siog 19.11.11, 12:36 weekendowy luzny watek do obgadania:) www.pudelek.pl/artykul/36439/odwazne_kreacje_na_imprezie_wybierz_najlepsza/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 12:46 siog, nie po oczach..... :) nawet mnie slow zabraklo na takie obrazki, jedyne co moge powiedziec tak ad hoc to MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 13:31 M. Socha ma jakiś straszliwy żakiet. P. Horodyńska jest ładna i to wszystko, co można powiedzieć, bo strojem nie powala. P. Sadowska- czyli "jak się ubrać, aby wyglądać jak ludzie giganci". Kajah wygląda po prostu źle, szczególnie w okolicach brzucha, ramion, ta sukienka coś złego robi jej figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 16:54 Urbańska i Horodyńska na TAK, Kazadi fajny fryz i ogólnie ładna z niej dziewczyna. Socha troche jak choinka, jakoś tak trochę wieśniacko, Ania Piszczałka i Karolina Malinowska dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
wildor Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:06 Nudne i zachowawcze, a nie odważne... Podoba mi się jedynie kolorystyka i ogólna surowość ubioru Nataszy Urbańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:39 Podoba mi się kiecka Malinowskiej, ale mam wrażenie, że zrobiła sobie coś dziwnego w twarz. Żakiet Sochy ładny. Sukienka Szczoty jest straszna, ma dziwny kolor i jest niedopasowana do jej sylwetki. Urbańska ma fajny pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:48 Najlepiej Natasza Urbańska (sama nie wierzę że to piszę), Patrycja Kazadi. Małgorzata Socha- nie tym razem.Przekombinowany też żakiet, całość ciężko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 19:22 Mnie urzekła Urbańska. Zdecydowanie na nie: Kisio - wygląd kojarzy mi się z jakąs panią do towarzystwa (nie twierdzę, że tanią) - to futro, rozpierdas... Piszczałka - nie wiem za bardzo o co chodzi, wygląda jak z konkursu Miss Polonia i topielica w jednym Kazadi - jak z reklamy młodzieżowej sieciówki Malinowska - makeup koszmarny, wygląda jakby miała różnej wielkości oczy skierowane w różne strony, szminka zjada jej usta Socha - juz mnie nudzi ten jej "styl", jest w nim dla mnie coś wyrachowanego, nie myślę, że ona się tym bawi, że to czuje - ot, dba o swój wizerunek, make up też straszne postarzający, czy ona wybałuszyła oczy specjalnie do fotki? O dziwo Kayah mi się paradoksalnie podoba, jest w miarę ciepło i prosto (mimo frędzli), kolor sukienki fajny. Zdecydowanie Urbańska, no i Mlynkova, bo uwielbiam takie bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
kajot34 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 19:53 wszystkie ona maja jakies dziwne makijaze.Najlepsza wg mnie kreacja Kayah,Malinowska ,Felicjańska. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus staszne kreacje strasznych 19.11.11, 20:15 celebrytów. Malinowska wygląda chyba najb. straszliwie, po niej przerwałam oglądanie fotek. Jakbym była nią i miałabym lustro w domu, to bym została albo wyszła w czymś innym. No chyba że 2 zdjęcia tak wyszły jakoś dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 20:57 Jezu, kto to jest ta blada panienka z upiornie zielonym okiem do koszmarnej czerwonej sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 21:07 O, mam to samo pytanie, części osób w ogóle nie kojarzę, w tym tej panienki w strasznej czerwonej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 19:29 No przecież to finalistka pierwszej edycji Tap Madl :-) Ona występowała w tym pokazie więc łudzę się, że ten makijaż to pozostałość po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kajot34 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 21:45 siog napisała: > weekendowy luzny watek do obgadania:) > > www.pudelek.pl/artykul/36439/odwazne_kreacje_na_imprezie_wybierz_najlepsza/ Podoba mi sie bardzo kreacja Kayah.Malinowska jest na 3 zdj eciach,w tym na 2 wyglada na spuchnietą..tam gdzie stoi sama wyglada ładnie,wiec to pewnie wina fotki.Nieładnie wyglada Socha,jakos tak blado,zawiodła mnie,heheeh kreacja tez srednia. Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 09:21 IMHO to najlepiej wypadly: P. Urbanska - ciekawy naszyjnik, supermodne spodnie luzno zestawione z kozuszkiem. P. Kisio - ale tylko dlatego, ze ma po prostu czarna sukienke - to futerko, to juz nie bardzo, kolorystyka nie pasuje Horodynska - ma super spodnice - ten cekinowy material - gora moglaby byc nieco stonowana. Koszmarki: ta blondynka w czerwonej sukience - kto jej robil ten makijaz?? moze biedaczka, dopiero co zmienila mieszaknie i brak jej jeszcze lustra? P. Malinowska - jesli ta pani jest modelka, to niczego sie nie nauczyla ze sztuki makijazu - strasznie "male" oczka plus sukienka jak na obiad do tesciowej. Reszta - tylko pojedyncze rzeczy sa ok. np: Ciekawa marynrka u p. Sochy, Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:22 >P. Malinowska - jesli ta pani jest modelka, to niczego sie nie nauczyla ze sztu > ki makijazu - strasznie "male" oczka A nie macie wrażenia, że ona po prostu miała jakiś zdrowotny problem z twarzą? może była świeżo po ostrzykiwaniu, albo przed okresem? Bo wygląda za dziwnie, żeby to tylko makijaż zrobił jej taką krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:34 Podoba mi się Kayah,ale ponieważ uwielbiam tę kobietę,to podoba mi się zawsze:) Natasza też nieźle,całość wygląda całkiem ok. Reszta to brak słów,co tu obgadywać:D Nie wiem skąd Socha wzięła ten koszmarny frak,wygląda w tym źle i nieproporcjonalnie. Ktoś już napisał,że ona się nie ubiera,ale przebiera i ja się z tym zgadzam. Horodyńska - fajne nogi i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:06 Tylko i wylacznie Urbanska mi sie podoba. Reszta - koszmarna, szczegolnie marynara Sochy i czarny sliniak Horodynskiej. Ach, i "cudna" Malinowska z "cudnym" Janiakiem - nie cierpie tej pary i jestem bardzo nieobiektywna w tym przypadku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 11:39 Horodyńska i Sadowska - świetnie, Natasza ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 11:49 nie znam po nazwiskach tych pan, ktora jest ktora? tzn kogo uwazasz za swietnie wygladajacego? Odpowiedz Link Zgłoś
leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:01 Sadowska to ta pani w niebieskiej kiecce na jedno ramię.Według mnie ona zawsze wygląda fatalnie,totalnie bezguście. Natasza Urbańska w długiej,szarej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:02 Horodyńska jest w długiej,czarnej,choinkowej sukience z rozcięciem na lewej nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:12 skorzystaj z googli, będziesz wiedziała kto jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 16:49 az tak wazne dla mnie nie sa zebym czas na googlu tracila Odpowiedz Link Zgłoś
sofitell Re: obgadujemy?:) 21.11.11, 15:20 Jak ktoś wyżej napisał, tylko pojedyńcze elementy godne sa uwagi, poza kreacją Kajah, której sukienka współgra z typem urody, stylem i podoba mi się pomimo frędzelków i boa (torebce mówię nie). I tak: Socha - jeden wielki dramat; Urbańska - od góry do połowy ujdzie, dziewczyna ma szczęście, z taką urodą dużo jej uchodzi; Sadowska - sukienka ogólnie bardzo ok. (subiektywna jestem, bo to mój kolor), ale nie do tej sywletki, a już napewno nie do grubych, bardzo czarnych rajstop; Felicjańska - niebrzydka sukienka, niestety odslania to, czego nie powinna - brzydkie nogi; Malinowska - nie przepadam za namiotowym stylem; panie w getro/legginsach - pozostawiam bez komentarza, jako że nie rozumiem fascynacji. Generalnie - rozczarowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
sofitell Re: obgadujemy?:) 21.11.11, 15:25 I jeszcze jedno: te powielające siee rozcięcia to jakiś kolejny dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: obgadujemy?:) 23.11.11, 20:16 jeszcze lepsze :) www.pudelek.pl/artykul/36532/kto_najlepiej_na_rozdaniu_zlotych_kaczek_duzo_zdjec/ Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: obgadujemy?:) 23.11.11, 20:33 Jaka impreza takie stroje. Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: obgadujemy?:) 24.11.11, 20:45 po 1 - maxi is back :) po 2 - jakoś tak szaro i smutno wyglądają owe słynne panie po 3 - Kayah latka lecą ale nogi ma dalej FANTASTYCZNE i boże daj żebym się starzała tak jak ona :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: obgadujemy?:) 24.11.11, 21:50 Powiedz, że żartujesz z tą Kajah. Przecież ona na twarzy to wygląda coraz gorzej. Niedługo będzie jak Jack Nicholson wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś