Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

obgadujemy?:)

19.11.11, 12:36
    weekendowy luzny watek do obgadania:)

www.pudelek.pl/artykul/36439/odwazne_kreacje_na_imprezie_wybierz_najlepsza/
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 12:46
        siog, nie po oczach..... :)
        nawet mnie slow zabraklo na takie obrazki, jedyne co moge powiedziec tak ad hoc to MASAKRA
        • marzeka1 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 13:31
          M. Socha ma jakiś straszliwy żakiet.
          P. Horodyńska jest ładna i to wszystko, co można powiedzieć, bo strojem nie powala.
          P. Sadowska- czyli "jak się ubrać, aby wyglądać jak ludzie giganci".
          Kajah wygląda po prostu źle, szczególnie w okolicach brzucha, ramion, ta sukienka coś złego robi jej figurze.
      • anka33_online Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 16:54
        Urbańska i Horodyńska na TAK, Kazadi fajny fryz i ogólnie ładna z niej dziewczyna. Socha troche jak choinka, jakoś tak trochę wieśniacko, Ania Piszczałka i Karolina Malinowska dramat.
      • wildor Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:06
        Nudne i zachowawcze, a nie odważne... Podoba mi się jedynie kolorystyka i ogólna surowość ubioru Nataszy Urbańskiej.
      • hawa.etc Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:39
        Podoba mi się kiecka Malinowskiej, ale mam wrażenie, że zrobiła sobie coś dziwnego w twarz. Żakiet Sochy ładny. Sukienka Szczoty jest straszna, ma dziwny kolor i jest niedopasowana do jej sylwetki. Urbańska ma fajny pasek.
        • sabriel Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:48
          Najlepiej Natasza Urbańska (sama nie wierzę że to piszę), Patrycja Kazadi.
          Małgorzata Socha- nie tym razem.Przekombinowany też żakiet, całość ciężko wygląda.
      • niebieski_lisek Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 17:54
        urbańska, sadowska
        • bobralus Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 19:22
          Mnie urzekła Urbańska.

Zdecydowanie na nie:
          Kisio - wygląd kojarzy mi się z jakąs panią do towarzystwa (nie twierdzę, że tanią) - to futro, rozpierdas...

Piszczałka - nie wiem za bardzo o co chodzi, wygląda jak z konkursu Miss Polonia i topielica w jednym

Kazadi - jak z reklamy młodzieżowej sieciówki

Malinowska - makeup koszmarny, wygląda jakby miała różnej wielkości oczy skierowane w różne strony, szminka zjada jej usta

Socha - juz mnie nudzi ten jej "styl", jest w nim dla mnie coś wyrachowanego, nie myślę, że ona się tym bawi, że to czuje - ot, dba o swój wizerunek, make up też straszne postarzający, czy ona wybałuszyła oczy specjalnie do fotki?

O dziwo Kayah mi się paradoksalnie podoba, jest w miarę ciepło i prosto (mimo frędzli), kolor sukienki fajny. Zdecydowanie Urbańska, no i Mlynkova, bo uwielbiam takie bluzki.
      • kajot34 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 19:53
        wszystkie ona maja jakies dziwne makijaze.Najlepsza wg mnie kreacja Kayah,Malinowska ,Felicjańska.
      • znana.jako.ggigus staszne kreacje strasznych 19.11.11, 20:15
        celebrytów.
        Malinowska wygląda chyba najb. straszliwie, po niej przerwałam oglądanie fotek. Jakbym była nią i miałabym lustro w domu, to bym została albo wyszła w czymś innym. No chyba że 2 zdjęcia tak wyszły jakoś dziwnie.
      • keepersmaid Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 20:57
        Jezu, kto to jest ta blada panienka z upiornie zielonym okiem do koszmarnej czerwonej sukienki?
        • marzeka1 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 21:07
          O, mam to samo pytanie, części osób w ogóle nie kojarzę, w tym tej panienki w strasznej czerwonej sukience.
        • paulka25 Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 19:29
          No przecież to finalistka pierwszej edycji Tap Madl :-) Ona występowała w tym pokazie więc łudzę się, że ten makijaż to pozostałość po nim.
      • kajot34 Re: obgadujemy?:) 19.11.11, 21:45
        siog napisała:

> weekendowy luzny watek do obgadania:)
        >
        > www.pudelek.pl/artykul/36439/odwazne_kreacje_na_imprezie_wybierz_najlepsza/

Podoba mi sie bardzo kreacja Kayah.Malinowska jest na 3 zdj eciach,w tym na 2 wyglada na spuchnietą..tam gdzie stoi sama wyglada ładnie,wiec to pewnie wina fotki.Nieładnie wyglada Socha,jakos tak blado,zawiodła mnie,heheeh kreacja tez srednia.
      • gina_rossi Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 09:21
        IMHO to najlepiej wypadly:
        P. Urbanska - ciekawy naszyjnik, supermodne spodnie luzno zestawione z kozuszkiem.

P. Kisio - ale tylko dlatego, ze ma po prostu czarna sukienke - to futerko, to juz nie bardzo, kolorystyka nie pasuje

Horodynska - ma super spodnice - ten cekinowy material - gora moglaby byc nieco stonowana.

Koszmarki:

ta blondynka w czerwonej sukience - kto jej robil ten makijaz?? moze biedaczka, dopiero co zmienila mieszaknie i brak jej jeszcze lustra?

P. Malinowska - jesli ta pani jest modelka, to niczego sie nie nauczyla ze sztuki makijazu - strasznie "male" oczka plus sukienka jak na obiad do tesciowej.

Reszta - tylko pojedyncze rzeczy sa ok. np:
        Ciekawa marynrka u p. Sochy,
        • hawa.etc Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:22
          >P. Malinowska - jesli ta pani jest modelka, to niczego sie nie nauczyla ze sztu
          > ki makijazu - strasznie "male" oczka

A nie macie wrażenia, że ona po prostu miała jakiś zdrowotny problem z twarzą? może była świeżo po ostrzykiwaniu, albo przed okresem? Bo wygląda za dziwnie, żeby to tylko makijaż zrobił jej taką krzywdę.
          • leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:34
            Podoba mi się Kayah,ale ponieważ uwielbiam tę kobietę,to podoba mi się zawsze:)
            Natasza też nieźle,całość wygląda całkiem ok.

Reszta to brak słów,co tu obgadywać:D
            Nie wiem skąd Socha wzięła ten koszmarny frak,wygląda w tym źle i nieproporcjonalnie.
            Ktoś już napisał,że ona się nie ubiera,ale przebiera i ja się z tym zgadzam.
            Horodyńska - fajne nogi i nic poza tym.
      • eo_wina Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 10:06
        Tylko i wylacznie Urbanska mi sie podoba. Reszta - koszmarna, szczegolnie marynara Sochy i czarny sliniak Horodynskiej. Ach, i "cudna" Malinowska z "cudnym" Janiakiem - nie cierpie tej pary i jestem bardzo nieobiektywna w tym przypadku :-)
      • aga.pier Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 11:39
        Horodyńska i Sadowska - świetnie, Natasza ok.
        • tralalumpek Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 11:49
          nie znam po nazwiskach tych pan, ktora jest ktora? tzn kogo uwazasz za swietnie wygladajacego?
          • leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:01
            Sadowska to ta pani w niebieskiej kiecce na jedno ramię.Według mnie ona zawsze wygląda fatalnie,totalnie bezguście.
            Natasza Urbańska w długiej,szarej spódnicy.
            • leebanka Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:02
              Horodyńska jest w długiej,czarnej,choinkowej sukience z rozcięciem na lewej nodze.
          • aga.pier Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 12:12
            skorzystaj z googli, będziesz wiedziała kto jest kto.
            • tralalumpek Re: obgadujemy?:) 20.11.11, 16:49
              az tak wazne dla mnie nie sa zebym czas na googlu tracila
              • aga.pier jasne :-) 20.11.11, 17:22

• sofitell Re: obgadujemy?:) 21.11.11, 15:20
        Jak ktoś wyżej napisał, tylko pojedyńcze elementy godne sa uwagi, poza kreacją Kajah, której sukienka współgra z typem urody, stylem i podoba mi się pomimo frędzelków i boa (torebce mówię nie).
        I tak:
        Socha - jeden wielki dramat;
        Urbańska - od góry do połowy ujdzie, dziewczyna ma szczęście, z taką urodą dużo jej uchodzi;
        Sadowska - sukienka ogólnie bardzo ok. (subiektywna jestem, bo to mój kolor), ale nie do tej sywletki, a już napewno nie do grubych, bardzo czarnych rajstop;
        Felicjańska - niebrzydka sukienka, niestety odslania to, czego nie powinna - brzydkie nogi;
        Malinowska - nie przepadam za namiotowym stylem;
        panie w getro/legginsach - pozostawiam bez komentarza, jako że nie rozumiem fascynacji.
        Generalnie - rozczarowanie:(
        • sofitell Re: obgadujemy?:) 21.11.11, 15:25
          I jeszcze jedno: te powielające siee rozcięcia to jakiś kolejny dramat.
      • siog Re: obgadujemy?:) 23.11.11, 20:16
        jeszcze lepsze :)

www.pudelek.pl/artykul/36532/kto_najlepiej_na_rozdaniu_zlotych_kaczek_duzo_zdjec/
        • anka33_online Re: obgadujemy?:) 23.11.11, 20:33
          Jaka impreza takie stroje. Żenujące
      • ladyjm Re: obgadujemy?:) 24.11.11, 20:45
        po 1 - maxi is back :)
        po 2 - jakoś tak szaro i smutno wyglądają owe słynne panie
        po 3 - Kayah latka lecą ale nogi ma dalej FANTASTYCZNE i boże daj żebym się starzała tak jak ona :)
        • sabriel Re: obgadujemy?:) 24.11.11, 21:50
          Powiedz, że żartujesz z tą Kajah. Przecież ona na twarzy to wygląda coraz gorzej. Niedługo będzie jak Jack Nicholson wyglądać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka