nioma 20.10.09, 21:09 www.tvn24.pl/-1,1624838,0,1,bankructwo-quelle-koniec-zakupow,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bgoralska1972 Re: Bankructwo Quelle 20.10.09, 22:30 Ja tam nic poza ubraniami Nexta dla dziecka nie zamawiałam, ale z tego 1 powodu troche mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Bankructwo Quelle 20.10.09, 22:37 Pamiętam te ich katalogi za głębokiej komuny przysyłane przez jakąś daleką krewną z zagranicy. Cuda, dziwy! Kolorowa pościel, piżamki, ubrania, ręczniki we wszystkich kolorach tęczy, nawet ścierki do garów kolorowe i z nadrukami! Cała rodzina siedziała i oglądała, bo w tamtejszej szarzyźnie to były rzeczy po prostu niebywałe. No ale ustrój się wziął i zmienił i kolorowe piżamki oraz ręczniki wątpliwej jakości można sobie kupić w każdym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bankructwo Quelle 21.10.09, 08:45 pamietam! Mnie wtedy najbardziej zachwycaly kolorowe dywaniki lazienkowe, jako dzieckomyslalam, ze to szczyt luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Bankructwo Quelle-sentymentalnie;) 21.10.09, 10:42 Ja pamiętam głównie katalogi OTTO i taką zabawę z moim bratem"zamawiam!zaklepuje!"Tak jak piszecie-wstyd się przyznać,ale największe wrażenie robiły wszystkie towary"toaletowe" dywaniki,ręczniki i...wyroby z dzinsu.Do dzisiaj pamiętam jedne dzinsnowe botki Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bankructwo Quelle-sentymentalnie;) 21.10.09, 10:46 Tak! Pamietam. Kto pierwszy pokaze najlepszy towar i powie "zamawiam". Uwielbialam katalogi, nawet Burdy mojej babci moglam ogladac milion razy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Bankructwo Quelle-sentymentalnie;) 21.10.09, 11:36 nioma napisała: > Tak! Pamietam. > Kto pierwszy pokaze najlepszy towar i powie "zamawiam". też się w to bawiłam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daleka_droga Re: Bankructwo Quelle-sentymentalnie;) 21.10.09, 17:13 oj pamiętam, pamiętam, siermiężne czasy a te katalogi takie kolorowe i błyszczące, pachniały nawet lepszym światem jak PEWEX:)przecież nawet z tych kataologów ktoś metodą chałupniczą reklamówki robił - to był wówczas szczyt mody i szyku! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Bankructwo Quelle 21.10.09, 15:36 wcale sie nie dziwie, ze zbankrutowali Odpowiedz Link Zgłoś