Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sklepy obuwnicze

17.04.11, 21:52
    Czy spotkałyście się w którymś polskim sklepie z taką sytuacją, że sprzedawca pomagał Wam przymierzać buty po zakładając je Wam na stopy? Czy to jeszcze nie dotarło do nas?
    Obserwuj wątek
      • aleks-ok Re: sklepy obuwnicze 17.04.11, 21:57
        tak, w ecco obie panie rzuciły sie do stóp mojemu mężowi, gdy poszedł przymierzac buty z synem w nosidle(ciężko sie schylac gdy dziec na klacie;)
      • niebieski_lisek Re: sklepy obuwnicze 17.04.11, 22:38
        nie
      • nessie-jp Re: sklepy obuwnicze 17.04.11, 23:01
        > Czy to jeszcze nie d
        > otarło do nas?

Raczej "już" trąci myszką. Takie rzeczy to subiekt w sklepie przed wojną może i robił, ale teraz? Chyba że ktoś ma problemy z poruszaniem się, nieważne z jakiego powodu.

• angazetka Re: sklepy obuwnicze 18.04.11, 09:22
        O mamo. Mam nadzieję, że to do nas nie dotrze (rozumiem, że nie mówimy o pomocy osobie ciężarnej czy niepełnosprawnej).
      • lady_devil Re: sklepy obuwnicze 18.04.11, 10:10
        "Prawie" do tego doszło, gdy mierzyłam buty w Ryłko w ZT.
        Już tam nigdy nie pójdę.
        • fashionmypassion Re: sklepy obuwnicze 18.04.11, 12:00
          Dla mnie to wręcz niezręczna sytuacja... Nie lubię jak tak nade mną ktoś nadskakuje... Ja często kupuję buty w internecie (w zagranicznych sklepach online). Ostatnio znalazłam info o sklepie Dee Zee: lamode.info/miejsca/articles/deezee_miejsce_dla_wszystkich_ktorzy_kochaja_buty.html

Kupowała może któraś z Was coś w tym sklepie? Jaką macie opinię na temat tego sklepu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka