k1992 13.12.10, 22:04 co o nich sądzicie ? są wygodne?czy raczej spawiają dużo kłopotów? jakie firmy polecacie?i jak to kształtuje się cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: pończochy samonośne 13.12.10, 22:13 dla mnie bardzo wygodne. wprawdzie nie mam bardzo dużego doswiadczenia, ale polecam venezianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: pończochy samonośne 18.12.10, 17:09 lubie i nosze ale nie w taka zime Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: pończochy samonośne 13.12.10, 23:13 ja nie noszę cienkich rajstop tylko pończochy i tylko samonośne. Zadnych kłopotów nie miałam, nic mi nie zjeżdża, nie wpija się. Noszę gattę. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: pończochy samonośne 13.12.10, 23:53 Ja nosze i bardzo sobie chwale ale musze przyznac ze zrobily sie wygodniejsze jak "umiesnilam" uda - lepiej sie trzymaja i nic sie nie wpija ;) Nosze rozne, najczesciej tanie hm-owe ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:37 do zalozenia na 3-4 razy, potem ten pasek-podwiazka sie rozwala i nosisz te ponczochy zrolowane wokol kostek Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:46 0_o Mnie się nic nigdy nie rozwaliło Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pończochy samonośne 14.12.10, 17:54 mnie też, ale za to się zsuwa, więc zainwestowałam w pas i zapinam nań te samozsuwające się. Odpowiedz Link Zgłoś
rtix Re: pończochy samonośne 14.12.10, 18:39 pod wieloma względami są wygodniejsze niż rajstopy, chociaż przy tej porze roku zdecydowanie wolę te drugie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: pończochy samonośne 14.12.10, 19:13 Wygodne, polecam calzedonie. Ceny rozne, zalezy czy zwykle gladkie ponczochy, czy azurkowe czy ze wzorkiem. Jak szukasz tanio to na allagro sa dostepne nowe nie uzywane ponczochy z poprzednich kolkecji. Odpowiedz Link Zgłoś
celusia99 Re: pończochy samonośne 14.12.10, 19:21 Sa one bardzo wygodne polecam je. Najlepiej kupić w Xaya a kosztuja one ok.20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Re: pończochy samonośne 14.12.10, 22:25 noszę rzadko, bo są dla mnie niewygodne i odznaczają się pod spódnicami (noszę głównie bardzo obcisłe ołówki). mam pończochy firmy gatta i są to pierwsze, które mogę założyć więcej niż raz (podobnie jak cienkie rajstopy). Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: pończochy samonośne 15.12.10, 09:12 Noszę gatte, bo ma długie:), na wysokie kobiety. Lubię, ale w zimę raczej rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: pończochy samonośne 15.12.10, 10:14 Noszę tylko samonośne bo rajstop nie znoszę, a z pończochami do pasa za dużo jak dla mnie zamieszania przy zapinaniu:) Lubię Gattę. Cena: ok. 25 zł (40 den). Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: pończochy samonośne 15.12.10, 18:00 kiedys nosilam gatte, potem sie szarpnelam na szczegola okazje na falke i nigdy nie wrocilam do gatty. falke sa drogie ale stosunkowo malo sie dra, wytrzymuja kazde pranie, silikon jest wciaz jak nowy a niektore pary mam juz ze 3 lata... wiec jak chce gwarancje ze bedzie dobrze wygladalo i nie sprawialo klopotu to nosze falke, jak zalezy mi na jednorazowym efekcie np wzorku czy nietypowym kolorze to kupuje gatte. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: pończochy samonośne 18.12.10, 11:04 do obcislej spodnicy sie nie nadaja, chyba ze ktos nosi pod tym jakas gruba halke. NA co dzien raczej nie- np. w biurze, siedzenie w klimatyzacji, z takim paskiem silikonu wokol uda moze byc bardzo niewygodne. Ja chyba wole rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś