Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wygodny stanik

08.09.11, 19:48
    Dziewczyny, jaki wygodny stanik polecacie? Nosze rozmiar 70 C lub D, wiec w sieciowkach czasem moge cos znalesc. Poszukuje WYGODNEGO, nie wbijajacego sie drutami w biust, gladkiego, w jednoltiym kolorze bialym, czarnym lub bezowym, usztywniany, lekko podnoszacy piersi i nadajacy im ladny ksztalt. Cena nie gra duzej roli, wazne by byl miekki i komfortowy oraz dobrej jakosci!
    Obserwuj wątek
      • wildor Re: wygodny stanik 08.09.11, 20:12
        Freya Deco.
      • tatsi007 Re: wygodny stanik 08.09.11, 21:39
        Tak przy okazji sie zastanawiam, czy ja na 100% wiem jaki rozmiar powinnam nosic, i jednak chyba nie wiem. Gdzie w Warszawie zmierza mnie i dobiora stanik np. ten o ktorym jest mowa w odp powyzej freya?
        • wildor Re: wygodny stanik 08.09.11, 21:44
          www.liparie.pl/pl/info/Brafitting Kupowałam u nich przez internet, sklep jest OK. W stacjonarnym nie byłam, bo nie jestem z Warszawy, ale myślę, że Ci pomogą :)
        • a_gneskka Re: wygodny stanik 08.09.11, 22:08
          stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html
          Do wyboru, do koloru, w każdym sklepie z tej listy profesjonalnie dobierają biustonosze :) A Liparie akurat nie polecam, ceny wyższe niż w innych warszawskich , a brafitting może pozostawiać do życzenia.

Wybierz się koniecznie, bo jeśli fiszbiny leżą Ci na piersi to to jest jeden z głównych "objawów" źle dobranego rozmiaru, i sama zmiana modelu czy marki tu nie pomoże.

Aha, jeszcze tabela z ofertą, sprawdź sobie, gdzie mają Freye, bo faktycznie Deco spełniałaby wszystkie wymienione kryteria:
          docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqvoAWrDeDAwdGw5alp5NHoyVk9IRzhKWlYxajJ0Mmc#gid=0
      • lonely.stoner Re: wygodny stanik 09.09.11, 00:07
        70 C lub D?? pewnie sie okaze ze tak naprawde (skoro te fiszbiny ci przeszkadzaja) nosisz za mala miske, za duzy obwod. Nie wiem jak tam u Ciebie z wymiarami, ja mam rozmiar stanika 65E i mi sie zaden fiszbin nie wrzyna, ani nic nie uciska, pare lat tez nosilam rozmiar 75C/D albo 70D i jednak to nie bylo to, dopiero jak poszlam do sklepu Bravissimo mnie kobiety oswiecily (tez polecam staniki Freya albo Panache), z takich bardziej sieciowkowych sklepow kupuje w La Senza (ale ze nie maja mojego rozmiaru heh to kupuje 70D tez sie sprawdza bo jest to stanik dosc scisliwy, ale musze zapinac najciasniejszy obwod).
      • tequilkuk Re: wygodny stanik 09.09.11, 10:23
        Ja bardzo lubie amourette triumpha - jest tak wygodny ze uzywam go do biegania zamiast sportowych stanikow :)
        • sweet.katarzynka Re: wygodny stanik 09.09.11, 10:49
          duzo jest teraz sklepów z brafittingiem i warto sie do któregos wybrać. ja akurat byłam w li parie na chmielnej i jestem zadowolona. ceny dla mnie ok
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka