Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sukienka do pracy

19.10.12, 12:15
    Szukam w sieci sukienki do pracy i ta wpadła mi w oko. Co myślicie, nie jest za krótka? Kolor nie za krzykliwy? Nie pracuję w obsłudze klienta, ale wiadomo - z ludźmi mam kontakt ;)

https://www.cudmoda.pl/design/_gallery/_orginal/1120.jpg
    Obserwuj wątek
      • skrytapiromanka Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 13:15
        przez monitor widać, że materiał paskudny.
      • kbjsht Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 15:25
        mało urodziwa, chcesz wyglądać na 50tkę? :)
        • aqua48 Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 16:18
          kbjsht napisała:

> mało urodziwa, chcesz wyglądać na 50tkę? :)

50tki już wiedzą, że dobry materiał i elegancki krój to podstawa :) Ta sukienka nie ma ani jednego, ani drugiego. Na dodatek uszyta jest tak fatalnie, że nawet na reklamowym zdjęciu widać defekty.

• alpepe Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 19:03
            nic dodać nic ująć.
      • komanchu Koszmar! Fatalny materiał i kolor! 19.10.12, 19:50
        Kojarzy mi się z Kermitem. Jako przebranie na Halloween może być. Ale nic poza tym!
        https://3.bp.blogspot.com/_8EYwYanR1Eg/S0L2yGVyUFI/AAAAAAAAAFE/KxumS_vFrIM/s400/kermit.jpg
      • julietta_80 Re: Sukienka do pracy 20.10.12, 09:53
        Mogłabym tylko powtórzyć to co napisały dziewczyny...
        Zobacz to wprawdzie kolor inny ale o niebo lepsza ;)
        fashioholics.pl/5455-Sukienki-niebieski
        • czerwien35 Re: Sukienka do pracy 23.10.12, 14:05
          Może ta ci się bardziej spodoba, bo jak widzisz twoja propozycja chyba się nikomu nie podoba. Sukienka ma bardzo podobny fason, ale o niebo lepszy materiał i kolor mniej krzykliwy. www.olive.pl/Sukienka_Artdeco_M003_czarna_p17830.html
      • hiacynt_house Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 11:10
        Sukienka nie jest taka zła. Fakt, że rozmiar jest źle dobrany do modelki i dlatego może tracić na uroku. Kolor na pewno dla odważnych, ale kołnierz w moim stylu.
      • jolunia01 Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 11:30
        Taki kolor trzeba przymierzać "na żywo", bo mało kto w tym dobrze wygląda.
        A poza tym jest fatalnie uszyta, ten dół to wyglada jakby uczace sie szyc dziecko na tym ćwiczyło. Mglistym porankiem w drodze na bazarek to mnoże nikt nie będzie zwracał uwagi, ale do pracy - nie.
        • mojestylio Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 12:33
          Nie wiem gdzie pracujesz, ale u mnie by to nie przeszło. Sukienka ogólnie jest spoko, ale kolor nieciekawy.
      • argentea Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 12:45
        Nieelegancka i kołnierz się nie układa. I ten paseczek plastikowy...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka