ripani 28.06.11, 21:48 Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lniane spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:17 ja mam właśnie egzamin w najbliższą sobotę i zamierzam się ubrać w jeansy, t-shirt i trampki (najwygodniej się mi w nich jeździ ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:28 ripani napisała: > Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lnia > ne spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie. _______________________________________________________________ Załóż wieczorowa sukienkę, głupie pytanie wiec głupia odpowiedz. Jesteście naprawdę tak nierozgarnięci czy tylko takich udajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
i3majsie Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:00 proszę jaka rozgarnięta gwiazda się znalazła, grzecznie ktoś pyta więc się nie przemądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:14 i3majsie napisała: > proszę jaka rozgarnięta gwiazda się znalazła, grzecznie ktoś pyta więc się nie > przemądrzaj. _______________________________________________________________ To jest już obraz niesamowitej tępoty żeby nie wiedzieć jak się ubrać na egzamin prawa jazdy. Jak widać na tym forum "Moda" jest takich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 23:37 nie-tak napisała: > To jest już obraz niesamowitej tępoty żeby nie wiedzieć jak się ubrać na egzami > n prawa jazdy. > Jak widać na tym forum "Moda" jest takich wiele. no już, już cichutko-nie podniecaj się tak Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 28.06.11, 22:30 Wygodnie i kobieco ale nie "wszystko na pokaz". Postaw na dobre buty - takie w ktorych naprawde czujesz sprzeglo. Z praktycznych pozaubraniowych rad: rozwaz jakis beta-bloker - mnie nerwy zjadly 2 razy - za 3 (ostatnim) razem poszlam po rozum do glowy i sie "otepilam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 12:29 na moich egzaminach wszyscy byli ubrani na luzie. Pamiętaj o butach na płaskim obcasie, bo w szpilkach czy koturnach egzaminator może Cie w ogóle nie dopuścić do egzaminu. Najlepsze jakieś sportowe z miękką podeszwa, takie gdzie naprawdę dobrze wyczuwasz pedały. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 29.06.11, 18:11 to zalezy... jak chcesz zdac idz nago. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 09:28 najwazniejsze sa buty, wygodne, z podeszwa pod ktora dobrze czuc pedaly. lepsze spodnie niz podjezdzajaca do gory spodnica lepsza bluzka zakryta niz wielki dekolt. ubranie bardziej luzne niz przylegajace bo wielce prawdopodobne, ze w nerwach sie spocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 12:09 Myślę, że jakaś burdelowa mini w panterkę będzie idealna. Egzamin zdasz z palcem w de. Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że można mieć tak debilne problemy. Ja rozumiem pytanie o strój na raut do Elżbiety II, ale do jazdy samochodem??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ubierz mini, żeby 30.06.11, 13:39 egzaminator miał gdzie parkować! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3000 Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 14:51 Proponował bym jednak wszystko luzackie z uwagi na swobodę ruchów i dobre samopoczucie. Być może ktoś się czuje lepiej w eleganckim stroju. ripani napisała: > Czy obowiązuje jakiś kolor, jakiś elegancki strój czy mogą to być luzackie lnia > ne spodnie, wygodne sandały i top na szelkach... Poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmery Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 19:54 Elegancko! Jest to egzamin państwowy więc uważam, że elegancja obowiązuje. Ja miałam spodnie w kant, marynarkę, biały T-shirt (tak, wiem, że to akurat mało eleganckie lecz bez przesady) i buty na 4 cm obcasie. Zdałam jako jedyna. Nie wiem, czy z uwagi na strój czy na umiejętności ale ... jak Cię widzą... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: jak się ubrać na egzamin z prawa jazdy ??? 30.06.11, 23:05 Cudne, po prostu urocze! Po przeczytaniu pytania oplulam monitor, a po tej odpowiedzi wylalam reszte herbaty na podkladke do myszy! Chyba powinnam wnioskowac o przeniesienie watku na forum-humorum ;) Odpowiedz Link Zgłoś