polonews5 11.12.08, 12:54 deser.pl/deser/1,83453,6050541,Wpadka_w_KFC__pracownice_wykapaly_sie_w_zlewie_i_zamiescily.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: Lubicie jadać w amerykańskich fastfood'ach ? 11.12.08, 18:34 Co tam takie historie....i tak wszystko polecilao do kanalizacji... Znajomy pracowal w McDonaldzie i mowil ze jak sie komus klient nie podobal to pluli do kanapek.... fuj..... Odpowiedz Link Zgłoś
danuszek Re: Lubicie jadać w amerykańskich fastfood'ach ? 11.12.08, 20:44 a myslisz,ze w dobrej restauracji nie pluja pod stek hehee albo jako garni dadza zuzyty lisc lopianu? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: Lubicie jadać w amerykańskich fastfood'ach ? 11.12.08, 21:02 Cicho tam!!! Niobrzydzac> Ja lubie frytki z MCD i hamburgery z FR.Pozatem lubie weges z KFC. Kury w KFC za zycia maja po 3 glowy, 5 skrzydel i 4 nogi))Zatem kur nie jadam w KFC. To wszycko przez te "nawozy stuczne">>...Pamietacie ? To Hyly przboj. A tak wogole i powaznie, to kurcze-zacznijcie myslec pozytywnie i to szybko bo w depresje wpadniecie. A mamy tu jednego co juz z tego powodu dalej sie posunal, nie bede palcem pokazywala.))) Swieta ida- badzcie mili dla siebie i pomiedzy..) Ja od dzisiaj zaczynam ciasteczka swiateczne piec) Dzisiaj beda pierniczki. Przepis zapisalam sobie z forum "kuchnia" i zostawilam wczoraj przy.. . Dlatego dzisiaj musialam sie zblizyc do tego "ustrojstwa" a jak juz, to przy okazjii Was odwiedzilam).........Znowu mi 20 min ucieklo((( ale wybaczam Wam , bo mimo wszystko lubieM Was)))) i pozdrawiam czwartkowo Wasza Wadera Odpowiedz Link Zgłoś