Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Redakcja "Avanti"

• Gość: beata Re: Redakcja "Avanti" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 10:29
        A ja bym prosiła skad są te ceny? gdzie mogę w wwie kupić kamizelkę reeboka za
        139zł, bo ja widziałam za 179zł i 219zł
        proszę o odpowiedz rekakcje
      • Gość: Kasia Dotyczy adresów sklepów. IP: *.osiedle.net.pl 24.03.05, 15:25
        Ostatnio w marcu byliśmy z mężem w Warszawie na zakupach (pojechaliśmy do
        konkretnych Galerii i do konkretnych sklepów po wypatrzone wcześniej w Waszym
        magazynie ciuszki) i ku naszemu zdziwieniu kilku ze sklepów już nie ma. Wasza
        redakcja po raz kolejny (w numerze kwietniowym Avanti) podaje nadal te same
        adresy sklepów, które nie są już aktualne. Dotyczy to np. sklepu Mango (Galeria
        Mokotów) czy też sklepu Ravel (Wola Park). W ich miejscu powstały zupełnie nowe
        sklepy.
        Milo byłoby gdyby Wasza redakcja wzięła pod uwagę fakt iż na zakupy do
        warszawskich galerii przyjeżdża sporo osób spoza Warszawy (nawet 200 czy 400km)
        i takie niespodzianki nie są zbyt miłe, wręcz irytujące. Wydaje mi się, że ideą
        Avanti jest: zareklamowac i później sprzedac ale jak można kupic daną rzecz w
        sklepie który już nie istnieje.......
        • Gość: rozczarowana Re: Dotyczy adresów sklepów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:06
          zauważcie, że naszych komentarzy nikt nie czyta, byłam ostatnio na zakupach z
          pierwszym przez siebie zakupionym numerem avanti, o połowie zaznaczonych przeze
          mnie rzeczy nikt nie słyszał, sprzedawczynie patrzyły na mnie jak na idiotkę,
          straciłam mnóstwo czasu, adresy sklepów też są nieaktualne

o co tak naprawdę tu chodzi?!?!???

• Gość: Gofa Re: Redakcja "Avanti" IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 30.03.05, 20:31
        jstem ciekawa jakiej marki są spodnie które ma modelka na okładce, bardzo mi
        się podobają i chciałbym je kupić.Proszę dajcie znać
        • Gość: plum1000 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:07
          bylam wierną/bo juznie jestem/ czytelniczką,kupowałamn każdy numer i podobaly
          mi się ciuchy, zróznicowanie cenowe. Ostanie kilka numerów wyglada tak jakby
          wypuścic jedna,dwie lub więcej kobiet do centrum handlowego z poleceniem"a
          zróbta tak kilkaset zdjęc szlafroków, kurtek wiosennych mini spodniczek a coś
          sie tamwybierze i wklei na odpowiednie strony/...
          Ostani raz zakupilam w tym mcu gazetę. Nie wiem czy jamam taki wypatrzony gust
          czy co ale ani jedna kurtka wiosenna/juz cenę pomijałam nawet/ nie spodobala mi
          się nawet w stopniu dostatecznym.
          Ale to tylko moje skromne zdanie...
        • Gość: plum1000 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:08
          Gofa zobacz w gazecie-zaraz na pierwszej czy drugiej stronie jest
          wszystkonapisane co ma/spodnie kosztuja chyba ok 370zł/
      • Gość: Malgosia Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:51
        Chcialam skorzystac z Waszj karty i promocji "Urodzinowy weekend znizek" w
        Galerii Lódzkiej w Lodzi. Niestety w Reserved nie dostalam zadnego rabatu, bo
        nic o tym nie wiedzieli (dzwonili nawet do swojej centrali), a w Gattcie
        otrzymalam 10 zamiast 20% znizki. Obydwie marki sa umieszczone na kartach
        Waszego pisma, jako podlegajace promocji. Jakos glupio...
      • Gość: MartaMielniczuk Re: Redakcja "Avanti" IP: 213.199.193.* 14.04.05, 21:12
        uważam ze Basia Mielniczuk która pracóje w Avanti jest najlepsza stylistka jest
        mloda a przez to ma swierze spojrzenie na mode a także twozy nowości przez
        ciekawe pomysly i dobra wenę twórczą
      • Gość: sylwiana Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:31
        witam
        nie jestem zadowolona z obslugi panstwa redakcji ,ponieważ proiłam o archiwalny
        numer wrzesien 2004 i zbyto mnie ze mozna ale sie nie opłaca bokoszty przesyłki
        musz eponieśc ok.10 zl to absurd wiecej takichb klientow nie znajdziecie
        a mi jes przykro bo to moja 20miesieczna chrześnica uwielbia wasza gazete
      • Gość: an_rossa@op.pl Re: Redakcja "Avanti" IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.04.05, 12:40
        Jestescie renomowanym pismem i wiecie co robicie szukam jednak wiadomości na
        temat kolekcji Edun czy jest ona dostępna w Polsce.
      • Gość: brita_21 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.tvgawex.pl 01.05.05, 20:01
        metamorfozy w bydgoszczy. wygrala dziewczyna, ktora nie przeszla tak bardzo
        metamorfozy jak ja, a wygrala tylko dlatego, ze jej mama byla w jury. chyba cos
        nie tak? gdzie tu jest sprawiedliwosc?
      • Gość: tasia testowanie kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:08
        Chciałabym się dowiedzieć co muszę wypełnić aby dostać się do grona testujących
        kosmetyki??
        Czy są to Wasze pracownice, koleżanki, a może przypadkowe osoby takie jak ja??
        Proszę o odpowiedź, z góry za nią dziekuję :)
        Z pozdrowieniami Tasia
        • gosia481 Re: testowanie kosmetyków 12.03.08, 17:08
          tasia, duzo slyszalam na temat testowania kosmetykow i srodkow
          czystosci,ale nigdzie nie moge znalesc informacji na ten
          temat,tzn.gdzie mozna sie zglosic. gosia481
        • super-zuzek Re: testowanie kosmetyków 23.08.08, 10:44
          Cześć jeżeli chcesz brać udział w takiej akcji prześlij mi maila na nr gg
          10291027 a wyśle ci zaproszenie
      • Gość: magda Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:29
        Czy moglibyście czasami pokazać i oceniac kosmetyki "troszke: tańsze? nie
        wszystkich stać na taką drożyznę. Napewno da sie znaleźć coś tanszego i dobrego!
      • Gość: Dag Prosba o topy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:22
        Droga redakcjo!
        Brakuje mi tematu topów - topy są obecne w sklepach w najrozmaitszych kolorach
        i wzorach, noszą je zwykłe dziewczyny i gwiazdy filmowe. Napiszcie, proszę, o
        propozycjach sklepów, z czym topy się nosi, jakie do jeansów, a jakie do
        spódnic, eleganckie i te zwykłe, bawełniane. Idzie lato, temat na pewno
        aktualny. Czerpię z Waszej gazety mnóstwo inspiracji - co nosić i jak łączyć
        ciuszki i teraz właśnie topy "chodząmi po głowie"
        Pozdrawiam, Dagmara
      • muflo Re: Redakcja "Avanti" 03.07.05, 17:01
        czy ktoś w ogóle czyta te wypowiedzi?? Mam tylko 1 pytanie,podobne jak większość
        czytelniczek: gdzie moge kupić ubrania prezentowane w Avanti?? Chodzi mi
        zwłaszcza o najnowszy numer a w nim koszulki polo firmy Troll oraz spoenie
        Reserved (w numerze lipcowym w komplecie z jedna z koszulek polo Trolla). Kraków
        nie należy raczej do małych miast i wydawało mi się ze bez problemu powinnam
        znależć prezentowane przez Avanti ciuchy. Bardzo prosze o odpowiedz.
        Pozdrawiam
        Ania
      • Gość: aagga Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:04
        Witam, tu czytelniczka Avanti. Chciałam powiedzieć, że wcześniej zdjęcia były
        na modelkach i wyglądały znacznie lepiej aniżeli na szkicach. Ubrania wyglądały
        wtedy bardziej rzeczywisto i moim zdaniem lepiej przemawiały do klijenta. Poza
        tym bardzo lubię przeglądać czasopismo, zwłaszcza spodnie i bluzki. dziękuję
        pozdrawiam aga
      • Gość: karola Re: Redakcja "Avanti" IP: *.debnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:15
        Kupuje każdy numer Avanti i moim zdaniem mogli byście napisać o modnych
        fryzórach dać kilka fotek
      • monika.ga Re: Redakcja "Avanti" 04.10.05, 10:39
        Szanowna Pani Redaktor.
        Kupuję pismo od pierwszego numeru. Lubię je i często pomaga mi w zakupowej
        orientacji. Choć często prezentuje produkty drogie i nie dla każdej kobiety,
        ze względu na cenę lub rozmiar, zawartość jest w miarę przystępna. Szkoda też,
        że moda nie jest prezentowana przez zwyczjne młode osoby, tylko redakcja szuka
        modelek niemalże w podstawówkach. Jak więc statystyczna Polka ma się odnaleźć w
        takim piśmie? Ma jeszcze jedną bardzo poważną wadę. Jestem 32 letnią mamą i
        bardzo irytuje mnie to, że (często luksusowe) kosmetyki lub zabiegi testowane
        są przez dziewczątka zaledwie 17-19 letnie. Zapytam, co one mogą wiedzieć o
        pierwszych zmarszczkach, sińcach pod oczami i obwisłym biuście? Zdaje się, że
        mają one swoje pisma, jak "Dziewczyna" itp. Czy dla mnie i moich rówieśnic nie
        ma miejsca w "Avanti"? Czy skazane jesteśmy w tej kwestii już tylko na "Tinę"
        i "Panią Domu"? Wolałabym poczytać opinie o kremie pod oczy od dojrzałej pani,
        bo jej zdanie będzie wiarygodne, niż od nastolatki. Czy to się kiedyś
        zmieni???????????????????????
      • victoriashop Buty Puma 30.10.05, 17:43
        Witam serdecznie.
        Otóż pragnę się podzielic następującym doświadczeniem .
        Otóż w listopadowym numerze Avanti na str 92 zobaczyłam piękne zielone
        kozaczki firmy Puma .
        Ufając informacjom podanym przez Waszą gazetę postanowiłam je sobie
        kupic,zgodnie z adresami które podane są na końcu gazety udałam się do sklepów
        Puma.
        Zjezdziłam pół Warszawy w poszukiwaniu tych oto butów i okazuje się droga
        redakcjo ze butów które proponujecie nie ma niestety na terenie Polaski a więc
        nie są i nie będa dostępne w naszych sklepach.
        Proszę więc o podanie sklepu z którego jest zrobione te zdjęcie gdyż
        naraziliscie mnie na stratę czasu oraz wielkie rozczarowanie.
        Zawiedziona czytelniczka.
      • iwas1 Re: Redakcja "Avanti" 12.12.05, 17:16
        Chciałam zwrócić uwagę,że informacje dotyczące adresów centrów handlowych są
        nie prawdziwe!!A zwłaszcza godziny ich otwarcia!I tak C.H.YETI w Puławach jest
        w soboty otwarte w godz.:10-15,a nie 10-18 jak jest napisane na łamach
        gazety! "DZIĘKI WAM" przejechałam 60km w jedną stronę,aby pocałować klamkę!
        Myślę,że informcje powinny być bardziej wiarygodnne,a nie mijające się z prawdą!
        • poca12 Wyniki konkursu "100 zestawów perfum Avon" 15.12.05, 13:38
          Chciałam zapytać kiedy będą wyniki tego konkursu. Bardzo prosze o informacje na
          ten temat.
      • katia3005 Redakcja "Avanti"- pachnacy konkors avon!!! 16.12.05, 20:58
        Mam pytanie: z powodu jakiegos"bledu" zosatlam usunieta z listy zwycieskiej
        konkursu "pachnacy konkors avon" chcialbym sie dowiedziec dlaczego organizator
        tak postapil? bardzo sie ucieszylam na mysl ze wygralam nagrode, bo zdarzylo mi
        sie to po raz pierwszy w zyciu a tu nagle taki zawod!!! nie od dzisiaj kozystam
        z tej storny, i biore udzial we wszystkich konkursach , kupuje kazde wydanie
        miesiecznika avanti i jestem z nigo bardzo zadowolona ale po czyms takim powiem
        szczerze troche sie zgorszylam bo naprawde ta wiadomosc o wygranej mnie
        ucieszyla...musicie cos z tym zrobic bo czytalam wiele komenmtarzy na temat
        tego konkorsu i kazdy chce tego samego...dlaczego my mamy ponosic wine kogos
        kto sie pomyli...musicie to rozstrzygnac pozytywnie...z powazaniem !
        • poca12 wyniki konkursu wygraj zestaw kosmetyków Avon 21.12.05, 12:38
          Zgodnie z regulaminem dziś powinny być wyniki konkursu. czy one dziś będą?
          • monika0133 Re: wyniki konkursu wygraj zestaw kosmetyków Avon 11.10.06, 21:27
            Tak
            • durgamol konkurs weekend zniżek 17.01.07, 13:15
              Co się dzieje z nagrodami? Czy do kogoś coś dotarło?Ja nadal nic nie dostalam...
      • bilinia Re: Redakcja "Avanti" 08.01.06, 11:13
        Cześć, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie w Warszawie znajdę sklep "MOTIVI",
        widziałam ciuchy z tej marki i chciałabym sprawdzić ich jakość
        osobiście.Pomóżcie.

• deczko Re: Redakcja "Avanti" 21.01.07, 23:09
          galeria mokotow
      • k.fejnas Adersy sklepów !!! ??? !!! 13.03.06, 13:08
        Droga redakcji i wszyscy co to czytacie. prosze o kontakt gdzie w Gdańsku jest
        sklep Queen. W gazecie jest napisane FASHION HOUSE OUTLET CENTRE pomimo że
        mieszkam w Gdańsku już 25 lat to naprawdę nie wiem gdzie to moze być????????? A
        co kolekcji firmy reserved to nie tylko spódnica była z kolekcji zimowej ale i
        wiekszość bluzek ( teraz są w promocji bo to końcówki kolekcji). Pewnie gazetę
        napisali w grudniu :)

Czekam na wieści o sklepie QUEEN
        • czarnooka25 Re: Adersy sklepów !!! ??? !!! 02.05.06, 17:44
          FASHION HOUSE OUTLET CENTRE znajduje się za Gdańskiem Głównym ,trzeba
          przejechac przez Ujeścisko, i kierować się na Szadółki
        • karen64 Re: Adersy sklepów !!! ??? !!! 12.03.08, 17:47
          outlet jest na Szadolkach.

www.fashionhouse.pl/?p=/pl/outlety/gdansk/index
          a sklep Queen JEST W MANHATTANIE NA 2 PIETRZe.
      • stella241 Re: Redakcja "Avanti" 28.04.06, 19:40
        witam
        jestem stałą czytelniczką miesięcznika, która najchętniej czyta wskazówki
        dotyczące "ukrycia pewnych niedoskonałości urody/figury", właśnie przeczytałam
        najnowszy numer i jestem rozczarowana gdyż przebojem sezonu są szorty i któtkie
        spódniczki czyli rzeczy dla kobiet mających zgrabne nogi a co z takimi jak ja
        tzn. kobietami niskiego wzrostu z krzywymi nogami, które też chcą ubierać się
        seksownie i kobieco (szczególnie wiosną i latem)może w następnym numerze jakieś
        rady dla nas
      • lauryn.hill Konkurs walentynkowy Sephora 02.05.06, 15:33
        Chciałam się dowiedzieć kiedy roześlecie państwo nagrody? Konkurs był
        rozstrzygnięty ok 14 lutego. Ja i moja mama wygrałyśmy po zestawie kosmetyków.
        Moja mama dostała swój zestaw gdzieś miesiąc temu a ja swojego jeszcze nie.
        Dlaczego? Przecież mieszkamy pod tym samym adresem.
      • elzbieta.matych Re: Redakcja "Avanti" 06.05.06, 11:51
        Witam
        Czy w kolejnych magazynach mogłyby się znależć: makijaż dla blondynki o
        ciemnych brązowych oczach i kosmetyki dla cery z pękającymi naczynkami (ok. 33
        lat)? Brakuje mi takich informacji w Państwa magazynie.

Ela

• magda_tu Re: Redakcja "Avanti" 14.05.06, 15:01
        Witam
        Bardzo lubie waszą gazete, a zwłaszcza porady stylistów. Ostatnio napisaliście
        jak maskować mały biust, dlatego teraz przydało sie cos napisac o dużym biuscie.
        Bo choć duzo kobiet chciało by taki mieć to w rzeczywistości przysparza on wiele
        problemów. A zakupy to nie jest taka prosta sprawa zwłaszcza, gdy jest się
        szczupłą osobą
        Magda
      • buziasia BUTY PUMY 19.09.06, 11:30
        Bardzo lubie wasza gazete ale niestety zdarzaja wam sie bledy ktore bardzo
        wprowadzaja w blad Mieszkal m Łodzi w calym miescie szukalam adidasow Pumy
        ktore byly prezentowane w jednym z ostatnich art niestety w kazdym sklepie
        poinformowano mnie ze nie istnieja te buciki w wersji dla kobiet szukalam takze
        w internecie ale niestety wiec albo nie ma ich w lodzi albo wogole nie istnieja
        Jesli istnieja prosze o adres sklepu!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka