domarol 21.11.11, 23:27 Witam Serdecznie! Zapraszam do obejrzenia rękodzieła. allegro.pl/stroik-swiateczny-i1947441007.html Pragnę poznać Wasze opinie pozytywne jak i niepozytywne. Pozdrawiam Ciepło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marane175 Re: Moda na rękodzieła 11.01.12, 15:46 Fajny i ciekawy pomysł ;) Mi się podoba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzone rękodzieło 14.02.12, 13:34 Rękodzieło jest w modzie. I dobrze. Bo to jedyne oryginalne i niepowtarzalne rzeczy. Ja zapraszam do obejrzenia moich prac: www.reczniestworzone.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka00000 rękodzieło 17.02.12, 12:00 Własnoręcznie zrobione rzeczy mają klimat! Ja zapraszam do zobaczenia moich rzeczy! www.rekodzieloiwonykapsy.blogspot.com Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanette_b rękodzieło 19.03.12, 15:50 Zapraszam także do mnie www.facebook.com/EarringArt:-) Odpowiedz Link Zgłoś
madie1991 Re: Moda na rękodzieła 12.08.12, 21:13 Cześć:) Od dawna zajmuję się przerabianiem starych ubrań i nadawaniem im całkowicie nowego, a co najważniejsze modnego wyglądu. Dlatego też postanowiłam założyć bloga i zacząć pokazywać efekty mojej pracy innym. Już niedługo będzie można nie tylko zobaczyć moje przeróbki, ale także samemu napisać diy-owy artykuł, opublikować go na moim blogu pod swoim "nickiem" i pokazać światu swoją twórczość:) diybymadie.randan.pl Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowinka Re: Moda na rękodzieła 11.09.12, 13:23 Bardzo podobają mi się rzeczy zrobione ręcznie, ale nigdy nie miałam do tego telentu. za to Ty masz niesamoiwty, powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
allgood Re: Moda na rękodzieła 24.08.12, 14:15 Rękodzieło ostatnio bardzo modne:) Nie tylko w ubraniach i dodatkach. Ten producent lamp proponuje na przykład lampy, które możemy sami złożyć. Nowoczesne i stylowe:) Dziś, wszystkim swoim fanom na fb daje 20 procentowe kupony! Warto :) kodyrabatowe.pl/lajt-it Odpowiedz Link Zgłoś