Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pończochy samonośne

13.12.10, 22:04

co o nich sądzicie ? są wygodne?czy raczej spawiają dużo kłopotów?
    jakie firmy polecacie?i jak to kształtuje się cenowo?
    Obserwuj wątek
      • jej_torebka Re: pończochy samonośne 13.12.10, 22:13
        dla mnie bardzo wygodne.
        wprawdzie nie mam bardzo dużego doswiadczenia, ale polecam venezianę.
        • ladyjm Re: pończochy samonośne 18.12.10, 17:09
          lubie i nosze ale nie w taka zime
      • jo-asiunka Re: pończochy samonośne 13.12.10, 23:13
        ja nie noszę cienkich rajstop tylko pończochy i tylko samonośne. Zadnych kłopotów nie miałam, nic mi nie zjeżdża, nie wpija się. Noszę gattę.
      • tequilkuk Re: pończochy samonośne 13.12.10, 23:53
        Ja nosze i bardzo sobie chwale ale musze przyznac ze zrobily sie wygodniejsze jak "umiesnilam" uda - lepiej sie trzymaja i nic sie nie wpija ;)
        Nosze rozne, najczesciej tanie hm-owe ...
      • zettrzy Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:37
        do zalozenia na 3-4 razy, potem ten pasek-podwiazka sie rozwala i nosisz te ponczochy zrolowane wokol kostek
        • nexstartelescope Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:46
          0_o
          Mnie się nic nigdy nie rozwaliło
          • alpepe Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:54
            mnie też, ale za to się zsuwa, więc zainwestowałam w pas i zapinam nań te samozsuwające się.
      • rtix Re: pończochy samonośne 14.12.10, 18:39
        pod wieloma względami są wygodniejsze niż rajstopy, chociaż przy tej porze roku zdecydowanie wolę te drugie ;)))
      • maddalena81 Re: pończochy samonośne 14.12.10, 19:13

Wygodne, polecam calzedonie. Ceny rozne, zalezy czy zwykle gladkie ponczochy, czy azurkowe czy ze wzorkiem. Jak szukasz tanio to na allagro sa dostepne nowe nie uzywane ponczochy z poprzednich kolkecji.
      • celusia99 Re: pończochy samonośne 14.12.10, 19:21
        Sa one bardzo wygodne polecam je. Najlepiej kupić w Xaya a kosztuja one ok.20zł.
      • kolor_purpury Re: pończochy samonośne 14.12.10, 22:25
        noszę rzadko, bo są dla mnie niewygodne i odznaczają się pod spódnicami (noszę głównie bardzo obcisłe ołówki). mam pończochy firmy gatta i są to pierwsze, które mogę założyć więcej niż raz (podobnie jak cienkie rajstopy).
      • nothing.at.all Re: pończochy samonośne 15.12.10, 09:12
        Noszę gatte, bo ma długie:), na wysokie kobiety.
        Lubię, ale w zimę raczej rajstopy.
      • black-cat Re: pończochy samonośne 15.12.10, 10:14
        Noszę tylko samonośne bo rajstop nie znoszę, a z pończochami do pasa za dużo jak dla mnie zamieszania przy zapinaniu:) Lubię Gattę. Cena: ok. 25 zł (40 den).
        • donnaanna Re: pończochy samonośne 15.12.10, 18:00
          kiedys nosilam gatte, potem sie szarpnelam na szczegola okazje na falke i nigdy nie wrocilam do gatty. falke sa drogie ale stosunkowo malo sie dra, wytrzymuja kazde pranie, silikon jest wciaz jak nowy a niektore pary mam juz ze 3 lata...
          wiec jak chce gwarancje ze bedzie dobrze wygladalo i nie sprawialo klopotu to nosze falke, jak zalezy mi na jednorazowym efekcie np wzorku czy nietypowym kolorze to kupuje gatte.
          • bed.shosanna Re: pończochy samonośne 16.12.10, 14:12
            Nie noszę,bo mi zjeżdżają.
            • lonely.stoner Re: pończochy samonośne 18.12.10, 11:04
              do obcislej spodnicy sie nie nadaja, chyba ze ktos nosi pod tym jakas gruba halke. NA co dzien raczej nie- np. w biurze, siedzenie w klimatyzacji, z takim paskiem silikonu wokol uda moze byc bardzo niewygodne. Ja chyba wole rajstopy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka