Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.04, 19:46
    z białymi paskami najlepiej.

bo w zadnym sklepie ich nie ma :( [wola park, tesco polczynska - sklep
    firmowy, fort wola]

chodzi o nr 44, 45
    Obserwuj wątek
      • Gość: bolewora Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 20:00
        Spróbuj w firmowym na Marszałkowskiej tam zawsze jest największy wybór.
        • Gość: ja Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.04, 21:53
          a wktorym to jest mniej wiecej miejscu? moe ten w miare blisko pl konstytucji
          po stronie hotelu forum?
          • Gość: bolewora Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 13:46
            Nie ten jest po przeciwnej stronie Marszałkowskiej przy Wilczej lub Hożej nie
            mogę sobie uzmysłowić która to ale nie będziesz miał chyba problemu ze
            znalezieniem bo to duży sklep firmowy dobrze widoczny.
      • tralalumpek Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 18.04.04, 14:14
        a moja siostrunia mieszkająca w Polsce twierdzi, że adidasy,które jej synusie
        dostaja od cioteczki (czyli mnie) są nie do zdarcia a te , które kupują sobie w
        Polsce (oryginalne, w sklepie adidasa) rozsypują się w mgnieniu oka
        • blinski Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 22.05.04, 20:30
          to chyba egal, zważając na to, że wszystkie adidasy są produkowane w chinach i
          korei.
          wygląda to trochę na sposób na wyudzenie od ciebie butów jako
          pieniądzochłonnego dobra materialnego:)
          i nie obrażaj się za to - po prostu tak to wygląda..:)
      • Gość: ja Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 19:43
        moze jeszczecos? wolalabym obskoczyc wszystko jednego dnia :)
        • Gość: gosiaczek Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.acn.pl 19.04.04, 22:14
          na pewno nie ma ich w galerii mokotow, bo tez szukam i otrzymalam od
          ekspedientki info, ze jeszcze nie bylo dostawy superstarsów tej wiosny. zaiste,
          wymiotlo je w tym rok uz polek. zawsze było ich wbród:///
          • Gość: ja Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 22:24
            no wlasnie co sie dzieje !

uparlam sie na te buty!

:(
      • Gość: ja Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.04.04, 16:34
        SĄ !

w sklepie adidasa przy metrze !
      • Gość: Miśka Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:26
        a tak baj de łej, to badziewiaste są i zupełnie niewarte swej ceny, ale to
        tylko moje zdanie...
        • blinski Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 22.05.04, 20:42
          ja kupiłem swoje klasyczne białe z czarnymi paskami jakieś 6 lat temu (miałem
          na nie chrapkę już z 8, ale stały się łatwo dostępne w polsce dopiero w '98) -
          przestałem nosić dopiero 1,5 roku temu, trzymały się bardzo dobrze.
          inna sprawa że w '98 kosztowały 160 zł (ile teraz - nie pamietam, ale chyba
          nawet z 250, nie?) i były typowymi butami 'dla ludu' - w ciągu 2 lat od
          pojawienia się w dużych sklepach sportowych miał je już chyba każdy (a ja
          chciałem być oryginalny:))..
          za to drugie moje ukochane buty;), cortezy (również chciałem byc oryginalny:)),
          gdy tylko masowo się pojawiły w 2000 (masowo znaczy że nie musiałem jeździć po
          całej warszawie by znaleźć; no i miałem jakiś tam wybór kolorystyczny:))
          kosztowały mnie dokładnie 299 zł (a były wersje i za 359) - teraz identyczne
          kosztują 239.
          widać nike wymienia się z adidasem targetami:)
          czekam tylko kiedy (i czy w ogóle) jakąś promocyjkę porządną strzeli puma:)

• trinka Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 22.05.04, 21:52
            blinski napisał:

> ja kupiłem swoje klasyczne białe z czarnymi paskami jakieś 6 lat temu (miałem
            > na nie chrapkę już z 8, ale stały się łatwo dostępne w polsce dopiero w '98) -

> przestałem nosić dopiero 1,5 roku temu, trzymały się bardzo dobrze.

nie wiem jak ty to zrobiłeś że przechodziłeś w nich 4,5 roku, chyba że nosiłeś
            je tylko od święta;))) Moje nieźle schodziły sie po roku z hakiem:/ No, ale ja
            miałam te za ok. 300zł - pewnie cena wzrosła, a jakoś poszła w dół, jak to bywa
            z masówką;))) Taaa, puma mogłaby zrobić jakąś promocję, ale z tego co wiem, to
            ichnie butki sprzedają się tak znakomicie, że nie ma co na to liczyć:/ Czekam
            na dzień dziecka, może ktoś mi podaruje te zamszowe bagietki za 400;)))
            • blinski Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 23.05.04, 08:52
              speed caty kosztują 400? hoho.. a mimo to robią się coraz bardziej popularne,
              widzę na ulicach..
              ktoś gdzieś kiedyś napisał że puma jest trendy i co? i teraz w życiu nie
              stanieją - nawet i przy 1000zł za parę będą szły jak woda, bo klubowicze muszą
              mieć modniaste kapcie do podrygów:)
      • Gość: Miska Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:42
        Puma ma oldskulową Avanti :-)
        • trinka Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 22.05.04, 21:54
          Gość portalu: Miska napisał(a):

> Puma ma oldskulową Avanti :-)

w avanti chodzi 3/4 Wawy,a w bagietkach tylko 1/4;))) Swoją drogą, jaką one
          mają nazwę, bo nie pomnę, a na pumowym łebsajcie ich nie widzę:/ ?
          • blinski Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 23.05.04, 08:56
            nadmienione już wyżej speedcaty;) ładniejsze od avanti moim zdaniem, ale typowo
            kobiece, nie dla mnie..
            a ja i tak sobie upatrzyłem halówki nike'a; mimo że w halówkach łazi pół
            miasta, to zamszowych kawowych jeszcze u nikogo nie widziałem, i dobrze,
            heheh:)
            • trinka Re: GDZIE BUTY ADIDAS SUPERSTAR CZARNE W WAWIE !! 23.05.04, 09:49
              blinski napisał:

> nadmienione już wyżej speedcaty;) ładniejsze od avanti moim zdaniem, ale
              typowo
              >
              > kobiece, nie dla mnie..

właśnie, mi avanti nigdy nie podchodziły, więc nie byłam niestety trendy;) ale
              na speedcaty się już prawie zdecydowałam, brązowe:]

> a ja i tak sobie upatrzyłem halówki nike'a; mimo że w halówkach łazi pół
              > miasta, to zamszowych kawowych jeszcze u nikogo nie widziałem, i dobrze,
              > heheh:)

zamszowe, kawowe <zazdrośnik>
              ja chciałam białe, ale nigdzie w wawie na nie nie trafiłam, oprócz podziwiania
              na nogach jednej laski z roku, z tymże jak to kobieta, nie przyznać się nie
              chciała gdzie kupiła:/
              właśnie, ja kupiłam te halówki czarne, w których pół miasta biega i niestety
              mają jedną podstawową wadę, za te 170zł, to nie jest niestety skóra, także noga
              w nich ani trochę nie oddycha:/ Miałam węża w kieszeni, a i tak wyjdzie na to,
              że kupię speedcaty:)))
              • Gość: b. ADIDAS SUPERSTAR CZARNE IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 24.05.04, 22:02
                podpowiedzcie prosze do czego pasuja takie czarne superstary, a do czego
                absolutnie nie?
                bo typowe halowki to to nie sa, mam obawy ze sa jakby mniej neutralne... nie?
                • blinski Re: ADIDAS SUPERSTAR CZARNE 24.05.04, 22:20
                  halówki to to w ogóle nie są:) to są oldschoolowe tennis shoes (ale kto będzie
                  używał ejh nazwy, i tak każdy wie o co chodzi;))
                  mniej neutralne..? boisz się o posądzenie ciebie o bycie hm.. drechem? skinem?
                  skejtem? niemodną? niedobrą? niefajną?:)))
                  pasują chyba do wszystkiego - może oprócz wszelakich sukienek (białe pasowały
                  by już bardziej, choć też ciężko), skórzanych spodni, kreacji wieczorowych..
                  hm.. nic więcej nie przychodzi mi do głowy:)
                  • Gość: gosia1 Re: ADIDAS SUPERSTAR CZARNE IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:08
                    a do pracy pasuja? :> ubieram sie niezbyt oficjalnie, żadnych kostiumików w
                    każdym razie ;)
                    • blinski Re: ADIDAS SUPERSTAR CZARNE 25.05.04, 17:45
                      ach no tak, zapomniałem o pracy.. brałem pod uwagę tylko to, czy pasują do
                      reszty stroju, a nie czy wypada.. zależy czy w pracy ogólnie panuje luz (czyli
                      na ile pozwalają sobie inni - nie radziłbym ich w tym luzie przebijać:)), no i
                      czy np. nosisz raczej jeansy i materiałowe spodnie czy w kancik (że kostiumików
                      nie to już wiem, ale to za mało:)), no bo to też średnio.. chociaż moja kumpela
                      do szkoły nosi właśnie czarne superstary do lekkich spodni w kancik i bluzki na
                      ramiączka, i wygląda ok.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka