Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    10.05.11, 20:59

Tak z ciekawosci pytam :)
    Obserwuj wątek
      • angazetka Re: Jaki... 10.05.11, 21:05
        Miks wyżej wymienionych. Nie jestem niewolnicą trendów.
      • niebo.nad.berlinem Re: Jaki... 10.05.11, 21:25
        Zagłosowałam na "kolorowo", ale trochę będzie też lat 70-tych i koronek:)
        Ale nade wszystko łaknę koloru:)))
      • jak_matrioszka Re: Jaki... 10.05.11, 22:19
        Niestety nie ma w sondzie opcji "zaznacz kilka", wiec w domysle chodzi o ten najulubienszy trend. Nie spodziewam sie ze ktos zaznaczy Koronki lub Na bialo bo w tym jednym stylu ma zamiar przetuptac cale lato.

Mi tez brakuje koloru, ale bardziej na ulicach niz w szafie lub na sobie :) Osobiscie jednak z trendu ostrych, wyraznych kolorow raczej mocno nie skorzystam, juz nie te lata ;)
      • maggi9 Re: Jaki... 10.05.11, 22:23
        Kolorowo w stylu lat 70:)
        Może nie neonowo ale ostatnio polubiłam taka "sraczkę" kolorystyczną.Połaczenie pomarańczy, turkusu i fioletu to jest to.
      • bubleble Re: Jaki... 11.05.11, 21:37
        zaglosowalam na lata 70te. Jak sie robi takie glosowanie? Jakis kod HTML trzeba wpisac???
        • jak_matrioszka Re: Jaki... 12.05.11, 14:01
          Sonda jest w opcjach zakladanego nowego postu, nie ma kiedy odpowiadasz. Niestety, nie ma (ja nie widze) opcji ZOBACZ WYNIKI, i widzisz jak ludzie glosowali tylko w tej sesji logowania, kiedy Ty sama glosujesz.
      • malavida Re: Jaki... 12.05.11, 07:32
        Kolory (ale to akurat nie będzie jakimś wielkim "novum" w mojej szafie, jako iż nie znoszę czerni i szaroburych tonacji). Sięgnę też po jakieś elementy stylizacji na la ta 70-te, bo lubię styl boho i hippie. Natomiast zupełnie nie przekonuje mnie biel i koronki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka