Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spódnica bombka F&F - pilne!!

21.01.10, 22:17
    spódnica F&F o ta: polki.pl/moda_ubrania_galeria.html?
    galg_id=10004483&ph_center_01_page_no=5

wiecie moze od jakiego nr zaczynala sie jej rozmiarowka? czy od 34
    czy 36? pytam gdyż niektore ubrania F&F zaczynaja sie od 34 a
    nektore dopiero od 36...a ja zwykle potrzebuje najmniejszego
    rozmiaru..
    Obserwuj wątek
      • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 21.01.10, 22:17
        polki.pl/moda_ubrania_galeria.html?galg_id=10004483&ph_center_01_page_no=5

• eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 21.01.10, 22:42
        od 34 :)
        • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 21.01.10, 23:41
          rozumiem ze widzialas takie w r.34? hmm,szkoda, czyli raczej juz ich
          nie dostane nigdzie:(
          • lesialesia Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 05:35
            moze dostaniesz :) 34 to nie taki bardzo popularny rozmiar (chyba..).
            tak swoją drogą to tyle kobiet marzy o malym rozmiarze, a tyle z tym kłopotu ;)
            • r.o.b.a.cz.e.k [...] 22.01.10, 11:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • hermina5 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 11:51
              > tak swoją drogą to tyle kobiet marzy o malym rozmiarze, a tyle z
              tym kłopotu ;)

Gwarantuję, ze marzenia calkowicie róznia sie od rzeczywistosci,
              kedy juz czlowik odchudzi sie do tego rozmiaru. Raz w
              głupocie "podwudziestkowej" tego dokonałam i dwa moje spostrzezenia
              prezentuję poniżej:

spostrzezenie nr 1: nie ma takiej ławki, drewnianego krzesła, a
              nawet wanny, która nie robi krzywdy - cżłowiek pamieta, ze mógł
              normalnie usiaść, siada i wali bolesnie koscmi kręgosłupa i tyłka o
              drewno - przedziwne uczucie i wcale niefajne :)

spostrzeżenie nr 2: gwaltownie i niespodziewnie kurczy się
              cżłowiekowi garderoba i powoli okazuje się, z e czas przerzucic się
              na dziął dzieciecy i t-shirty;/ To naprawde niefajne, bo nie dosc,
              ze tak małych rozmiarów po prostu prawie nie ma wsród fajnych
              rzeczy, to dodatkowo to co jest czarne, wykupują tabuny grasujących
              od rana 14 latek;/ ...Nie , zdecydowanie, jesli ktoś nie jest
              filigranową 34 od urodzenia, to nie polecam tego rozmiaru , nie ma o
              czym marzyć...
          • eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 11:43
            silencia22 napisała:

> rozumiem ze widzialas takie w r.34? hmm,szkoda, czyli raczej juz ich
            > nie dostane nigdzie:(

nawet przymierzałam :) w Łodzi te spódnice się poniewierają, trzymam kciuki za
            udane poszukiwania :)
            • izek86 Różowe? 22.01.10, 11:54
              A są może te spódnice w kolorze różu ?
            • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 13:05
              eirenne - a jakie kolory w r. 34 widzialas w łodzi? kupilabys
              mi:D:D:D ? mogłybysmy sie umowic ze wystawilabys je na allegro jak
              bym wplacila kase na twoje konto a ty bys mi je wyslala - chcialabym
              wszystkie kolory jakie są w r 34:)))
              • iluminacja256 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 13:41
                Droga silencio !

Jako obecny połamaniec nie moge sie poruszac dalej niz Tesco, które
                mam obok - jesli zechcesz poczekać do wieczora, to mogę ci sprawdzić
                w nim czy ta spódniczka jest, bo pamietam, z e widziałm takich
                sporo na wyprzedazach jakieś 5 dni temu - choc nie podobalo mi sie,
                wiec nie wiem jakie są rozmiary . Równiez Łódź
                • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 13:43
                  o to bardzo prosze!! poczekam :)daj znac wieczorem jak wrocisz:)
                  zalezy mi na r.34.dzieki:)
                  • eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 13:59
                    Widziałam te spódnice czerwone i różowe. Też mogę kupić, często jeżdżę do Tesco. :)
                    • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 14:18
                      jejku dzięki dziewczyny ze chcecie mi pomoc:)to w takim razie bede
                      czekac na wiesci od iluminacji,bo ona dzisiaj bedzie w tesco, jesli
                      beda te spodnice 34 to prosze o zakup:)) jesli nie bedzie to moze Ty
                      eirenne jak bedziesz w tesco to mi kupisz jesli bedą:)chyba ze wy w
                      tym samym tesco bedziecie:))
                      • tajda Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 14:36
                        hej dziewczyny, tez wlasnie od rana siedze w necie i szukam tej spodnicy,
                        rozmiar:34, kolor czerwony. jakby ktoras z was kupila i wystawila na allegro to
                        tez bym chetnie kupila. tak sie ciesze, ze natrafilam na ten watek:))
                      • iluminacja256 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 16:52
                        Sumiennie obeszłam całe Tesco na Widzewie czyli chyba największe w
                        Łodzi.

Niestety, wystawili juz nową kolekcję ( straszne szmaty ) i na
                        promocjach zostały juz tylko jakieś bluzki i polary,nie ma juz
                        tych spódnic, niestety w ogóle ;/ - obeszłam trzy razy , zeby
                        dokładnie sprawdzić - obsługa twierdzi , ze nie ma , choc w tym
                        Tesco to mało kto co wie...Moze ta osoba powyzej tez z Łodzi ma
                        namiar na inne Tesco - np. na Pojezierskiej - tam jest tez duzo
                        ciuchów
                        • eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 17:06
                          Tesco na Widzewskiej zazwyczaj bywa bardziej przebrane niż to na Pojezierskiej -
                          sama raz znalazłam tam sukienkę, której nie było już na Widzewie. Postaram się w
                          weekend zajrzeć i sprawdzić.
                          • tajda Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 17:57
                            do eirenne: jakby sie znalazly te sukienki, moglabys tez dla mnie kupic? moze
                            byc nawet rozmiar 36. z powodu ciąży mam nakaz siedzenia w domu i nigdzie nie
                            moge sie ruszac, chyba ze na badania.przed ciaza nosilam 34, ale teraz to nie
                            wiem czy uda mi sie szybko zrzucic ten tluszcz ktorym obroslam:)
                            • tajda Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 17:58
                              dzieki z gory
                          • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 22.01.10, 19:22
                            dziękuję iluminacja :) teraz w Tobie eirenne nadzieja, jakbys byla
                            to prosze sprawdz i jesli bedą te spodnice w r. 34 (wszystkie kolory
                            jakie beda:) to kup dla mnie prosze:)
                            • eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 24.01.10, 21:47
                              Byłam, zostały jedynie większe rozmiary (42-44) :(
                              • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 24.01.10, 22:15
                                tak myslalam..a widzialas po ile byly te spodnice?
                              • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 24.01.10, 22:16
                                w kazdym razie dzięki wielkie:)
                                • eirenne Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 24.01.10, 22:22
                                  Nie ma za co... Spódnice były po niecałe 27zł.
                                  • tajda Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 26.01.10, 20:17
                                    ja tez dolaczam sie do podziekowan, super dziewczyny, ze probowalyscie. :)
                                    • razlemongrass Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 27.01.10, 10:47
                                      Widziałam te spódnice w Gdańsku w Tesco, dużo rozmiarów 42,44. Pare
                                      36, jedna czerwona 34... wszystko przebrane, ale cena świetna,
                                      22zł :D Chciałam tez pomóc:)
                                      • razlemongrass Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 27.01.10, 10:51
                                        Acha zapomniałam napisać, że ta czerwona tez była pobrudzona (ktos
                                        mądry powisił te spódnice na dolnych wieszakach, tak, że dotykały
                                        ziemi) dlatego nie kupiłam.
                                        • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 27.01.10, 18:53
                                          razlemongrass - kup mi tą czerwoną! r. 34!wystaw na allegro tylko
                                          wczesniej poinformuj mnie kiedy bedziesz wystawiac:)
                                          • razlemongrass Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 28.01.10, 21:09
                                            Cześć Silencia!

Będę jechała w niedzielę do Tesco, zakup tej czerwonej jeszcze aktualny? No i
                                            przyjrzę się jej dokładnie, bo była trochę przybrudzona. Jeśli będę miała więcej
                                            czasu to pojadę jeszcze do drugiego Tesco, może tam będzie większy wybór:) A czy
                                            przymierzałaś te spódnice? 34 będzie dobre? Bo mogę wziąć ze sobą metr, zmierzę
                                            ją we wszystkie strony i np jeśli chcesz się wymienić nr tel, mogę zadzwonić i
                                            podać Ci dokładne wymiary. Jeśli prośba jest nadal aktualna, napisz na @
                                            gazetowego:)
                                            • silencia22 Re: spódnica bombka F&F - pilne!! 29.01.10, 15:13
                                              napisalam na priv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka