POlitolog IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 02.08.08, 14:31
          A co mnie jego ego albo nie ego. Omawianie tu zalet bądź wad jego d...py
          świadczy jedynie o spłycaniu forum. Polityka obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny
          śnieg, jaki mam na nią wpływ? Może podczas głosowania, ha, ha. Co do posiadania
          lewicowych poglądów to w Opolu sprawdziły się. Można było przez parę lat brać
          bezkarnie łapówki. Co najlepsze zakończyć ich branie w ogóle bezkarnie jak
          pokazuje przykład Panów D., K., Po. (niby ma pójść pokutować ale jeszcze może
          się odwoła z 10 razy, zachoruje itp.) czy Pani O.
        • Gość: Antyguru Re: Kamil Minkner - POlitolog IP: 77.252.18.* 02.08.08, 14:45
          Od kiedy to politologia jest NAUKĄ? Chociaż - można z tego mieć doktorat, więc
          może jest chociaż "nauką"? A Częstochowa dotychczas kojarzyła mi się raczej z
          wiecami dyrektora Rydzyka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka