nadjeschda 23.06.10, 14:39 kiedy rusza wyprzedaz w ZARZE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: ZARA-pytanie 24.06.10, 18:00 Byłam i jestem bardzo zawiedziona w porównaniu z ubiegłym rokiem. Połowa sklepu to już nowa kolekcja w regularnych, wysokich cenach. Rozmairówka bardzo wybiórcza, gdzie zazwyczaj w pierwszym dniu jeszcze było full wzorów i rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
jill5 Re: ZARA-pytanie 24.06.10, 22:01 Ja tez bylam zupelnie przypadkiem, nawet nie wiedzialam, ze to dzis pierwszy dzien. Nie bylo nawet wielkiego tloku, chociaz kilkuosobowa kolejka do przymierzalni skutecznie mnie odstraszyla przed mierzeniem;) Przymierzylam kilka marynarek tylko, ale wszystkie mialy jakies kiepskie fasony...pewnie dlatego przecenione. Z rozmiarowka problemow nie bylo raczej, mozna bylo cos wybrac...ja niczego konkretnego nie szukalam i niczego nie kupilam. Szukalam za to czegos fajnego na prezent na dziale meskim, ale nistety straszna lipa:( Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: ZARA-pytanie 24.06.10, 21:47 dzisiaj byłam i wyprzedaż zastałam. kupiłam 2 rzeczy, ale faktycznie bez rewelacji. co do rozmiarówki, to nie zauwazyłam braków. noszę s-m i te rozmiary byly. Odpowiedz Link Zgłoś
nadjeschda Re: ZARA-pytanie 25.06.10, 10:57 dziekuje za info byłam, bez rewelacji kupiłam kilka ciuchów dla dzieci z przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ZARA-pytanie 25.06.10, 23:41 We Wrocławiu w renomie nic ciekawego, w pasażu tak sobie... w sumie nie zwracałam uwagi na ubrania, skupiłam się na butach. I znalazłam dokładnie takie, jakich szukałam od kilku miesięcy - wysokie, cieliste sandałki za 99 zł. Ale ogólnie nawet butów nie ma ciekawych... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: ZARA-pytanie 25.06.10, 23:50 a ja wlasnie najwieksze zakupy zrobilam w RENOMIE..:)ale kazdy szuka czegos innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ZARA-pytanie 26.06.10, 01:11 a ja nie mogłam tam nic znaleźć :-) a buty, które potem kupiłam w pasażu, w renomie były całe brudne... Odpowiedz Link Zgłoś