Dodaj do ulubionych

Felieton. Okiem czytelnika

IP: *.cust.bredband2.com 10.05.09, 18:33

Kolejny bezsensowny artykuł/felieton w gazecie wyborczej. Mam propozycję dla
was dziennikarze. Skoro nie ma o czym pisać to może wydawajcie swoją gazetę
np. co dwa - trzy dni?
Obserwuj wątek
    • Gość: HHH Wypełniacze w GW IP: *.punkt.pl 10.05.09, 18:42
      Były swego czasu felietony jakiegoś naukowca z Wrocławia teraz przyszedł czas
      na świat prawniczy. I jedno i drugie nie wiedzieć po co zamieszczane w GW.
      • Gość: A Nie krytykuj tylko sam napisz a my ocenimy!? IP: *.as.kn.pl 12.05.09, 16:24
    • Gość: cycu Felieton. Okiem czytelnika IP: *.punkt.pl 10.05.09, 20:13
      A dla mnie to ciekawy felieton. Widziałem te malowane krzesła, wcale mi się nie
      podobały ale cieszy to że komuś to może się podobać. Ustawianie tych krzeseł na
      przystankach to fajna sprawa.
    • Gość: markiza daj pani spokoj IP: *.chello.pl 11.05.09, 03:51
      Po co? Po co ktoś opublikował - ten "felieton'?

Seweryn ma na imię Seweryn, nie Sławomir.
      • Gość: humanista Re: daj pani spokoj IP: *.mobile.playmobile.pl 11.05.09, 08:56
        No i Pani Agnieszko rozjechanie niestety nastąpiło. Felieton ma wszystkie
        zalety, jakie posiadać powinien. Z przyjemnością się czyta od początku do końca,
        bo obrazuje rzeczywistość. Nawiązując do jego treści, niech się Pani nie
        przejmuje opiniami "specjalistów" na forum.
    • alanta1 Re: Felieton. Okiem czytelnika 11.05.09, 08:44
      Felieton ciekawy, miejscami zabawnie napisany, uwagi i obserwacje bardzo trafne.
      Od dawna stosuję w życiu maksymę "umiesz liczyć, licz na siebie" i dobrze na tym wychodzę :D

--
      "Rozkazywanie kobiecie to jak całowanie lwa w dupę..."
    • pamejudd E tam gadacie: niezgorszy felietonik. 11.05.09, 09:35
      Fakt, że zakończenie ma się tak do początku, jak pies do dębu, ale język felietonu lepszy, niż niektóre potworki opolskiej redakcji.

Miło czasem poczytać kogos, kto umie pisać (choć czasem chyba jeszcze nie wie, o czym).
    • Gość: Basia Felieton. Okiem czytelnika IP: 82.160.59.* 11.05.09, 11:19
      Zastanawiam się co by napisali ci,którzy tak krytykują?Obawiam się,że to po
      prostu nie krytycy lecz krytykanci:(
      Ja przeczytałam z zaciekawieniem choć końcówka jakby urwana,,,Ale ogólnie jest
      ok.Niestety nie miałam możliwości wzięcia udziału w Ulicy Kultury-ale po
      przeczytaniu-żałuję jeszcze bardziej.Pozdrawiam:)
    • Gość: MARCIN Felieton. Okiem czytelnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:27
      A mnie się podoba - nawet bardzo . Pozdrawiam i czekam na nastepne
      feletiony - z " życie wzięte" i nie tylko. Pozdrawiam.
      • Gość: sf Re: Feliczeton. Okiem czytelnika IP: 93.99.38.* 12.05.09, 16:52
        Strony regionalne to nie miejsce na felietony - zgadzam się więc z niektórymi
        poprzednikami. Felieton przeciętny, a sens jego zamieszczania w dzienniku
        regionalnym nieznany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka