pole_koniczyny 05.07.12, 09:40 Potrzebuję kapelusza albo stroika na wesele (jestem gościem). Czy ktoś zna godny polecenia stacjonarny sklep w Warszawie? W internecie jest tego sporo, ale mam wrażenie, że te wyroby są strasznie tandentne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: kapelusze/stroiki 07.07.12, 19:05 nie znam sklepu w w-wie ale wiem ze oprocz tandety w necie mozesz dobre rzeczy tez kupic a przy odrobinie pomyslunku i zdolnych rak, mozesz kazdy kapelusz ozdobic po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: kapelusze/stroiki 07.07.12, 19:30 Mozesz zaczac od Porthosa na Marszalkowskiej (miedzy placem Unii a placem Zbawiciela) www.porthos.com.pl/ Ups... Z powodu likwidacji naszego Salonu przy ul. Marszałkowskiej 9/15, dziękujemy za odwiedziny naszym Klientkom i Klientom! ZAPRASZAMY do sklepu internetowego eSklep PORTHOS lub do WZORCOWNI przy hurtowni producenta ul. Kacpury 11/13, Warszawa-Rembertów od poniedziałku do piątku w godz. 10-17 Płatności tylko gotówką ! Odpowiedz Link Zgłoś
natkajezewska [...] 12.09.12, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: kapelusze/stroiki 13.09.12, 15:50 www.facebook.com/ExposeFascynatory firma za szczecina ale wysylaja i towar super jakosci :) Odpowiedz Link Zgłoś