Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trencz a buty

01.04.11, 16:50
    Dziewczyny mam wątpliwości jeśli chodzi o dobór butów do trencza. Czy tylko eleganckie buty na obcasie tu pasują, czy sportowe też wchodzą w grę i jakie ewentualnie jeśli sportowe? Podpowiedzcie proszę.
    Mam ulubiony trencz, w którym biegam po mieście i chciałabym do niego kupić jakieś wygodne buty. W obsacach to masakra jak dla mnie.
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: Trencz a buty 01.04.11, 16:54
        Miedzy butami na obcasach a sportowymi sa jeszcze inne opcje:). Nie podoba mi sie polaczenie trencza z butami sportowymi. Proponuje baleriny, mokasyny.
      • greentea2 Re: Trencz a buty 01.04.11, 17:16
        Bardzo czesto nosze klasyczne bezowe trencze z conversami i bardzo lubie to zestawienie:)
        • dakota77 Re: Trencz a buty 01.04.11, 17:19
          A, Conversy to co innego:). Jak czytam "buty sportowe" widze takie adidasy do biegania z miejsca. I sporo ludzi w takim zestawie sie widuje, jak tylko ludzie wyciagaja na wiosne trencze;-P
          • jop Re: Trencz a buty 01.04.11, 17:46
            To będzie trochę zestawienie dla fanek Doktora Who:

jp.zooomr.com/photos/russellg/4058921/
            Fajne, ale trochę ryzykowne, tzn. dla ludzi, którzy wiedzą co robią.

Inne obuwie sportowe do trencza - nie, nie i jeszcze raz nie.
            • usunelamkonto Re: Trencz a buty 01.04.11, 18:55
              ja nosilam wszystko - nawet adidasy i i sie niczym nie przejmowalam :)
              • aqua48 Re: Trencz a buty 01.04.11, 22:53
                A po prostu wygodne i eleganckie, np. jakieś zamszowe, wsuwane na płaskim ale jednak obcasie? Takie które pasują do spodni i do spódnicy? Bo sportowe buty do trencza, to jakoś nie bardzo jeśli się przejmujesz opiniami...
              • jop Re: Trencz a buty 01.04.11, 22:54
                Och, wiem, że ludzie w swojej masie noszą wszystko do wszystkiego (od jakiegoś czasu mam nieprzyjemność częstego obserwowania pewnej grupy, która w sezonie jesiennym i wiosennym ma zwyczaj noszenia zestawu: buty typu Emu albo Ugg + czarne koronkowe rajstopy + spódniczka kończąca się w okolicach krocza + t-shirt z dużą ilością koronek, cekinów i aplikacji), ale niektórzy ludzie mają jednak jakieś poczucie estetyki.
      • keepersmaid Re: Trencz a buty 01.04.11, 23:06
        Naprawde to zalezy od trencza i co do niego, bo do golego bezowego klasyka pasuje prawie wszystko...
      • tobylablondynka Re: Trencz a buty 01.04.11, 23:10
        A co powiesz na połączenie trencza z wygodnymi, płaskimi botkami - jak na tym zdjęciu:
        lookgoodbook.blogspot.com/2011/03/dzisiejszy-stroj.html
      • agniecha75 Re: Trencz a buty 03.04.11, 03:07
        artofthetrench.com - tam szukaj inspiracji.
        ponizej masz kilka linkow do stylizacji "nie na wysokich obcasach"

- artofthetrench.com/#/photo/26 - wyzej wymienione conversy
        - artofthetrench.com/#/photo/859 - baleriny
        - artofthetrench.com/#/photo/64 - mini-glany
        - artofthetrench.com/#/photo/175
        - a tu chyba nawet biale "adidaski" :-) - artofthetrench.com/#/photo/485
        i baleriny jeszcze raz: artofthetrench.com/#/photo/695

mam nadzieje ze troche pomoglo :-)
      • jej_torebka Re: Trencz a buty 04.04.11, 21:55
        balerinki, trampki i oksfordy - jestem na tak. (tzw. jazzówek nie znoszę, więc nie biorę ich pod uwagę)

buty z logo nike, adidas, lacoste(tu bywają wyjątki) itp. nie podobają mi się w tym zestawieniu.
        • zarunia15 Re: Trencz a buty 05.04.11, 15:11
          Szpilki bylyby najbardziej odpowiednie :)
          Ale moga byc tez:
          -jazowki
          -baleriny
          -mokasyny
          Wszystkie pary z Prima mody.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka