Dodaj do ulubionych

Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole

IP: *.punkt.pl 03.02.09, 07:39
jestem na nie
Obserwuj wątek
    • Gość: kasandra Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: *.eranet.pl 03.02.09, 09:23
      nowara to typowy pisowski aparatczyk - antoniszczyszyn niczym nie od
      niego nie bedzie roznil - do koryta dorwie sie inna zmiana, ot cala
      roznica!
      a propos dynamicznych zmian i rozwoju; co innego widac co innego
      slychac; kurier to dno a oddzial w opolu jest na samym dole rankingu
      oddzialow tvp :-(
      panie nowara pan nawet newsa nie potrafisz zrobic!
      • Gość: andromacha Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:01
        Poczytaj sobie historię starożytną, może wtedy zrozumiesz, co znaczy przybrane
        przez ciebie, mityczne imię. Ale w Twoim prymitywnym, małym myśleniu, z
        pewnością wyłącznie czarnowidztwo. Dno, to ty jesteś. A nawet poniżej. Twoje
        zaślepienie mówi za siebie. Napij sie zimnej wody, choć nie sadzę, żebyś była
        zwolenniczką tak wysublimowanych metod ochłonięcia z emocji. Nie chce mi sie z
        tobą gadać. Zniżanie się do takiego poziomu nie jest w moim stylu. Żegnam.
        • Gość: kasandra Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 22:24
          Janie drogi, g....pi byles, jestes i bedziesz :-)
          Nick pod ktorym raczyles sie wpisac nie wywoluje u mnie zadnych
          skojarzen - troche jestem niedouczona. Postawilam dwie kwestie:
          1. KO to dno - nie potrafisz przeprowadzic racjonalnego dowodu, ze
          jest inaczej poniewaz wiesz, ze tak jest;dno KO to wydawcy, ktorych
          wczesniej zdobyte doswiadczenie zawodowe to wydawanie... towaru w
          media markt, dalej unikanie drazliwych tematow, nuda i mialkosc,
          tematy "po gazetach", ze o plastycznej stronie nie wspomne
          2. Ostatnia pozycja Opola w rankingu - wszyscy dyrektorzy smieja
          sie z ciebie - mowiac, ze w opolu 2+2=6
          jasiu pomysl o swojej przyszlosci - i nie zapomnij o grazynce! i
          pamietaj- dyrektorem sie bywa a nie rodzi :-)))))))
          • Gość: Achilles Re: Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: *.chello.pl 05.02.09, 11:12
            Masz ci los... To Troja już upadła?
          • Gość: andromacha Re: Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:49
            ... Cha, cha, cha! Zgaduj- zgadula, na kogo padnie, na tego bęc! Pudło!
          • Gość: Andromacha Re: Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:06
            Teraz dopiero zrozumiałam intencję. Biedne dziecko. Naprawdę mi Cię żal. Ile w
            Tobie nienawiści. To osłabia atak. Przestajesz być wiarygodna. Nie ma o czym
            mówić. Smutne ... Ucha, cha! Nie wiedziałam, że na tej stronie można się tak
            dobrze bawić. Tra la la. Usia usia! Bęc!
            • Gość: don pedro Re: Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: 195.8.217.* 05.02.09, 21:08
              czy ty droga/i andromacho nie cierpisz na rozdwojenie jazni? slyszysz jakies
              glosy w tle? polecam dobrego psychiatre :-)
              nowara do gara - zostalo juz tylko trzech do odstrzalu - mozna byc rzec trzech
              muszkieterow gdyby w tym towarzystwie towarzyszy nie bylo kobiety :-)
              z/ostaly osrodki w; olsztynie, opolu i lodzi
              • Gość: ciocia miecia Re: Do Jasia Nowary vel Andromachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:29
                wy chyba siedzicie wszyscy przed kompem i czekacie z wypiekami na newsy ale
                czytajcie lepiej, bo zostało owszem 3, ale nie w łodzi, bo tam przedłużono
                kontrakt o kolejne 3 latka, tylko w lublinie osiołki
    • Gość: SŁAWEK Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: 77.223.228.* 03.02.09, 09:31
      JEJU DO MNIE DZWONILI Z WORONICZ I PYTALI ZGODZIŁEM SIE .
    • Gość: Ignacy Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: 77.223.236.* 03.02.09, 10:20
      Żenada. Antoszczyszyn - polityk, aktualnie na bezrobociu. Współczuję takiego wyboru.
    • Gość: łomot Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: 94.254.236.* 03.02.09, 11:06
      Joasiu lubię Cię, ale z tym "honorowym" zachowaniem Nowary, to
      przegięłaś :-(

Nowara to facet POZBAWIONY honoru. To złodziej pomysłów i wcześniej
      czy później dostanie za to w pysk. I będziesz miała temacik :-)
      • Gość: zezowaty Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:03
        Raczej gó... będziesz miała, co Ci się słusznie należy!
    • Gość: Widz z Głubczyc Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: *.35.elzappero.net 03.02.09, 11:08
      Już rozumiem skąd ta niechęć w u niektórych do Antoszczyszyna pozwolę sobie na
      cytat " ... Nie wyszła mu też przygoda w Radiu Opole, dokąd sprowadził go
      prezes Marcin Palade. Gdy jednak dziennikarze oświadczyli, że nie może polityk
      LPR przygotowywać informacji, prezes nie podpisał z nim umowy. ...". :)
      Teraz już stała się jasność :)
      • Gość: Dytylius Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.centertel.pl 03.02.09, 12:50
        LPR do PGR....kompromitacja dla Opola inteligencjo działaj przeciw
        zniszczą nas buraki pastewne dziennikarze z "głosu odlewnika" HAŃBA!
        • Gość: dziennikarka Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: 77.223.242.* 03.02.09, 13:23
          Czy nie dałoby się tej partyjnej hołoty w całości powyrzucać z tvp, z radia, z
          urzędów, zewsząd. niech rządzą mediami i nami ludzie, którzy maja kwalifikacje,
          pasję, powołanie, klasę. Precz!!! My, dziennikarze, mamy was dość z waszymi
          ustawianymi konkursami, układami, radami nadzorczymi i programowymi. Zera
          kompetencji. Jak was wytępić? Pracować się nie da normalnie, bo co chwila jakiś
          matoł skierowany do rządzenia w radio czy telewizji wygrywa nibykonkurs i
          nibyzarząda mediami. A kończy się to za każdym razem żałośnie. Won!
          • Gość: z opola kurier IP: 77.252.18.* 03.02.09, 13:51
            Ktos z was napisał że kurier to dno.Oglądam wrocławskie wydanie.Czym
            sie rózni? Jakich newsów oczekujecie w tej wsi zwanej Opolem? Co tu
            pokazywac? Wypadki? Jak w mieście zacznie się dziac cos co warto
            pokazac to sie pokaże.jakie miasto takie newsy.
            A jak ten Pan wygra to tvp będzie miec baze w Głubczycach.Dopiero
            wtedy zobaczycie dno
            • Gość: est. Re: kurier IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.09, 14:04
              zle sie dzieje w panstwie dunskim.
        • Gość: Alladyn Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:18
          A może tego buraka z Głubczyc od razu na prezydenta, a co tam. Spytaj go
          Dytyliusie, czy by nie chciał? Co za różnica? Gościowi wszystko jedno ... To
          chyba koszmarny sen!
    • Gość: skromny Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: 77.223.234.* 03.02.09, 15:22
      Och te opolskie "elyty"......, i bardzo dobrze, moze w koncu ktos przewietrzy te
      pisowsko-sldowska klike w opolskiej tv....
      • Gość: prof. Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:07

do skromnego: oj skromny to ty nie jesteś . Za to głupi.......
        • Gość: Wujek Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:09
          Jezu, przegońcie z tej strony tego pedalicznego Bogusia <FUJ> FE.....A, bo
          rzygać się chce! Ten też na bezrobociu? Niech mu stryjek Romcio, albo inny jakiś
          załatwi robotę, bo za dużo (z nudów )siedzi na forum.
    • Gość: tamara Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.chello.pl 05.02.09, 10:58
      A moze Jacenty Kruczkowski wroci?
      • grubyfacio Mam genialny pomysł! 05.02.09, 19:18
        A może by tak dyrektorem TVP Opole został ktoś,kto się na tym zna?
        Niemożliwe?Gdybym był młodszy,to spie...łbym czym prędzej z tego
        chorego kraju!W Polsce polityk=kombinator i złodziej.Mam tego
        dość.To złodziejstwo jest finansowane z mojego abonamentu.
        • Gość: zmiany zmiany IP: *.chello.pl 05.02.09, 19:23
          wiadomosci.wp.pl/kat,106274,title,Wiemy-juz-kto-pokieruje-Wiadomosciami-TVP,wid,10821944,wiadomosc.html
          a Opole- chooore
    • Gość: Tele-Widz Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: *.35.elzappero.net 07.02.09, 07:53
      Wczoraj w Opolu gościł ks. Tadeusz Isakowicz-Zaleski. Ludzi było mnóstwo, myślę
      ze około 300 osób. Przy tak dużym zainteresowaniu zawiodła Telewizja, na
      spotkaniu nie widziałem kamery TVP Opole. Jest to kolejny dowód na to że czas na
      zmiany
      • Gość: żarówa Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.punkt.pl 09.02.09, 12:14
        > Wczoraj w Opolu gościł ks. Tadeusz Isakowicz-Zaleski. Ludzi było mnóstwo, myślę
        > ze około 300 osób. Przy tak dużym zainteresowaniu zawiodła Telewizja, na
        > spotkaniu nie widziałem kamery TVP Opole. Jest to kolejny dowód na to że czas n
        > a
        > zmiany

Ale za to rozstrzygnięto konkurs na najpiękniej ozdobiony dom oraz balkon ;-)

ww6.tvp.pl/6930,20090206876307.strona
        No i kto był wydawcą? Zgadnijcie sami :-)
        • Gość: troche umiaru Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 21:52
          Nie wiem, kto wtedy byl wydawca, ale wiem, ze wszyscy wydawcy
          kuriera sa mlodzi, dla zadnego z nich temat lustracji nie moze byc
          niewygodny - bo chyba to sugerujesz? A ksiadz Isakowicz-Zaleski byl
          niedawno bohaterem programow Tomka Ciecierskiego i Agi Losor, wiec
          ewentualnie mozna TVP Opole zarzucic, ze nadmiernie kogos promuje :-
          ) poza tym, niestety, obawiam sie, ze ludzi bardziej interesuje
          konkurs na najpiekniej oswietlona posesje, o czym swiadczy liczba
          zgloszen do niego, niz wizyta ksiedza Isakowicza...
    • Gość: nostradamus Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: 94.254.227.* 08.02.09, 21:47
      "tyle misji ile abonamentu"

a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień

w TVP źle się dzieje ale bez TVP działo by się w mediach znacznie gorzej !
    • Gość: Ziomek Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 08:50
      Zgadzam się z opinią na NIE - musiałby używać własnego nazwiska ,
      czego nie czynił do tej pory jako dziennikarz - niewiadomo czy ze
      względu na tendencyjne treści szykanujące nieznanych mu ludzi i
      spraw o których pisał czy brak profesjonalizmu . Lepiej
      nie ,nie,nie...!
      • Gość: ksiądz Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.cust.tele2.pl 08.03.09, 09:01
        Nie było kamery TVP na ksiedzu Isakiewiczu? Przecież Nowara nie tak
        dawno kręcił się wokół Ordynackiej. Mówić o lustracji ????? Fe, fe,
        fe. A poza tym lokalna Wyborcza nie pozwala. Tu mąż, w Wyborczej
        żona. Wszystko uzgodnili i cicho sza. No i na koniec protektores
        Nawary. Poseł oficjalnie bardzo prawicowy, namiestnik Kaczora na
        Opole. Ale antykomunizm u niego fikcyjny. Więc wszystko się zgadza.
        • Gość: ecipeci Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 20:13
          nazywac posla klosa poslem prawicowym to tak jakby nazwac program
          adolfa liberalnym :-))))
    • Gość: Swój Chłop Re: Polityk z Głubczyc chce dyrektorować TVP Opol IP: *.152.155.44.dsl.dynamic.eranet.pl 04.04.09, 14:16
      Jak to się stało że Janek dalej dyrektoruje w TV.
      Czy prawdą jest to że podpisał lojalkę wobec Prezesa?
      Czy może jest to wynikiem targu na linii SŁawek - LPR?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka