Gość: SOLARIS IP: proxy / 212.244.106.* 07.11.02, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alik Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.crowley.pl 08.11.02, 08:27 oddajcie go na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.11.02, 10:56 NIEKONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztet Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: 158.75.1.* 08.11.02, 11:20 Gość portalu: XXX napisał(a): > NIEKONIECZNIE hmmm koniecznie koniecznie panie niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.pse.pl 08.11.02, 11:21 Gość portalu: XXX napisał(a): > NIEKONIECZNIE ??? Balicki = SLD + PO = utrzymanie w Warszawie status quo, czyli, będzie to co jest. Zakorkowane lub dziurawe ulice, korupcja i samowola w urzędach, urbanistyczny chaos, brud i bandytyzm na ulicach. Jeśli komuś się to podoba niech głosuje na Balickiego. Czy Kaczyński to zmieni ? Nie wiem, ale Warszawę trzeba przewietrzyć. Ci co nasmrodzili tego nie zrobią. Z pewnością, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.11.02, 11:26 Pogadamy za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.pse.pl 08.11.02, 12:02 Gość portalu: XXX napisał(a): > Pogadamy za 4 lata niestety, nie ma innego sposobu sprawdzenia wiarygodności kandydatów jak dając im szansę na działanie. to problem wiarygodności. Za Balickim stoi obecny układ Warszawy, SLD+PO = Wieteska, Fogler, Piskorski, Kozak itp, a ten układ mi się nie podoba i tyle. Kaczyński dał się poznać jako dobry i niezależny prezes NIK, niezły minister sprawiedliwości. Wydaje mi się, że chcę naprawdę zrobić porządek z korupcją i złodziejstwem. Moje dzieci, w ciągu tylko ostatnich dwóch lat padły ofiarą drobnych kradzieży kilkakrotnie (!). Boją się chodzić z komórką lub pieniędzmi. Starszego syna napadli i pobili bandyci w biały dzięń, w centrum Żoliborza. A straż miejska goni babcię handlującą kwiatkami z działki, lub zakłada kierowcom blokady na koła bo zaparkowali tam gdzie musieli ale nie było wolno. Naprawdę mam tego dosć. Kaczyński jest mało medialny, zbyt prędki i nieostrożny w słowach, ale ważne są czyny a nie piękne słówka. Nie wybieramy mistera Warszawy ani mistrza mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 08.11.02, 15:10 Gość portalu: Dzik napisał(a): > Kaczyński dał się poznać jako dobry i niezależny prezes > NIK, niezły minister sprawiedliwości. > Wydaje mi się, że chcę naprawdę zrobić porządek z > korupcją i złodziejstwem. nie zgadzam się. był stronniczym prezesem NIK (o niebo lepszy był Wojciechowski) i nieudolnym merytorycznie ministrem sprawiedliwości (nic dziwnego, prof. prawa PRACY). nie zalerzy mu na zwalczaniu korupcji ani złodziejstwa. gdyby mu zalerzało, działał by jako minister wewnątrz ministerstwa, a nie budując na zewnątrz swój indywidualny wizerunek szeryfa. > Moje dzieci, w ciągu tylko ostatnich dwóch lat padły > ofiarą drobnych kradzieży kilkakrotnie (!). Boją się > chodzić z komórką lub pieniędzmi. Starszego syna napadli > i pobili bandyci w biały dzięń, w centrum Żoliborza. i nic się nie zmieni. p. Kaczyński zamierza jedynie powołac komisję do szukania przekrętów w samorządach poprzednich kadencji. zapewniam Cie, że sprawy nie trafia do prokuratury, tylko na pierwsze strony szmatławców, zgodnie z zasadą - jak niewinni, to niech się bronią. po za tym w/g Kaczyńskiego niebezpiecznie jest tylko na pradze. obrażają ludzi na każdym kroku. > A straż miejska goni babcię handlującą kwiatkami z > działki, lub zakłada kierowcom blokady na koła bo > zaparkowali tam gdzie musieli ale nie było wolno. > Naprawdę mam tego dosć. M. Balicki też ma tego dosyć. policja municypalna. > > Kaczyński jest mało medialny, zbyt prędki i nieostrożny w > słowach, ale ważne są czyny a nie piękne słówka. > Nie wybieramy mistera Warszawy ani mistrza mowy. jest bardzo medialny. zawsze mówi to, czego oczekuje gawiedź. jast łasy na poklask i przyklask. zapewniam Cię, że zrobi wiele, aby brylować w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
raans Calkowita racja! - na Balickiego ! 08.11.02, 17:18 Brawo, zgadzam sie calkowicie (poza policja municypialna bo uwazam ze Str. Miejska powinna zostac zlikwidowana a pieniadze z niej przekazane policji - ale to szczegol) W koncu na forum pojawil sie ktos kto rzczowo przedstawil niewatpliwe zalety Marka Balickiego i to czemu to wlasnie on bedzie o niebo lepszym prezydentem miasta od Kaczynskiego! Pewnie Balicki nie wygra, ale pokazmy glosujac w niedziele wlasnie na niego ze jest w wawie te 22-30% ludzi ktorzy nie chca prezydenta Kaczora! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.11.02, 14:43 Gość portalu: alik napisał(a): > oddajcie go na Kaczyńskiego. TY SIE SMIERDZĄCY ANTYSEMITO PRAWICOWCU CHRZESCIJANSKI NIE ODZYWAJ, BO TAKICH SZMACIARZY JAKTY POWINNO SIE USUWAC Z FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: waprx* / 192.168.229.* 08.11.02, 12:50 Czy to ma tak naprawdę jakiekolwiek znaczenie dla miasta poza ewentualnym niesmakiem, że nie ten politycznie człowiek został wybrany. Moim zdaniem ktokolwiek by to nie był w pierwszej kolejności obstawi się swoimi. Swoi ludzie na odpowiednich stanowiskach to oficjalne przychody ale też i możliwość uzyskiwania łapówek, a z tych pensji i łapówek część środków pójdzie na składki partyjne. Sprawami miasta zajmie się moim zdaniem podobnie każda ekipa. A więc, czy to ma jakiekolwiek znaczenie kto to będzie. Szkoda czasu - lepiej poświęcić go rodzinie i swoim zainteresowaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Na Balickiego 08.11.02, 12:54 Jemu podoba się wizja przedstawiona przez Federację Zielonych, która mówi o: -ograniczaniu ruchu w ścisłym centrum - wydzielania pasów tylko dla autobusów - przekształcania ulic w deptaki - budowy sieci ścieżek rowerowych itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Bede glosowal na Balickiego IP: *.pl 08.11.02, 14:51 Ja osobiscie oddam glos na Balickiego i innych tez namawiam do tego serdecznie. Musze przyznac, ze ten watek podoba mi sie gdyz w przeciwienstwie do wielu innych watkow tego typu padaja w nim konkretne argument i brak glupich inwektywow typu `Balicki komuch`, `Kaczor prostak`. Czemu zaglosuje na Balickiego? Kaczynski chce dobrze ale nie toleruje kompromisu a wladza w panstwie demokratycznym jest sztuka kompromisu. Balicki zas juz w przeszlosci zarzadzal duzymi przedsiebiorstwami (mistao to w koncu tez w pewnym sensie duze przedsiebiorstwo) i wedlug mnie dobrze mu to wychodzilo. Z przykroscie jadnak musze stwierdzic, ze dyskusja ta nie ma sensu, bo i tak Kaczynski na zwyciestwo w kieszeni (bo wiadomo dla wiekszosci Balicki to zwykly komuch...vide inne watki o podobnym temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: nie Bede glosowal na Balickiego IP: *.pse.pl 08.11.02, 15:22 Gość portalu: Peppers napisał(a): > Kaczynski chce dobrze ale nie toleruje kompromisu a > wladza w panstwie demokratycznym jest sztuka > kompromisu. nie wiem czy Kaczyński nie toleruje kompromisu. wiem, że w pewnych sytuacjach kompromis nie jest możliwy, np kompromis ze złodziejem lub bandytą (?). wiem, że nie podoba mi się kompromis Balickiego z ludźmi obecnego układu SLD+PO, bo by w Warszawie coś zmienić trzeba ten układ ruszyć z posad .... hasło zero tolerancji jest ryzykowne, ale w Warszawie na czasie. dosyć żartów i powtarzania tych samych haseł. trzeba złodziei i bandytów wziąć za twarz. żeby to oni się bali a nie my. Balicki jest moim zdaniem do tej pracy zbyt miękki i kompromisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zagłosuję na Balickiego, chociaż to solidaruch. IP: *.chello.pl 08.11.02, 17:34 Ale wybiorę mniejsze zło ponieważ wybór Kaczuchy to totalny burdel w Stolicy i konieczność powołania zarządcy komisarycznego. Żeby posprzatał po tym "niezbornym emocjonalnie" i jego kolesiach z AWS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Macie głosować na Kaczkowskiego Lecha bo to .. 08.11.02, 17:47 .. kurwa świenty człowiek. I zrobi porządek w mnieście !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaccco Re: Macie głosować na Kaczkowskiego Lecha bo to . IP: *.lech.kso.pl 08.11.02, 18:09 Uwielbiam podejście do prawa pana byłego ministra sprawiedliwości. Każdy kolejna przegrana przez niego sprawa sądowa do "kpina z wymiaru sprawiedliwości". Boję się tego prawa i sprawiedliwości w jego prywatnym wydaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B_S Re: nie Bede glosowal na Balickiego IP: 217.153.39.* 08.11.02, 22:07 Zgadzam się z tobą, ale za bezpieczeństwo w mieście odpowiada Policja. Prezydent może co najwyżej rozkazywać straży miejskiej. Tymczasem Kaczyński poza sloganami o walce z przestępczością nie powiedział nic konkretnego na temat swoich planów. No jeszcze dzisiaj powiedział, że zrobi drugi rok 1989 w samorządzie czyli nowe TKM. Balicki jest rzeczywiście za miękki, ale przynajmniej mówi o konkretach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Na Balickiego IP: 209.234.157.* 08.11.02, 20:56 robertrobert1 napisał: > Jemu podoba się wizja przedstawiona przez Federację Zielonych, która mówi o: > -ograniczaniu ruchu w ścisłym centrum > - wydzielania pasów tylko dla autobusów > - przekształcania ulic w deptaki > - budowy sieci ścieżek rowerowych itd Proponuję jeszcze zastąpienie autobusów rikszami. Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma23 Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 08.11.02, 20:39 nie zmarnuję i zagłosuję na Kaczyńskiego :)))) Pozdrawiam zwolenników tegoż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achaaaaaaa Re: NIE ZMARNUJCIE SWOJEGO GŁOSU 10.11.02 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś