wolandlodz 14.09.10, 14:17 Jakie wzory Waszym zdaniem są obecnie modne? Polecicie jakieś sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Rajstopy w czarne wzory 14.09.10, 20:01 Modne jest wszstko co Ci pasuje i się podoba:). Rajstopy we wzorki są na czasie, bez względu na wzorki. Trzeba tllko odpowiednią stylizację dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Rajstopy w czarne wzory 15.09.10, 20:09 Wystarczy, że wejdziesz do pierwszego - lepszego sklepu z rajstopami, a gwarantuję Ci, że wybór będzie tak duży, że nie będziesz wiedziała na co się zdecydować :) Wzory dobieraj do swojej garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Rajstopy w czarne wzory 22.09.10, 16:30 ja mam ostatnio ochote na takie czarne we wzroek czarnych drobnych serduszek, takich jak sie w podstawowce nosilo hhehe: www.newlook.com/shop/womens/tights-and-socks/diamond-heart-tights_195005401?icSort=-bestSellerScore SUUUPER sa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: Rajstopy w czarne wzory 22.09.10, 18:27 ja mam kropki,kropy,serca,kokardki i KORONKA (i takie z wzorem klasycznej koronki i takie "koronkowe"), a i ze szwem, ale to już pończochy, pięknie wydłużają nogę. Odpowiedz Link Zgłoś