Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BUTY ZE SZPICEM

30.01.04, 20:55
    fajnie ze jest taki watek w ktorym mozemy sobie pogadac o ciuszkach i o tym
    co sie nosi a co nie:)
    zastanawiam sie czy buty z dlugim noskiem( tzw. " w szpic") sa jeszcze modne?
    jakie jest wasze zdanie na ten temat?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bb Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.enterpol.pl 30.01.04, 21:11
        innych szpilek jak ze szpicem sobie nie wyobrazam(:
        • brunettka Re: BUTY ZE SZPICEM 30.01.04, 21:28
          Ja też!!!!! Kupiłam niedawno Ryłko, szpileczki w szpic, chcę w nich chodzic
          wiosną i latem! Nie wyobrażam sobie by miały być nie na czasie!
        • Gość: małgo Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.compower.pl 30.01.04, 21:28
          Ja kupiłam 2 pary butow ze szpicem wersja na wiosne wiązane zamszowe szpilki z
          zary i białe kozaczki w sam raz na motor hehe w sabotage masakrycznie drogie
          wiec zamierzam pochodzic jeszcze jeden sezon bez wzgledu na mode zreszta ja
          sama wyznaczam sobie trendy
          • Gość: zuzia Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.04, 15:04
            ja tez nosze buty ze szpicem i to w każdym sezonie od 4-ech lat i zmaierzam je
            nosic długooo, sa fajne noga wyglada super. w zasadzie nie kieruje się tym co
            jest modne bo zwykle to co jest modne to jest po prostu masowe co druga osoba
            na ulicy to nosi, ja tak nie lubie więc również "sama sobie wyznaczam trendy"
            pozdrowionka;o))
            ps fajne forum
            • kinkycd Re: BUTY ZE SZPICEM 03.02.04, 16:34
              Z punktu widzenia faceta uwazam, ze szpilki ze szpicem wygladaja swietnie i to
              jest idealne polaczenie. Jakbym byl kobieta to takie bym wlasnie nosil :)
          • Gość: Ewa Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.20.93.212.mr1.DTM1.ip.versanet.de 06.02.04, 00:03
            ´buty ze szpicem to jest laski mowie wam niesamowity bajer a obcas szpilka to
            porywa
      • Gość: kika Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.04, 13:27
        Nie noszę i nie będę nosić butów ze szpicami. Nie podobają mi się , a poza tym
        wreszcie wychodzą z mody.
        • Gość: AniaWarszawa Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.acn.pl 01.02.04, 15:51
          A ja mam buty w szpic.Nie dlatego,że są bodne czy niemodne bo to mnie nie
          obchodzi.Mam szczupłe łydki i kupienie dopasowanych kozaczków to nie jest
          najprostsza sprawa na świecie.Akurat udało mi się kupić takie,które są
          dopasowane i szalenie mi się podobają.A że mają szpic? Przecież nie będę za to
          nikogo przepraszała.Czuję się w nich super,wyglądam super i o to chodzi!
          • brzoskwinka22 Re: BUTY ZE SZPICEM 01.02.04, 16:33
            chyba sie jednak skusze :))))))))))
          • Gość: katinka Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:22
            Ja mam b. szczupłą stopę i przy butach w szpic kupuję rozmiar 37, a nie 38 jak
            zawsze. I chodzi mi się w nich wygodnie. I pasują mi prawie do wszystkiego ;)
        • Gość: kasia Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.dyn.optonline.net 02.02.04, 19:42
          wychodza z mody?! w jakim kraju lub miescie?
          piszecie o szpileczkach. w NYC wiecej jest butow "plaskich" tzn bez szpileczki
          + szpic. poki co nie skusilam sie na takie buty, wygladaja troche smiesznie.
          mnowsto kolorow, rozowy i zielony na topie
          pozdrawiam
          ps tez sie ciesze, ze mamy takie forum :)
          • Gość: anusia Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.laczpol.net.pl 03.02.04, 08:21
            Jasne,ze wychodza z mody - poza tym sa naprawde koszmarne!!!!!!
            • Gość: k. Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.dyn.optonline.net 03.02.04, 13:00
              z mody naprwade nie wychodza, a czy sa koszmarne to kw. gustu....
          • Gość: Magda:) Re: BUTY ZE SZPICEM IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 03.02.04, 22:21
            nie tylko w Nowym Yorku,ale i w Yorku w UK buty ze szpicem sa trendy!!!i to
            wlasnie "plaszczaki",czyli bez obcasa...wczoraj sobie takie sprawilam (czarne)
            i......sa maxymalnie wyczesane w kosmos!!!pasuja do wszystkiego, tzn. i do
            spodni i do spodniczki:):):) no a poza tym stopa fajniutko w nich wyglada-taka
            smukla i zgrabniutka...polecam:):):)
            pozdrawiam:):):)
      • moni_f Re: BUTY ZE SZPICEM 03.02.04, 08:27
        a kto powiedzial ze wychodza z mody nanowsze kolekcje nadal maja szpic chodzby
        np casadei i oby tak bylo jak najdluzej bo sa piekne i wygladaja rewelacyjnie
        pozdr.
        • maggie-c Re: BUTY ZE SZPICEM 03.02.04, 17:37
          potwierdzam ze sa super i ze nie wychodza absolutnie z mody! Wprost przeciwnie,
          czuby sa coraz wezsze!
          • Gość: nati Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 00:42
            osobiscie uważam ze fason jest spoko ale tylko wtedy kiedy jest maciupeńki
            obcasik albo nie ma go wcale (takie podchodzace pod kowbojki wtedy) a
            wszystkie szpice na szpilach zwlaszcza te te do kolan to juz pokochaly
            miloscia bezgraniczna dresiary i wiesniary (koniecznie musza byc jeszcze
            czarno-biale i miec paski i numerki ala sportowe buty...)
            • ewak-p Re: BUTY ZE SZPICEM 04.02.04, 09:31
              A czy przymierzał ktos takie buty w rozmiarze 40 przy wzroscie 168 cm i bardzo
              szczupłych łydkach?Wyglądają karykaturalnie!!!
              Wręcz śmiesznie!!!
      • Gość: Opty Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:55
        Osoby niskie wyglądają fatalnie w takich butach za szpicami, wręcz
        karykaturalnie. Po jakimś czasie noszenia tych butów "szpice" się załamują w
        poprzek i buty wyglądają na bardzo znoszone. Na domiar wszystkiego "w palcach"
        ciśnie! Kto jest fanem tego obuwia niech popatrzy na stopy starszych kobiet,
        które w latach 60-tych nosiły to samo.Czekam na zmianę mody.
        • maggie-c Re: BUTY ZE SZPICEM 04.02.04, 16:02
          co do osob niskich to nie masz absolutnie racji
          nie rozumiem co znaczy ze szpice sie zalamuja???
          a jesli chodzi o cisniecie w palcach to zapewniam CIe ze nie zawsze ma to
          miejsce. Np. tej zimy kupilam piekne kozaki ze slicznym szpicem ale tak wygodne
          jak druga skora, nie nabawilam sie ani jednego babla, po prostu od poczatku w
          ogole ich nie czulam na nodze.
      • Gość: ola Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 15:35
        nienawidze butow ze szpicem (czubem), sa okropne i wszyscy takie nosza. Nie
        wiem, kto je w ogole wymyslil!!! tesknie za normalnymi butami, bo bardzo trudno
        kupic cos innego nic szpic, ale nawet gdybym miala na boso chodzic takich butow
        nie zalaloze, panterki rowniez. pozdrawiam wszytkich przeciwnikow szpicow papaa
        • Gość: kohol Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.crowley.pl 06.02.04, 15:52
          Mnie też się nie podobają, BLE!
      • Gość: ani Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.icpnet.pl 04.02.04, 18:15
        Nie mam ani jednych butów ze szpicem. Mam bzika na punkcie tego jak wyglądają stopy, czy jest im wygodnie etc. I za każdym razem jak widzę kobiety w średnim wieku właśnie z tego pokolenia które nosiło szpice, to nie mogę się nadziwić: jak one mogły zrobić coś takiego zrobić??? Bezbłędnie rozpoznaję te, które nosiły kiedyś szpice.
      • Gość: piórko Re: BUTY ZE SZPICEM IP: 83.27.28.* 04.02.04, 20:18
        Szpic jest okropny, antykobiecy i noga wruchu wygląda w nim jak platfus.
        Miłośniczki szpiców wasz czas się kończy - przyznaje racje tym którzy mówią, że
        szpic jest modny, ale jeszcze modny. Obecnie projektanci lansują noski a la
        lata 60, a ponieważ ulica zawsze spóźnia się za wybiegiem jeszcze chwilę
        będziecie się mogły pokazywać w szpicach, a więc cieszcie się...
      • Gość: bla Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:01
        Czuby to najgorszy kobiecy wynalazek jak dotknal ta biedna planete. Oby szybko
        zniknal razem z szakirami go promujacymi.
        CZYBY PRECZ!
        • lovelovelove Re: BUTY ZE SZPICEM 05.02.04, 16:06
          głupi facecie, nic nie wiesz o pięknych czubach. Nawet nie umiesz poprawnie
          napisać tego boskiego słowa! CZUBY
      • Gość: Ilka Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:24
        Są wg mnie paskudne i "akobiece", budzą we mnie skojarzenia z clownem. Dzisiaj
        właśnie nabyłam sobie, korzystąc z przecen, cudne klasyczne botki i kozaczki.
      • Gość: Mito Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.acn.waw.pl 08.02.04, 22:05
        Buty ze szpicem są fatalne - stopa jest bardzo nieproporcjonalna do sylwetki (za
        dłuuuuga). Nawet chodzenie jest w nich utrudnione - wiekszość kobiet w nich po
        prostu człapie. Czekam na zmianę mody i asortymentu w sklepach. Pozdrawiam
        wszystkie dziewczyny w butach z zaokrąglonymi noskami :)
        • Gość: mysia Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 22:54
          To po prostu okropienstwo i bark polotu. Wystarczy ze popatrze na buty i juz
          wszystko wiem
          • Gość: Mikka Re: BUTY ZE SZPICEM IP: 80.48.129.* 09.02.04, 21:34
            Mam bardzo eleganckie szpilki z czubem (ale takim niezbyt długim), sa bardzo
            piekne, ale pierońsko niewygodne. Moja stopa nienawidzi takich fasonów i
            obiecałam sobie, ze juz nigdy takich butów nie kupię. Na szczeście podobaja mi
            sie tez balerinki (płaskie i okragłe), superwygodne i kobiece buciki, niech
            tylko wiosna przyjdzie.
            Naprawde okropny widok to kobieta w niewygodnych bytach na obcasie, pochylona
            do przodu, człapiąca, albo szurajaca butami, nietety czesto sie to widuje.
      • Gość: M Re: BUTY ZE SZPICEM IP: *.elk.edu / *.elk.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 09:14
        Są ohydne, noga (moja w rozmiarze 36) wygląda jak u średniowiecznego minstrela.
        Mogą być sobie modne, a ja za darmo nie kupiłabym takich butów (a białych?
        brrr....)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka