Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Re: do oceny-buty

08.10.12, 20:18
    fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3251030,2,1,obcasy.html
    Obserwuj wątek
      • adwarp Re: do oceny-buty 08.10.12, 20:52
        nie jest dobrze:( to od jakiegoś stroju ludowego?
        mnie się nie podobają.
        • gato.domestico Re: do oceny-buty 08.10.12, 21:27
          ja jestem na nie...
      • anka33_online Re: do oceny-buty 08.10.12, 22:07
        Widzę, że masz słabość do mało kobiecych i niezbyt subtelnych buciorów :)
        • lejdi35 Re: do oceny-buty 09.10.12, 06:28
          to prawda;-) kobiecy styl,przełamuje przeważnie cięzkimi butami.Nie cierpię klasycznych szpilek,obcasy zawsze grube,słupkowe.Ale nie napisalaś czy Ci się podobaja,czy nie,hehehe
          • horpyna4 Re: do oceny-buty 09.10.12, 07:54
            O gustach podobno się nie dyskutuje, bo są różne. Na przykład dla mnie jest to chyba najbrzydszy fason butów, a szpilek też nie noszę. Bywają buty cięższe, ale zgrabne.

Ale do tych konkretnych butów mam jeszcze inne zastrzeżenie: za bardzo cofnięte obcasy. Czasami nie czuje się takich rzeczy zaraz po założeniu, ale dopiero po dłuższym chodzeniu.
            • nioma Re: do oceny-buty 09.10.12, 09:19
              Brzydkie, niezgrabne, malo efektowne.
              Nie podobaja mi sie.
            • cherry-cherry Re: do oceny-buty 09.10.12, 09:48
              Tez jestem na NIE, nie cierpie takich cofnietych obcasow, byly modne jakies 15 lat temu. Buty z takim fasonem obcasow (i te konkretnie tez) wygladaja jak wyciagniete ze strychu i donaszane z braku laku...
              • mojestylio Re: do oceny-buty 09.10.12, 10:12
                Nawet jak bym chciała powiedzieć coś dobrego o tych butach, to nie potrafię. Wybacz.
          • anka33_online Re: do oceny-buty 09.10.12, 11:04
            > to prawda;-) kobiecy styl,przełamuje przeważnie cięzkimi butami.Nie cierpię kla
            > sycznych szpilek,obcasy zawsze grube,słupkowe.Ale nie napisalaś czy Ci się podo
            > baja,czy nie,hehehe

Jakieś takie pokraczne te buty. Ciężki but potrafi wydobyć kobiecość, podkreślić kobiecą nogę, a ten but jest po prostu nieładny, trepowaty jakiś taki :)
            • horpyna4 Re: do oceny-buty 09.10.12, 12:09
              Bo te buty aż się proszą, żeby założyć do nich opoczyński pasiak i odtańczyć polkę tramblankę z przytupem. Tyle, że te obcasy pewnie by poodpadały...
      • 4nicka Re: do oceny-buty 09.10.12, 10:25
        fashionelite.pl/sklep-online.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=423&category_id=23
        To są dopiero stylowe buty!!! Marzenie!!!
        • cherry-cherry Re: do oceny-buty 09.10.12, 10:58
          > To są dopiero stylowe buty!!! Marzenie!!!

Ty tak na serio? Przeciez to ohydztwo.
          Gdyby byly z Deichmana nawet bys na nie nie spojrzala.
          No, ale szpanerska blaszka z logo D&G robi swoje... ;)
          • 4nicka Re: do oceny-buty 09.10.12, 11:09
            HAhahha no widać ją na odległość!!! I o to chodzi:D
        • musam Re: do oceny-buty 09.10.12, 21:38
          MAKABRA
      • jak_matrioszka Re: do oceny-buty 09.10.12, 12:28
        Niezbyt mi sie podobaja, szczegolnie z takiego ujecia. Powiedz mi, czy juz je nosisz? Bo ja mam podobne, pokazywalam tu na forum, i jezyczek w jednym mi wciaz ucieka, straszliwie wnerwiajac :p Moze jakies rady na to sa?
      • kbjsht Re: do oceny-buty 09.10.12, 15:52
        ojojojoj, NIE. ciężkie, masywne, niezgrabne. 3 razy nie.
      • bettybag Re: do oceny-buty 09.10.12, 16:09
        Wielkiego dramatu nie ma, ale obcas poważnie psuje całość. Nie skusiłabym się ;)
        • lejdi35 Re: do oceny-buty 09.10.12, 18:31
          dzieki Wam za odpowiedzi.
          Ja tych butów nie mam,przyznaje że bardzo podoba mi się całośc-oprócz obcasów własnie.Bo niby lubie słupkowe,ale ten jest jakis dziwny.Raczej ich nie kupie,gdyby miał ciut inny obas brałabym;-)
          • musam Re: do oceny-buty 09.10.12, 21:36
            troche przesada z ty krytyka, normalne buty, podejzewam ze rowniez wygodne, do spodni rurek i jakies skorzanej kurtki, szal, taki legere-City look, dlaczego nie. Do latania po miescie, na pewno nie sa zle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka