Gość: samnarino IP: *.bgwan.com 28.03.09, 20:01 Co za wstyd. Przegrać po walce - ok, ale po takiej grze? Jeny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierwszy Re: Polska przegrała. Zdymisjonują trenera? IP: *.punkt.pl 28.03.09, 20:09 PRZEGRANE ELIMINACJE benhakker niech wraca do Holandii - nie sprawdził się jako trener, prezes pzpn do wymiany, a redaktorzy gazety wyborczej do pracy nad korekcją tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi Re: Polska przegrała. Zdymisjonują trenera? IP: *.punkt.pl 28.03.09, 21:22 Zgłosić protest do FIFA i przeprowadzić rewizję traktatu akcesyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Polska przegrała. Zdymisjonują trenera? IP: *.punkt.pl 29.03.09, 22:12 Jedyny normalny gość od piłki nie może się znależć w ustawianym fusbalu. Przecież tu i sir Fergusson by się pardon zesrał, no i Murinho. Nie da się zrobić wyników jak się ma do dyspozycji tak słabych i do tego himerycznych zawodowców. Tu trzeba zdymisjonować wszystkie ligi piłkarskie z pezetpeenem na czele, dać sobie spokój z udziałem w kopanej nawet na kilka lat, posprzątać oborę z gnoju i budować fusbal od początku na normalnych zdrowych i nowoczesnych zasadach. No ale trup dostał kroplówkę od Platiniego(organizacja Euro) a Blatter nie pozwolił odłączyć warzywa od respiratora z czego najbardziej ucieszone są komórki związku, które żyją i o dziwo dobrze. No i kto jest winny - LEO - no to jego spalić na stosie, bo obcy, nie nasz. Już Engel i reszta biegną z zapalniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr. maximus Re:---> behemot IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.09, 22:22 behemot! -"od serca" mi powiedziales (-napisales!)! - masz w stu procentach racje ;-)) ... ! -pozdrawiam i nam wszystkim wreszcie W MIARE "ZDROWEJ" pilki "kopanej" zycze! p.s. -obawiam sie tylko, czy ja aby nie "za wysokie" zyczenia mam ;-))...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Już się zaczęło IP: *.punkt.pl 30.03.09, 14:04 www.sport.pl/pilka/1,65046,6441287,Henryk_Kasperczak__Jerzy_Engel___Franciszek_Smuda.html Odpowiedz Link Zgłoś