ann-6 08.01.10, 10:17 Zaczęły się wyprzedaże i w większosci sklepów panują obniżki do -50 % a nawet 70%. Co kupiłyscie pochwalcie się, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 10:32 Ja kupiłam sporo, jeszcze nie wiem czy wszystko zostawię, ale narazie mam pół szafy siat. Dla córki kilkanaście bluzeczek z długim i krótkim rękawem, 2 pary spodni, sukienkę, kurtkę i płaszcz puchowy i kilka innych jeszcze ciuszków. Dla siebie torebka, 3 pary butów, 2 pary spodni, 2 swetry, 2 spódnice, 3 koszule, płaszcz. Wszsytkie zakupy to Zara lub Benetton. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 10:42 dużo. za dużo. dwie zarowe marynarki( jedna szara, taka jakby dresowa, druga z ćwiekami na ramionach), 3 koszulki, sukienkę z bershki (dość klasyczna mała czarna), buty z bershki(zielone, sznurowane na obcasie i małej platformie), koszuę z vero mody i pewnie jeszcze coś o czym zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 10:37 - sweter reserved - marynarka mango - sweterek i bluzka promod jeszcze ide pobuszować Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 11:02 Mam na koncie dwie pary butów, jedne zamszowe balerinki Aldo, które kosztowały oryginalnie 149 zł, a kupiłam je za 55. Przeczekałam je 1,5 roku, aż stanieją do akceptowanego poziomu. Przeczekałam też kozaki Bagatt, oryginalnie za 549 zł, kupiłam za 165. Ha! Teraz przeczekuję jeszcze parę rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 11:03 A ja nie kupiłam jeszcze nic:(. Albo nie ma rozmiaru, albo większa wada, albo coś nie tak...eh. No i jeszcze jeden problem - jestem niewymiarowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 12:28 Sukienke wieczorowa i spodnice z AllSaints. I nic poza tym, bo jestesmy tu w UK "zasypani" i praktycznie od Swiat ruszam sie z domu tylko na "konieczne" wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 12:35 Tutaj sukienka, spodnicy juz nie ma na stronie (wykupiona): www.allsaints.com/product/?vintage=1&page=1&price_id=&category_id=&sub_category_id=22&&prod_desc _id=5051214364872&position=16 Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 12:36 www.allsaints.com/product/?vintage=1&page=1&price_id=&category_id=&sub_category_id=22&&prod_desc _id=5051214364872&position=16 Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 12:37 Jeszcze raz: www.allsaints.com/product/?vintage=1&page=1&price_id=&category_id=&sub_category_id=22&&prod_desc _id=5051214364872&position=16 Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 13:20 Na razie dwie czapki oraz naszyjnik ale ten akurat bez przeceny. Jakoś nic mnie nie zachwyciło jeszcze ale wybieram się w ten weekend jeszcze może trafię coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 14:11 nic... a nie... rękawiczki dla dziecia z h&m za 10 zl które poszłam kupić po cenie regularnej, ale akurat przecenili; stanowczo brak mi talentu do łapania okazji :( Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 14:26 Bieliznę w stylu retro z HM i M&S,piękną bluzkę w stylu Chanel z Zary(kolor beżowy z czarnymi aksamitkami,bawełna z jedwabiem ),płaszcz typu carska Rosja z Tesco,o bardzo nietypowym kroju"jaskółki" i chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 19:28 zielony golf-mango biala koszula-mango czarny plaszcz-zara czarna marynarka z podszewka panterki - h&m akurat z nowej kolekcji (ale kupilam przy okazji chodzenia po wyprzedazach) karmelowy pasek-river island Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 08.01.10, 19:35 zapomnialam T-shirt czarny-Zara szara bokserka-Zara Odpowiedz Link Zgłoś
ulam6 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 14:33 masimmo dutti: 2 swetry, szal, pasek, jeansy zara: czarne rurki, zamszowa torebka, szara dzianinowa sukienka, czarna krótka sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx black_magic_women!!! 14.01.10, 11:13 black_magic_women napisała: płaszcz typu carska Rosja z > Tesco,o bardzo nietypowym kroju"jaskółki" Pokazesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: black_magic_women!!! 19.01.10, 13:05 zyzyryx napisała: > black_magic_women napisała: > > płaszcz typu carska Rosja z > > Tesco,o bardzo nietypowym kroju"jaskółki" > > > Pokazesz? :) myślę, że chodzi o ten Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 14:59 niestey nie kupuje na wyprzedażach bo zazwyczaj juz nie ma ciuchow i butow w moim rozmiarze - ciuchy 34 a buty 36 - te złośliwie zazwyczaj jako pierwsze schodzą:(((:/// Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 15:11 szare spodnie h&m koszulo-bluzka tally weil cardigan c&a narazie to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 18:09 a ja nic nie kupilam. w tym roku bojkotuje wyprzedaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 22:11 Szare sztruksy Carry za 41 PLN, bardzo zgrabne (S), ale jak zwykle moje spodnie - może troszkę przykrótkie. Nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 22:44 top i apaszka w reiss naszyjnik mawi no i zaszalalam w luelli :) ich butik na brook street niebawem zostanie zlikwidowany wiec wszystko jest przecenione o 70% albo wiecej - ceny jak w Uniqlo :P wiec nie moglam sie oprzec i obkupilam sie w kaszmirowe swetry, spodnie, sukienki dzianinowe - wszystko granatowe albo szare i na tyle "stonowane" ze przetrwa kilka sezonow jutro mam zamiar obejsc butiki wiec cdn :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 22:47 beesok jak moglas! wyslij foty co kupilas Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 23:20 za leniwa jestem - ogladam grey's anatomy (my gulity pleasure :) i nie chce mi sie zdjec robic :) 2 pary blahnikow??? no niezle kochana - lepiej Ty wklej foty bo na pewno bardziej interesujace niz moje swetry :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 23:43 no no, poszlam zobaczyc co sie tam dzieje a tam wyprzedzaz ponad 70%! wiec kupilam sandaly czarne plaskie i piptoly na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 23:53 blahniki to ja sobie moze kupie w nyc :) a Ty kupilas w Dublinie? Nie wiedzialam, ze tam ma sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 12:10 beesok napisała: > a Ty kupilas w Dublinie? Nie > wiedzialam, ze tam ma sklep? ma sklep w Brown Thomas, otworzyli chyba 2 lata temu.Wyprzedaz mieli taka ze sama nie wierzylam! teraz podobno juz nawet nie iles tam %, tylko nalepka z cena do zaplacenia. buty z 590 eur za 150. pojde w piatek i zobacze co jeszcze maja. Ta sukienka tez mi wpadla w oko! ona byla w Urban out. wiec sprawdze czy jeszcze jest Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 00:05 ide się na kimś wyładować z zazdrosci;) a na serio - mam nadzieję, że jeszcze kiedyś też zaszaleję na takich wyprzedażach - poki co pozostaja mi poznanskie shitowe sieciowki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 00:43 ;) spoko przyjedz do Londynu :) a tak na serio - to trzeba miec szczescie czasem - do luelli weszlam przez przypadek sama nie wiem po co bo jakos nigdy wczesniej nic tam nie kupilam a przez to, ze marka bankrutuje to ceny oczywiscie odpowiednio niskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 11:59 :) spoko:) jak tylko dziecie młodsze chociaż z pół roku skończy, to zostawię dzieciarnię babci i myk... aczkolwiek nie wiem czy na u. wychowawczym rozsądnie będzie wydawać forsę na manola;) chociaż z drugiej strony jak to mówią? szczęśliwa mama = szczęśliwe dzieci:P Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 12:38 > szczęśliwa mama = szczęśliwe dzieci:P ja sie tym zajmuje zawodowo (tj. dziecmi nie zakupami) i w 100% sie zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 09.01.10, 22:51 kupilam malo, bo nas zasypalo sniegiem i ruszyc sie nie chce. kupilam top i 2 pary blahnikow. oraz meskie dzinsy ale nie na wypzedazy. czekam na wyprzedaz w butikach od pol stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 00:51 Siog tu masz pare linkow: Ta sukienka jest za £50! (kupilam szara i granatowa - lepiej wyglada w rzeczywistosci niz na zdjeciach) www.farfetch.com/shopping/women/search/schid-6c75656c6c61/item10024911.aspx Ten sweter w granacie www.farfetch.com/shopping/women/luella/item10025049.aspx szary dluzszy sweter z podobnymi "aplikacjami", jedwabny top granatowy, spodnie welniano-kaszmirowe cygaretki granatowe i golf granatowy: www.luella.com/store/Morgan/Cashmere/Green/ w sumie lekko nudnawe zakupy ale ceny byly naprawde dobre i jaksoc rewelacyjna - wiec to sa moje basics na zime teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 15:55 1 pare butow Campera. Odpowiedz Link Zgłoś
sheilunia Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 10.01.10, 16:05 Polowałam głównie z KappAhlu (miło było posiadać smsa na zniżkę 20% od przecenionych już rzeczy): fioletowa kopertówkę, koronkowy szalik, opaska z piórami z kolekcji vintage stories, naszyjnik z fioletowymi szkiełkami; w Mohito z 5 bluzeczek z Zarze golfik z krótkim rękawem, cały z granatowej koronki w H&M czerwona sukienka, biała bluzka, spodnie w kratę, zielona letnia bluzka półprzezroczysta i dwie pary butów. Wszystko o ok 50% tańsze (jestem wielką sknerą) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 11.01.10, 12:07 jakiś czas temu wymyśliłam sobie rurki w kratkę o fasonie jeansów - plan sfinalizowałam wczoraj w New Yorker, cena akuratna - 39,90 (ze 139) w dodatku leżą dobrze i wcale nie pogrubiają oraz nie skracają nóg ;) poza tym dwa t-shirty z dlugim rękawem po 29,90 kupione bardziej z potrzeby niż jakiegoś zachwytu nad nimi, 3-pak skarpetek za 4 złote dla dziecia oraz Tri-Aktiline z Sephory za 85zł ze 150 :) Odpowiedz Link Zgłoś
corkaszklarza Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 11.01.10, 14:19 piękny jasny kożuch z futrzanym kołnieżem Jedynaka kozaki z Zary Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Wasze zdobycze na aktualnych wyprzedażach.... 13.01.10, 21:15 Szare zamszowe kozaki Bagatt, pasek Stefanel, sweterek i płaszcz Pennyblack Odpowiedz Link Zgłoś