fashionmypassion 06.05.11, 15:42 Jest ktoś z Was na Fashion Week'u? Jak oceniacie poziom tegorocznej edycji? Wrzucajcie tu swoje opinie na temat prezentowanych kolekcji itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fangora Re: Fashion Week Poland 07.05.11, 16:36 Ja co prawda nie jestem, ale podbijam wątek, bo też jestem bardzo ciekawa. Byłoby super gdyby po tej imprezie w naszych mediach było jak najwięcej zdjęć z pokazów. Fajnie mieć swoich projektantów i swoją dużą imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Fashion Week Poland 07.05.11, 18:20 ja widzialam tylko zdjecia w sieci i mysle ze z london fw albo paris fw dziela polske lata swietlne Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Fashion Week Poland 08.05.11, 17:08 Bardzo fajna kolekcja Dawida Tomaszewskiego scieslik.com/fashion-week-2011-–-zlota-nitka-–-dawid-tomaszewski/ cieniowana, batikowa suknia z głównego zdjęcia jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
fashionmypassion [...] 10.05.11, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś