Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołe nogi celebrytek

18.01.12, 22:58
    Gołe nogi w TV, na bankietach - rozumiem, choć dziwnie wygląda strój gościa w np. DDTVN bez rajstop... Ale Mucha w zimowej długiej kurtce plus gołe nogi, to dla mnie niepojęte! Czyżby jakaś nowa moda ( kwestie zdrowotne w przyszłości chwilowo pomijam)? Podoba się Wam?
    Obserwuj wątek
      • dziadova Re: Gołe nogi celebrytek 19.01.12, 17:29
        Są ludzie, którzy uważają, że wymogi mody są bardziej istotne niż wiele rzeczy i tacy jak ja, uparcie twierdzący, że wprost przeciwnie, to wiele rzeczy jest sporo ważniejszych od mody. W przypadku osób, które przemieszczają się taksówkami i przebywają w dobrze ogrzanych pomieszczeniach pochwalam, zwłaszcza jeśli do obowiązków zawodu należy ,,wyglądać". Trochę gorzej, kiedy ktoś uprawia zawód sztywnobiurowopodobny i rajstopy akurat powinien na sobie mieć (ale to już inna kwestia). Sama pewnie jestem strasznie stara, a może hipersztywna, ale szkoda mi mrozić własnych, osobistych stawów polską zimą bez rajstop. Niespecjalnie też reaguję na widok zsiniałej z zimna skóry, ogólnie więc wyznaję, że to prawdopodobnie trend dla ,,bywających" i gwiazd szklanego pudełka.
        • ajkaa Re: Gołe nogi celebrytek 20.01.12, 21:56
          nie mam nic do tego, nawet mi się to bardziej podoba od świecących rajstop :>
      • marane175 Re: Gołe nogi celebrytek 21.01.12, 10:57
        Ładnie to wygląda ;) Choć uważam, że w zimę chodzić z gołymi nogami to jest lekka przesada ;/
      • rootkit126 Re: Gołe nogi celebrytek 27.01.12, 13:02
        Ja też tego nie rozumiem. Przecież nogi Pań wyglądają w rajstopach znacznie seksowniej i ponętniej niż gołe. Piszę jako facet. Nie wiem kto wymyślił taką dziwną modę i co gorsza coraz więcej kobiet temu schlebia paradując z nagimi nogami. Dla mnie straszna lipa. Ale to pewnie na zasadzie - pokazują w TV to tak musi być. Drogie Panie, noście rajstopy jak najczęściej. Wówczas podobacie się nam facetom znacznie bardziej. To jeden z najcześciej występujących fetyszy, szkoda że mało kobiet zdaje sobie z tego sprawę.
        • olga85 Re: Gołe nogi celebrytek 29.01.12, 01:10
          Ogólnie, nie wiem skąd w ludziach przekonanie, że kobieta ubiera się tylko po to żeby podobać się mężczyznom- i to myślenie nie dotyczy tylko Panów, ciuch musi być seksi albo niech spada. Rajstopy nosić się powinno. Chociaż by po to, żeby stopy miały się w co pocić. A jak pomyślę, że miałabym nosić buty na gołą stopę (nie dotyczy niektórych sandałów i klapek) to coś mi strzela z tyłu głowy z przerażenia.
          Rajstopy do 40 DEN są marną ochroną przed polską zimą, więc to nie jest argument za.
          Co do zdjęć Panny Muchy w kurce puchowej i z gołymi nogami- MA-SA-KRA. Zestawienie zupełnie bez sensu. Chciałby chyba być światowa, ale w naszym klimacie to nie sprzyja.
          Z resztą- czego oczekiwać od osoby która nazwała książkę Nigelli bublem, tylko dlatego, że większość składników jest w Polsce niedostępna. myślę, że w następnej Nigella uwzględni łatwo dostępność kapusty kiszonej i koncentratu pomidorowego i wyda 501 bigosów na rodzinny stół.
      • modanastrychu Re: Gołe nogi celebrytek 29.01.12, 15:47
        uważam że to chore trochę ale nie lubię błyszczących rajstop na bankietach więc tam podoba mi się jak nogi wyglądają naturalnie zwłaszcza że gwiazdki stać na to by przyjechać taksówką :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka