Gość: beata Re: Redakcja "Avanti" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 10:29 A ja bym prosiła skad są te ceny? gdzie mogę w wwie kupić kamizelkę reeboka za 139zł, bo ja widziałam za 179zł i 219zł proszę o odpowiedz rekakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Dotyczy adresów sklepów. IP: *.osiedle.net.pl 24.03.05, 15:25 Ostatnio w marcu byliśmy z mężem w Warszawie na zakupach (pojechaliśmy do konkretnych Galerii i do konkretnych sklepów po wypatrzone wcześniej w Waszym magazynie ciuszki) i ku naszemu zdziwieniu kilku ze sklepów już nie ma. Wasza redakcja po raz kolejny (w numerze kwietniowym Avanti) podaje nadal te same adresy sklepów, które nie są już aktualne. Dotyczy to np. sklepu Mango (Galeria Mokotów) czy też sklepu Ravel (Wola Park). W ich miejscu powstały zupełnie nowe sklepy. Milo byłoby gdyby Wasza redakcja wzięła pod uwagę fakt iż na zakupy do warszawskich galerii przyjeżdża sporo osób spoza Warszawy (nawet 200 czy 400km) i takie niespodzianki nie są zbyt miłe, wręcz irytujące. Wydaje mi się, że ideą Avanti jest: zareklamowac i później sprzedac ale jak można kupic daną rzecz w sklepie który już nie istnieje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Dotyczy adresów sklepów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:06 zauważcie, że naszych komentarzy nikt nie czyta, byłam ostatnio na zakupach z pierwszym przez siebie zakupionym numerem avanti, o połowie zaznaczonych przeze mnie rzeczy nikt nie słyszał, sprzedawczynie patrzyły na mnie jak na idiotkę, straciłam mnóstwo czasu, adresy sklepów też są nieaktualne o co tak naprawdę tu chodzi?!?!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gofa Re: Redakcja "Avanti" IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 30.03.05, 20:31 jstem ciekawa jakiej marki są spodnie które ma modelka na okładce, bardzo mi się podobają i chciałbym je kupić.Proszę dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:07 bylam wierną/bo juznie jestem/ czytelniczką,kupowałamn każdy numer i podobaly mi się ciuchy, zróznicowanie cenowe. Ostanie kilka numerów wyglada tak jakby wypuścic jedna,dwie lub więcej kobiet do centrum handlowego z poleceniem"a zróbta tak kilkaset zdjęc szlafroków, kurtek wiosennych mini spodniczek a coś sie tamwybierze i wklei na odpowiednie strony/... Ostani raz zakupilam w tym mcu gazetę. Nie wiem czy jamam taki wypatrzony gust czy co ale ani jedna kurtka wiosenna/juz cenę pomijałam nawet/ nie spodobala mi się nawet w stopniu dostatecznym. Ale to tylko moje skromne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:08 Gofa zobacz w gazecie-zaraz na pierwszej czy drugiej stronie jest wszystkonapisane co ma/spodnie kosztuja chyba ok 370zł/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:51 Chcialam skorzystac z Waszj karty i promocji "Urodzinowy weekend znizek" w Galerii Lódzkiej w Lodzi. Niestety w Reserved nie dostalam zadnego rabatu, bo nic o tym nie wiedzieli (dzwonili nawet do swojej centrali), a w Gattcie otrzymalam 10 zamiast 20% znizki. Obydwie marki sa umieszczone na kartach Waszego pisma, jako podlegajace promocji. Jakos glupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaMielniczuk Re: Redakcja "Avanti" IP: 213.199.193.* 14.04.05, 21:12 uważam ze Basia Mielniczuk która pracóje w Avanti jest najlepsza stylistka jest mloda a przez to ma swierze spojrzenie na mode a także twozy nowości przez ciekawe pomysly i dobra wenę twórczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiana Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:31 witam nie jestem zadowolona z obslugi panstwa redakcji ,ponieważ proiłam o archiwalny numer wrzesien 2004 i zbyto mnie ze mozna ale sie nie opłaca bokoszty przesyłki musz eponieśc ok.10 zl to absurd wiecej takichb klientow nie znajdziecie a mi jes przykro bo to moja 20miesieczna chrześnica uwielbia wasza gazete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_rossa@op.pl Re: Redakcja "Avanti" IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.04.05, 12:40 Jestescie renomowanym pismem i wiecie co robicie szukam jednak wiadomości na temat kolekcji Edun czy jest ona dostępna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brita_21 Re: Redakcja "Avanti" IP: *.tvgawex.pl 01.05.05, 20:01 metamorfozy w bydgoszczy. wygrala dziewczyna, ktora nie przeszla tak bardzo metamorfozy jak ja, a wygrala tylko dlatego, ze jej mama byla w jury. chyba cos nie tak? gdzie tu jest sprawiedliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasia testowanie kosmetyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:08 Chciałabym się dowiedzieć co muszę wypełnić aby dostać się do grona testujących kosmetyki?? Czy są to Wasze pracownice, koleżanki, a może przypadkowe osoby takie jak ja?? Proszę o odpowiedź, z góry za nią dziekuję :) Z pozdrowieniami Tasia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia481 Re: testowanie kosmetyków 12.03.08, 17:08 tasia, duzo slyszalam na temat testowania kosmetykow i srodkow czystosci,ale nigdzie nie moge znalesc informacji na ten temat,tzn.gdzie mozna sie zglosic. gosia481 Odpowiedz Link Zgłoś
super-zuzek Re: testowanie kosmetyków 23.08.08, 10:44 Cześć jeżeli chcesz brać udział w takiej akcji prześlij mi maila na nr gg 10291027 a wyśle ci zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:29 Czy moglibyście czasami pokazać i oceniac kosmetyki "troszke: tańsze? nie wszystkich stać na taką drożyznę. Napewno da sie znaleźć coś tanszego i dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dag Prosba o topy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:22 Droga redakcjo! Brakuje mi tematu topów - topy są obecne w sklepach w najrozmaitszych kolorach i wzorach, noszą je zwykłe dziewczyny i gwiazdy filmowe. Napiszcie, proszę, o propozycjach sklepów, z czym topy się nosi, jakie do jeansów, a jakie do spódnic, eleganckie i te zwykłe, bawełniane. Idzie lato, temat na pewno aktualny. Czerpię z Waszej gazety mnóstwo inspiracji - co nosić i jak łączyć ciuszki i teraz właśnie topy "chodząmi po głowie" Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
muflo Re: Redakcja "Avanti" 03.07.05, 17:01 czy ktoś w ogóle czyta te wypowiedzi?? Mam tylko 1 pytanie,podobne jak większość czytelniczek: gdzie moge kupić ubrania prezentowane w Avanti?? Chodzi mi zwłaszcza o najnowszy numer a w nim koszulki polo firmy Troll oraz spoenie Reserved (w numerze lipcowym w komplecie z jedna z koszulek polo Trolla). Kraków nie należy raczej do małych miast i wydawało mi się ze bez problemu powinnam znależć prezentowane przez Avanti ciuchy. Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagga Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:04 Witam, tu czytelniczka Avanti. Chciałam powiedzieć, że wcześniej zdjęcia były na modelkach i wyglądały znacznie lepiej aniżeli na szkicach. Ubrania wyglądały wtedy bardziej rzeczywisto i moim zdaniem lepiej przemawiały do klijenta. Poza tym bardzo lubię przeglądać czasopismo, zwłaszcza spodnie i bluzki. dziękuję pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Redakcja "Avanti" IP: *.debnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:15 Kupuje każdy numer Avanti i moim zdaniem mogli byście napisać o modnych fryzórach dać kilka fotek Odpowiedz Link Zgłoś
monika.ga Re: Redakcja "Avanti" 04.10.05, 10:39 Szanowna Pani Redaktor. Kupuję pismo od pierwszego numeru. Lubię je i często pomaga mi w zakupowej orientacji. Choć często prezentuje produkty drogie i nie dla każdej kobiety, ze względu na cenę lub rozmiar, zawartość jest w miarę przystępna. Szkoda też, że moda nie jest prezentowana przez zwyczjne młode osoby, tylko redakcja szuka modelek niemalże w podstawówkach. Jak więc statystyczna Polka ma się odnaleźć w takim piśmie? Ma jeszcze jedną bardzo poważną wadę. Jestem 32 letnią mamą i bardzo irytuje mnie to, że (często luksusowe) kosmetyki lub zabiegi testowane są przez dziewczątka zaledwie 17-19 letnie. Zapytam, co one mogą wiedzieć o pierwszych zmarszczkach, sińcach pod oczami i obwisłym biuście? Zdaje się, że mają one swoje pisma, jak "Dziewczyna" itp. Czy dla mnie i moich rówieśnic nie ma miejsca w "Avanti"? Czy skazane jesteśmy w tej kwestii już tylko na "Tinę" i "Panią Domu"? Wolałabym poczytać opinie o kremie pod oczy od dojrzałej pani, bo jej zdanie będzie wiarygodne, niż od nastolatki. Czy to się kiedyś zmieni??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
victoriashop Buty Puma 30.10.05, 17:43 Witam serdecznie. Otóż pragnę się podzielic następującym doświadczeniem . Otóż w listopadowym numerze Avanti na str 92 zobaczyłam piękne zielone kozaczki firmy Puma . Ufając informacjom podanym przez Waszą gazetę postanowiłam je sobie kupic,zgodnie z adresami które podane są na końcu gazety udałam się do sklepów Puma. Zjezdziłam pół Warszawy w poszukiwaniu tych oto butów i okazuje się droga redakcjo ze butów które proponujecie nie ma niestety na terenie Polaski a więc nie są i nie będa dostępne w naszych sklepach. Proszę więc o podanie sklepu z którego jest zrobione te zdjęcie gdyż naraziliscie mnie na stratę czasu oraz wielkie rozczarowanie. Zawiedziona czytelniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwas1 Re: Redakcja "Avanti" 12.12.05, 17:16 Chciałam zwrócić uwagę,że informacje dotyczące adresów centrów handlowych są nie prawdziwe!!A zwłaszcza godziny ich otwarcia!I tak C.H.YETI w Puławach jest w soboty otwarte w godz.:10-15,a nie 10-18 jak jest napisane na łamach gazety! "DZIĘKI WAM" przejechałam 60km w jedną stronę,aby pocałować klamkę! Myślę,że informcje powinny być bardziej wiarygodnne,a nie mijające się z prawdą! Odpowiedz Link Zgłoś
poca12 Wyniki konkursu "100 zestawów perfum Avon" 15.12.05, 13:38 Chciałam zapytać kiedy będą wyniki tego konkursu. Bardzo prosze o informacje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
katia3005 Redakcja "Avanti"- pachnacy konkors avon!!! 16.12.05, 20:58 Mam pytanie: z powodu jakiegos"bledu" zosatlam usunieta z listy zwycieskiej konkursu "pachnacy konkors avon" chcialbym sie dowiedziec dlaczego organizator tak postapil? bardzo sie ucieszylam na mysl ze wygralam nagrode, bo zdarzylo mi sie to po raz pierwszy w zyciu a tu nagle taki zawod!!! nie od dzisiaj kozystam z tej storny, i biore udzial we wszystkich konkursach , kupuje kazde wydanie miesiecznika avanti i jestem z nigo bardzo zadowolona ale po czyms takim powiem szczerze troche sie zgorszylam bo naprawde ta wiadomosc o wygranej mnie ucieszyla...musicie cos z tym zrobic bo czytalam wiele komenmtarzy na temat tego konkorsu i kazdy chce tego samego...dlaczego my mamy ponosic wine kogos kto sie pomyli...musicie to rozstrzygnac pozytywnie...z powazaniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
poca12 wyniki konkursu wygraj zestaw kosmetyków Avon 21.12.05, 12:38 Zgodnie z regulaminem dziś powinny być wyniki konkursu. czy one dziś będą? Odpowiedz Link Zgłoś
monika0133 Re: wyniki konkursu wygraj zestaw kosmetyków Avon 11.10.06, 21:27 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
durgamol konkurs weekend zniżek 17.01.07, 13:15 Co się dzieje z nagrodami? Czy do kogoś coś dotarło?Ja nadal nic nie dostalam... Odpowiedz Link Zgłoś
bilinia Re: Redakcja "Avanti" 08.01.06, 11:13 Cześć, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie w Warszawie znajdę sklep "MOTIVI", widziałam ciuchy z tej marki i chciałabym sprawdzić ich jakość osobiście.Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.fejnas Adersy sklepów !!! ??? !!! 13.03.06, 13:08 Droga redakcji i wszyscy co to czytacie. prosze o kontakt gdzie w Gdańsku jest sklep Queen. W gazecie jest napisane FASHION HOUSE OUTLET CENTRE pomimo że mieszkam w Gdańsku już 25 lat to naprawdę nie wiem gdzie to moze być????????? A co kolekcji firmy reserved to nie tylko spódnica była z kolekcji zimowej ale i wiekszość bluzek ( teraz są w promocji bo to końcówki kolekcji). Pewnie gazetę napisali w grudniu :) Czekam na wieści o sklepie QUEEN Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka25 Re: Adersy sklepów !!! ??? !!! 02.05.06, 17:44 FASHION HOUSE OUTLET CENTRE znajduje się za Gdańskiem Głównym ,trzeba przejechac przez Ujeścisko, i kierować się na Szadółki Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Adersy sklepów !!! ??? !!! 12.03.08, 17:47 outlet jest na Szadolkach. www.fashionhouse.pl/?p=/pl/outlety/gdansk/index a sklep Queen JEST W MANHATTANIE NA 2 PIETRZe. Odpowiedz Link Zgłoś
stella241 Re: Redakcja "Avanti" 28.04.06, 19:40 witam jestem stałą czytelniczką miesięcznika, która najchętniej czyta wskazówki dotyczące "ukrycia pewnych niedoskonałości urody/figury", właśnie przeczytałam najnowszy numer i jestem rozczarowana gdyż przebojem sezonu są szorty i któtkie spódniczki czyli rzeczy dla kobiet mających zgrabne nogi a co z takimi jak ja tzn. kobietami niskiego wzrostu z krzywymi nogami, które też chcą ubierać się seksownie i kobieco (szczególnie wiosną i latem)może w następnym numerze jakieś rady dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
lauryn.hill Konkurs walentynkowy Sephora 02.05.06, 15:33 Chciałam się dowiedzieć kiedy roześlecie państwo nagrody? Konkurs był rozstrzygnięty ok 14 lutego. Ja i moja mama wygrałyśmy po zestawie kosmetyków. Moja mama dostała swój zestaw gdzieś miesiąc temu a ja swojego jeszcze nie. Dlaczego? Przecież mieszkamy pod tym samym adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.matych Re: Redakcja "Avanti" 06.05.06, 11:51 Witam Czy w kolejnych magazynach mogłyby się znależć: makijaż dla blondynki o ciemnych brązowych oczach i kosmetyki dla cery z pękającymi naczynkami (ok. 33 lat)? Brakuje mi takich informacji w Państwa magazynie. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tu Re: Redakcja "Avanti" 14.05.06, 15:01 Witam Bardzo lubie waszą gazete, a zwłaszcza porady stylistów. Ostatnio napisaliście jak maskować mały biust, dlatego teraz przydało sie cos napisac o dużym biuscie. Bo choć duzo kobiet chciało by taki mieć to w rzeczywistości przysparza on wiele problemów. A zakupy to nie jest taka prosta sprawa zwłaszcza, gdy jest się szczupłą osobą Magda Odpowiedz Link Zgłoś
buziasia BUTY PUMY 19.09.06, 11:30 Bardzo lubie wasza gazete ale niestety zdarzaja wam sie bledy ktore bardzo wprowadzaja w blad Mieszkal m Łodzi w calym miescie szukalam adidasow Pumy ktore byly prezentowane w jednym z ostatnich art niestety w kazdym sklepie poinformowano mnie ze nie istnieja te buciki w wersji dla kobiet szukalam takze w internecie ale niestety wiec albo nie ma ich w lodzi albo wogole nie istnieja Jesli istnieja prosze o adres sklepu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś