Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

problem z przednimi żabkami

25.01.11, 23:29
    jak na razie mam 2 pasy: czarny Admirała i Rago 22. W obydwu mam ten sam problem, mianowicie co rusz odpinają mi się przednie żabki :( podwiązki mam skrócone najbardziej jak się da, a i tak przy najmniejszym zgięciu czy siadaniu odpinają się żabki. Czemu sie tak dzieje? Da sie temu jakoś zaradzić?

Obserwuj wątek
      • avis_del Re: problem z przednimi żabkami 27.01.11, 14:36
        Może warto ścisnąć lekko kombinerkami żabkę? Mi po takiej operacji rzadziej się odpinają te przednie, tylnie zresztą też, właśnie w pasie Admirała.
      • malagracja Re: problem z przednimi żabkami 08.03.11, 10:42
        Może skróciłaś je za bardzo?
        Czy pończochy nie są za ciasne?
      • renulec Re: problem z przednimi żabkami 26.03.11, 09:08
        Moopie,
        z czy podwiązki masz zawsze lekko naprężone? Bo jeśli nie, to będą się odpinać. Ja właśnie przed chwilą chciałam przetestować na nodze kolor nowych próbek z Nylonessy, które dostałam w rozmiarze 5 (za dużym o 2 zakresy, ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy, w końcu chodziło mi o kolor tylko;) No i po raz pierwszy moja Brigitte z Grety się odpięła, co było dla mnie szokiem, bo do tej pory trzymała wszystko jak stal. Ale do tej pory zawsze miałam do niej dobry rozmiar pończoch. Więc może sprawdź go jeszcze dodatkowo, czy masz dobrze dobrany?
        • moopie23 Re: problem z przednimi żabkami 01.04.11, 13:17
          Problem już rozwiązany - rzeczywiście wystarczyło ścisnąć kombinerkami i wszystko trzyma na mur beton :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka