Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

etola z Carry

08.12.11, 23:14
    Poszukuję futrzanej etoli - komina z Carry za 49, 99 zł. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie...

Na Śląsku nie do dostania - ponoć wszystko porezerwowane nie wiadomo dla kogo :(

Na stronie carry w dziale akcesoria 3 strona, 2 rząd druga od prawej.

Pomoże ktoś? :)

Desperatka agu :) agusiaki@gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • mallwia Re: etola z Carry 09.12.11, 00:00
        Ej yo baby a nie możesz zalinkować tylko trzeba szukać? weź no się troche postaraj

www.youtube.com/watch?v=s5kL_rIPRGE&context=C214adADOEgsToPDskLBU_lQ_fX5m7K43RObYbAO
        • agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 00:14
          Słusznie - strona carry jednak zawsze wygląda tak samo niezależnie od tego, na której podrstronie jesteśmy :( Obrazków nie da się kopiować :(

www.carry.pl
          • agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 00:20
            acha - na zdjęciu nie widać za bardzo - to jest taki jakby komin - coś jak futrzana miniówka założona przez głowę :)
      • mallwia Re: etola z Carry 09.12.11, 00:31
        Obawiam sie,że w moim miejscu zamieszkania już nie ma.Dam znać jutro,jak będzie to kupie i przesle ok? trza sobie pomagać
        • agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 07:59
          Wow dzięki :) A skąd jesteś?
          Pzdr

• agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 09:24
          Jeszcze mi się coś przypomniało - są dwa rodzaje tej etoli - ta futrzana i taka podobna ale ciemniejsza niby tez futrzana ale z krótszym włosiem i znacznie ciemniejsza. Te drugie są dostępne, ale są znacznie mniej ładne - chciałabym tę 1.
      • azja811 Re: etola z Carry 09.12.11, 21:49
        Jest w Auchan w Częstochowie (no ale to faktycznie już nie Śląsk;)). Dzisiaj ją widziałam. Jedna jedyna była.
        • agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 21:54
          dzięki za cynk :) one są na manekinach - ale wszędzie porezerwowane :( ale zadzwonię jutro z ciekawości. Zlokalizowałam jedną z Złotych Tarasach - ktoś może mi jutro kupić czekam tylko na info od mallawi.
          • agusiaki Re: etola z Carry 09.12.11, 21:55
            *mallwii :)
            • mallwia Re: etola z Carry 09.12.11, 23:14
              hejo widziałam tylko te ciemniejsze,jaśniejszych nie ,ale wstyd się przyznać na manekina nie spojrzałam:)

• agusiaki Re: etola z Carry 10.12.11, 00:13
                dziewczyny - dziękuję :)

Komin kupiła mi niespodziewanie dobra dusza w Warszawie :)
      • kiarah Re: etola z Carry 09.12.11, 23:34
        Wiesz co, podobne, ale nie takie same etole sa w Bacie, tylko dobrze poszukaj albo spytaj, bo czasem sa slabo wyeksponowane. Kupilam jakis czas temu wlasnie w Bacie, mam wrazenie, ze jest nieco mniejsza od tej z Carry, ale tez "komin" czy tam "tuba" - dobrze sie nosi, do plaszcza, swterow, sukienek :-) Moze Ci sie spodoba.
      • n.pokornicka Re: etola z Carry 01.02.12, 11:17
        Ja dopiero teraz zabrałam się za szukanie. Obdzwoniłam wszystkie Warszawskie sklepy i juz nigdzie jej nie ma. Wątpię że gdziekolwiek w Polsce jeszcze ją znajdę, może znajdzie sie jakaś dobra dusza która chociaż to sprawdzi??
        Pomóżcie :(

Etola znajduje się na stronie w dziale akcesoria pod tą samą nazwą. W promocyjnej cenie kosztuje 34,99zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka