nototenia 19.10.12, 12:15 Szukam w sieci sukienki do pracy i ta wpadła mi w oko. Co myślicie, nie jest za krótka? Kolor nie za krzykliwy? Nie pracuję w obsłudze klienta, ale wiadomo - z ludźmi mam kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrytapiromanka Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 13:15 przez monitor widać, że materiał paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 15:25 mało urodziwa, chcesz wyglądać na 50tkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sukienka do pracy 19.10.12, 16:18 kbjsht napisała: > mało urodziwa, chcesz wyglądać na 50tkę? :) 50tki już wiedzą, że dobry materiał i elegancki krój to podstawa :) Ta sukienka nie ma ani jednego, ani drugiego. Na dodatek uszyta jest tak fatalnie, że nawet na reklamowym zdjęciu widać defekty. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Koszmar! Fatalny materiał i kolor! 19.10.12, 19:50 Kojarzy mi się z Kermitem. Jako przebranie na Halloween może być. Ale nic poza tym! Odpowiedz Link Zgłoś
julietta_80 Re: Sukienka do pracy 20.10.12, 09:53 Mogłabym tylko powtórzyć to co napisały dziewczyny... Zobacz to wprawdzie kolor inny ale o niebo lepsza ;) fashioholics.pl/5455-Sukienki-niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
czerwien35 Re: Sukienka do pracy 23.10.12, 14:05 Może ta ci się bardziej spodoba, bo jak widzisz twoja propozycja chyba się nikomu nie podoba. Sukienka ma bardzo podobny fason, ale o niebo lepszy materiał i kolor mniej krzykliwy. www.olive.pl/Sukienka_Artdeco_M003_czarna_p17830.html Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt_house Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 11:10 Sukienka nie jest taka zła. Fakt, że rozmiar jest źle dobrany do modelki i dlatego może tracić na uroku. Kolor na pewno dla odważnych, ale kołnierz w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 11:30 Taki kolor trzeba przymierzać "na żywo", bo mało kto w tym dobrze wygląda. A poza tym jest fatalnie uszyta, ten dół to wyglada jakby uczace sie szyc dziecko na tym ćwiczyło. Mglistym porankiem w drodze na bazarek to mnoże nikt nie będzie zwracał uwagi, ale do pracy - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojestylio Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 12:33 Nie wiem gdzie pracujesz, ale u mnie by to nie przeszło. Sukienka ogólnie jest spoko, ale kolor nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Sukienka do pracy 24.10.12, 12:45 Nieelegancka i kołnierz się nie układa. I ten paseczek plastikowy... Odpowiedz Link Zgłoś