Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ???

28.06.11, 21:48
    Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lniane spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie.
    Obserwuj wątek
      • batutka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:17
        ja mam właśnie egzamin w najbliższą sobotę i zamierzam się ubrać w jeansy, t-shirt i trampki (najwygodniej się mi w nich jeździ ;-))
      • nie-tak Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:28
        ripani napisała:

> Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lnia
        > ne spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie.
        • i3majsie Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:00
          proszę jaka rozgarnięta gwiazda się znalazła, grzecznie ktoś pyta więc się nie przemądrzaj.
          • nie-tak Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:14
            i3majsie napisała:

> proszę jaka rozgarnięta gwiazda się znalazła, grzecznie ktoś pyta więc się nie
            > przemądrzaj.
            • batutka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 23:37
              nie-tak napisała:

> To jest już obraz niesamowitej tępoty żeby nie wiedzieć jak się ubrać na egzami
              > n prawa jazdy.
              > Jak widać na tym forum "Moda" jest takich wiele.

no już, już cichutko-nie podniecaj się tak
      • tequilkuk Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:30
        Wygodnie i kobieco ale nie "wszystko na pokaz". Postaw na dobre buty - takie w ktorych naprawde czujesz sprzeglo.
        Z praktycznych pozaubraniowych rad: rozwaz jakis beta-bloker - mnie nerwy zjadly 2 razy - za 3 (ostatnim) razem poszlam po rozum do glowy i sie "otepilam" :)
      • duchess85 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 12:29
        na moich egzaminach wszyscy byli ubrani na luzie. Pamiętaj o butach na płaskim obcasie, bo w szpilkach czy koturnach egzaminator może Cie w ogóle nie dopuścić do egzaminu. Najlepsze jakieś sportowe z miękką podeszwa, takie gdzie naprawdę dobrze wyczuwasz pedały. powodzenia :)
        • alessia27 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:11
          to zalezy... jak chcesz zdac idz nago.
          • nioma Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 09:28
            najwazniejsze sa buty, wygodne, z podeszwa pod ktora dobrze czuc pedaly.
            lepsze spodnie niz podjezdzajaca do gory spodnica
            lepsza bluzka zakryta niz wielki dekolt.
            ubranie bardziej luzne niz przylegajace bo wielce prawdopodobne, ze w nerwach sie spocisz.
      • mechantloup Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 12:09
        Myślę, że jakaś burdelowa mini w panterkę będzie idealna. Egzamin zdasz z palcem w de.
        Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że można mieć tak debilne problemy. Ja rozumiem pytanie o strój na raut do Elżbiety II, ale do jazdy samochodem??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????
      • znana.jako.ggigus ubierz mini, żeby 30.06.11, 13:39
        egzaminator miał gdzie parkować!
      • mariusz3000 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 14:51
        Proponował bym jednak wszystko luzackie z uwagi na swobodę ruchów i dobre samopoczucie. Być może ktoś się czuje lepiej w eleganckim stroju.
        ripani napisała:

> Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lnia
        > ne spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie.
      • mesmery Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 19:54
        Elegancko!
        Jest to egzamin państwowy więc uważam, że elegancja obowiązuje. Ja miałam spodnie w kant, marynarkę, biały T-shirt (tak, wiem, że to akurat mało eleganckie lecz bez przesady) i buty na 4 cm obcasie.
        Zdałam jako jedyna. Nie wiem, czy z uwagi na strój czy na umiejętności ale ... jak Cię widzą...

Powodzenia!
        • jak_matrioszka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 23:05
          Cudne, po prostu urocze! Po przeczytaniu pytania oplulam monitor, a po tej odpowiedzi wylalam reszte herbaty na podkladke do myszy! Chyba powinnam wnioskowac o przeniesienie watku na forum-humorum ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka