ewkaa 14.07.04, 16:37 Jestem bardzo szczupłą szatynką i nie mam pojęcia w co mogę sie ubrac aby dobrze wyglądać na weselu. Może jakies spodnie i żakiet? Czy raczej sukienka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajami1 Re: co na wesele 19.07.04, 18:05 Ja ze względów ekonomicznych wybrałam trzyczęściowy kostium. Spódniczkę na ślub a spodnie na wesele. Przynajmniej po imprezie nie wyląduje on na dnie szafy co pewnie czekałoby sukienkę:-). Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: co na wesele 20.07.04, 15:18 ewkaa napisała: > Jestem bardzo szczupłą szatynką i nie mam pojęcia w co mogę sie ubrac aby > dobrze wyglądać na weselu. Może jakies spodnie i żakiet? Czy raczej sukienka? Wybierz sukienkę + żakiet :) A moze jakis kostium w duże kwiaty (modne, np. z SIMPLE), albo sukienkę w kolorze pudrowego różu? Zajrzyj do Royal Collection - mają już nową, fajną kolekcję i dobrą rozmiarówkę ( już od nr 34! ) pozdrawiam, pene (też szczupła i też szatynka) Odpowiedz Link Zgłoś
ewkaa Re: co na wesele 24.07.04, 13:52 Dzięki wielkie!! Kupiłam sobie czarny gorsecik i biały komplet w paski - żakiet i spodnie. Wyglądam w tym optycznie grubiej, wiec jestem bardzo zadowolonaa, tym bardziej że żeczywiście poźniej bedę to mogła załozyc w zasadzie na każdą okazje, a sunkienka by wisiała w szafie :)) Odpowiedz Link Zgłoś