Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Matka karmiąca :/

01.04.11, 20:42
    Dziewczyny, proszę was o pomoc! Od niedawna jestem mamą, więc generalnie nie mam czasu chodzić po sklepach i kompletnie nie wiem co w nich teraz jest...
    Za tydzień jest chrzest naszego synka,więc chciałabym wyglądać ładnie.. :) Szukam kreacji (najlepiej sukienki) w której mogłabym nakarmić :) Wiecie gdzie coś takiego znajdę w Warszawie? Figurę mam ok,bez pozostałości po ciąży, 168/ 53. Lat 26 ;)
    Obserwuj wątek
      • twitti Re: Matka karmiąca :/ 02.04.11, 14:42
        Ja mialam sukienke dopasowana, bez ramiaczek. Po prostu jak chcialam karmic to ja sciagalam nizej. Fajna tez bylaby sukienka z rozpieciem na dekolcie:)
      • martalis30 Re: Matka karmiąca :/ 02.04.11, 16:34
        sprawdzi się sukienka o kopertowym kroju www.yyfashion.pl/sukienka_klasyczna_kopertowa_szara-255.html
        • nice.size1310 Re: Matka karmiąca :/ 02.04.11, 17:50
          dokladnie tak, swietnym rozwiazaniem bedzie dla ciebie kopertowa gora sukienki lub bluzki, na to zakiecik jakis i jak bedzie potrzeba nakarmic to tylko uchylisz sukienke/bluzke,,,

jak karmilam to kochalam wszystkie kopertowe i z wygodnych materialo sukienki i bluzki
      • matokk Re: Matka karmiąca :/ 02.04.11, 20:49
        Dziękuję wam, dziewczyny! Już jestem po zakupach, kupiłam śliczna sukienkę w Pretty Girl, kosztowała tylko 99 zł. :) Jest elegancka i bardzo ładna,ale kompletnie się nie nadająca do karmienia :) Generalnie bardzo ciężko jest znaleźć coś z dekoltem w kopertę... :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka