Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    24.09.12, 23:16
    nie myslalam, ze bede w takiej sytuacji, ale stalo sie... za miesiac ide wesele, a sukienki brak...
    chcialam kupic z zary tylko czarna, niestety juz jej nigdzie nie moge dostac (wiem, wiem czarny nie za dobry kolor na wesele, ale i tak lepszy niz bialy). Prosze doradzcie gdzie znajde cos eleganckiego... (nie musi byc czarna ;)

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269210/880537/SUKIENKA%20Z%20TIULOWYM%20DEKOLTEM
    Obserwuj wątek
      • lady-z-gaga Re: wesele... 25.09.12, 11:11
        Masz miesiąc czasu na kupno sukienki, a chcesz kupic czarną - chociaz wiesz, że na wesela się takich nie nosi? rozumiałabym, gdyby do wesela były 3 dni, a Ty nie masz nic innego w szafie....

(w
        > iem, wiem czarny nie za dobry kolor na wesele, ale i tak lepszy niz bialy).

No tak, bo przeciez więcej kolorów nie ma. :>
        Jak dla mnie to, co zalinkowałaś jest z kategorii "jak być najgorzej ubraną osoba na weselu"
        Na tym forum jest masa wątkow "weselnych", uzyj wyszukiwarki, na pewno znajdziesz jakies propozycje.
        • varna771 Re: wesele... 25.09.12, 11:43
          ja kupiłabym czarną :)
          • lady-z-gaga Re: wesele... 25.09.12, 11:48
            Granat tez wyszczupla, a lepiej wygląda :P :)
      • mojestylio Re: wesele... 25.09.12, 12:51
        Kup sukienkę na allegro z Asosa, albo w sklepie River Island. Sukienki z Asosa są elastyczne, więc nie ma obaw, że kupisz niedobrą. Pamiętaj o dodatkach i wysokich butach. Baw się dobrze :)
      • kbjsht Re: wesele... 25.09.12, 14:56
        asos.com , albo moda.allegro.pl i tam wpisz asos , jest duużo różnych sukienek,
        ostatnio zamówiłam i jestem bardzo zadowolona, fajna marka.
        • joga1234 Re: wesele... 25.09.12, 20:14
          Tak do wesela nie 3 dni, ale jak sie ma male dzieci to miesiac, zeby wybrac sie na zakupy, to nie jest bardzo duzo czasu... a poza tym ze dwa tygodnie temu bylam na zakupach ciuchowych i naprawde nie wylapalam nic spektakularnego, ale dzieki za podpowiedzi - zobacze jeszcze asos.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka